3 rezultatų ieškant "padziuvusio"
Triušienos dešrelės Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1.0,5 kg triušienos, 2.50 g lašinukų, ketvirtadalis stiklinės pieno, 3.1-2 riekelės padžiūvusio pyrago, šaukštas sviesto ar margarino, prieskoninių daržovių, prieskonių, druskos, žarnų. Gaminimas: Mėsa dedama į verd..
Recepto vertinimas:
Jautienos kukuliaiIngridientai:500 g jautienos, 50 g lašinukų, 100 ml pieno, 2 vidutinio dydžio svogūnai, šaukštelis sviesto, kiaušinis, 2 riekelės padžiūvusio batono, pusė kiaušinio ir džiūvėsėlių kukuliams apvolioti, stiklinė džiovintų slyvų be kauliukų, žalumynų papuošti,..
Recepto vertinimas:
Aviečių putėsiaiIngridientai:6 porcijos 650 g aviečių, 230 g raudonųjų serbentų, 140 g vanilinio cukraus, 8 riekės padžiuvusio batono, 3 šaukštasi aviečių likerio, 100 ml grietinėlės, 2 šaukštai cukraus, uogų ir mėtų šakelių papuošti.Gaminimas Uogas ir vanilinį cukrų sube..
Recepto vertinimas: