20 rezultatų ieškant "kapota te"
Merlangai su svogūnais Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 2 merlangų (apie 800 g) 2 vidutinio dydžio svogūnų 2-4 skiltelių česnako 80 ml sauso baltojo vyno šaukštelio cukraus 3 šaukštų alyvų aliejaus citrinos sulčių druskos, pipirų Gaminimas: Žuvis nuplauti..
Recepto vertinimas:
Grybų ir žuvies apkepas Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 250 g. šviežių ar savo sultyse virtų grybų, 250 g. virtos ar keptos žuvies, 3 šaukštai miltų, 2 stiklinės pieno, druskos, pipirų, 3 kiaušiniai, maltų džiūvėsėlių ar tarkuoto sūrio, (1 svogūnas). Gaminimas: Formą pa..
Recepto vertinimas:
Pomidorų ir paprikų tyrsriubė Sudėtingumas: 4 Ingridientai: Produktai 4 porcijoms: 3 pomidorai 2 raudonos saldžiosios paprikos 1 salieras 1 poro baltoji dalis 1 kubelis paukštienos sultinio 1 1/2 litro vandens 2 šviežių bazilikų šakelės 1 šaukštas alyvų aliejaus keli bazilikų ..
Recepto vertinimas:
Šaltibarščiai Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 350 g burokėlių nuovirų, 100 g burokėlių, 20 g morkų, 25 g svogūnų laiškų, 50 g agurkų, 40 g grietinės, 1 kiaušininis, 5 g cukraus, 8 g acto, druskos, pipirų, žalumynų. Gaminimas: Nuvalytus ir griežinėliais supjaustytus burokėlius ..
Recepto vertinimas:
Kapota silkė Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 50 g silkės, 20 g pyrago, 15 g svogūnų, 1 kiaušinis, 20 g daržovių, 15 g obuolių, 10 g sviesto, 3 g acto, žalumynų. Gaminimas: Silkę išmirkykite, smulkiai supjaustykite, obuolius nulupkite, bandelę išmirkykite piene ir sumalkite. Viską sum..
Recepto vertinimas:
Grybų ir žuvies apkepas Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 250 g savo sultyse virtų arba sūdytų grybų, 250 g virtos arba keptos žuvies, 3 šaukštai miltų, 2 stiklinės pieno arba grietinėlės, druskos, pipirų, 3 kiaušiniai, maltų džiūvėsėlių arba tarkuoto sūrio, 1 svogūnas. Gaminim..
Recepto vertinimas:
Purus grybų apkepas su pyragu Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 350 g sūdytų arba savo sultyse virtų grybų, 1 didelis svogūnas, 3 šaukštai sviesto arba margarino, 200 g sužiedėjusio pyrago, 1,5 stiklinės pieno arba sultinio, druskos, pipirų, 3 kiaušiniai, krapų arba petražolių lapelių..
Recepto vertinimas:
Troškinti grybai garstyčių padaže
Troškinti grybai garstyčių padaže Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 500 g grybų, 2 šaukštai sviesto, 1 šaukštas miltų, 1 svogūnas, 1,5 stiklinės sultinio, 1,5 šaukšto garstyčių, druskos, pipirų, cukraus. Gaminimas: Grybus ištroškinti. Miltus ir kapotą svogūną pakepti ant sviesto..
Recepto vertinimas:
Dešra su grybais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 10 dešrelių, 50 g rūkytų lašiniukų, 1 svogūnas, 0,5 saliero, 300 g šviežių grybų, 1 stiklinė obuolių sulčių arba vyno, 1 šaukštelis aštraus padažo, druskos, pipirų. Gaminimas: Sardeles arba dešreles išilgai perpjauti pusiau, pa..
Recepto vertinimas:
Risoto su jūros gerybėmisIngridientai: 250g ilgagrūdžių ryžių (skanu ir su laukiniais) 150g šaldytų jūros gerybių (krevėtės, midijos, kalmarai ir kt.) 1 saldžios paprikos 1 svogūno 3 skiltelių česnako 1 valgomojo šaukšto alyvuogių aliejaus 10 alyvuogių Prieskoniu (drus..
Recepto vertinimas:
Kalakutienos troškinys su daržovėmis
Kalakutienos troškinys su daržovėmis Ingridientai: 500 g kalakutienos filė 1 baklažanas 1 saldžioji paprika 2 svogūnai 1 pomidoras 2 indeliai po 70g pomidorų pastos Citrina Česnako Baziliko Pipirų Druskos Alyvų aliejaus 1/2 l vandens Paruošimo būdas: Kalakutienos ..
Recepto vertinimas:
Svogūnų padažas Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 2 šaukštai riebalų ar sviesto, 1 svogūnas, 1,5 - 2 šaukštai miltų, 0,5 litro skysčio, druskos, 2 šaukštai grietinės, 2 šaukštai supjaustytų svogūnų laiškų. Gaminimas: Riebalus ar sviestą ištirpinti, juose pakepinti kapotą..
Recepto vertinimas:
Sausainiai "Pinigėliai"Ingridientai: 2 po 250 g indelių grietinės (tikros o ne riebalų mišinio) 500g margarino, lietuviškas margarinas netinka, geriau "Eve" arba koks nors kitas kietas margarinas 1 l miltų 1 kiaušinis aptepimui cukraus pabarstymui Gaminimas: Iš milt�..
Recepto vertinimas:
Kotletai su sūriuIngridientai: 700 g jautienos faršo 0,5 stiklinės avižinių dribsnių 1 kiaušinio 1 svogūno 100-150 g varškės sūrio, gali būti keptas ar rūkytas prieskonių, druskos pagal skonį džiuvesėlių trupinių apvoliojimui aliejaus kepimui Gaminimas: Avižinius..
Recepto vertinimas:
Makaronai grietinėlės padaže Ingridientai: 1 pokelio makaronų 3 kubeliai sultinio 1 indelio grietienėlės 1 galvos svogūno 1 valgomas šaukšto miltų 2 valgomųjų šaukštų sviesto 100-150 g tarkuoto fermentinio sūrio pipirų drusko krapų Gaminimas: Makaronus išvirti ..
Recepto vertinimas:
Pomidorai, įdaryti kumpiu Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1,8 - 10 pomidorų, druskos, raudonųjų pipirų, 2,2 šaukštai sviesto, 3,1 stiklinė sultinio, 4,250 g kumpio ar dešros, 5,1 svogūnas ar poras, 6,2 virti kiaušiniai, 7,3 šaukštai grietinės, 8,3 šaukštai biriai virtų ryž..
Recepto vertinimas:
Bifšteksas Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1,600 g faršo, 2,2 - 3 šaukštai vandens ar sultinio, 3,1 svogūnas, druskos, pipirų, muskato, (2 - 3 šaukštai maltų džiūvėsėlių ar miltų), riebalų kepimui. Gaminimas: Į faršą įpilti vandens, sudėti kapotą ir kepintą svogūną ..
Recepto vertinimas:
Razinų padažas Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 2 šaukštai riebalų, 1 svogūnas, 1,5 šaukšto miltų, 2 stiklinė sultinio arba daržovių nuoviro, 0,5 stiklinės vyno, 0,5 stiklinės razinų, druskos, aštraus padažo, cukraus, 2 šaukšteliai stiprios kavos ar arbatos, (2 šaukštai rauginto ..
Recepto vertinimas:
Grietinės padažas Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 2 šaukštai sviesto, 2 šaukštai miltų, 1 stiklinė sultinio, 1 stiklinė grietinės, druskos, pipirų, (2 šaukštai pomidorų tyrės arba 1 svogūnas, arba 1 šaukštelis kmynų). Gaminimas: Miltus apkepinti svieste, įpilti sultinio, ..
Recepto vertinimas:
Kubietiška kapota mėsa (Picadillo)
Kubietiška kapota mėsa (Picadillo)Ingridientai:800 g jautienos arba avienos, 300 g raudonųjų ankštinių pipirų (saldžiųjų), druskos, pipirų, 70 g sviesto, 250 g pomidorų, 2 kiaušiniai, chereso vyno.Gaminimas Mėsą supjaustykite mažais gabaliukais. Keptuve pašildykite 30 g sviesto, su..
Recepto vertinimas: