RYŽIŲ IR VERŠIENOS BLYNAI

Ingridientai:
150 g virtų ryžių,
80 g maltos veršienos,
2 kiaušiniai,
1 šaukštelis kmynų,
pipirų, muskatų,
druskos,
miltų blynams pavolioti.

Padažui:
50 g grietinėlės,
1 šaukštelis sojos padažo,
1 šaukštas smulkintų petražolių,
aliejaus kepti.
Gaminimas
Ryžius sumaišome su malta veršiena, įmušame kiaušinį, įberiame prieskonių, gerai išmaišome. Formuojame apvalius paplotėlius ir apvoliojame miltuose. Kitą kiaušinį išplakame ir į jį sumerkiame paplotėlius. Įkaitiname keptuvę ir supilame aliejų. Sudedame blynus ir apkepiname iš abiejų pusių. Taip paruoštus sudedame į kepimo skardą ir įkaitintoje orkaitėje kepame 8 minutes 180 °C temperatūroje.

Ruošiame padažąą: pakaitiname grietinėlęę ir suberiame produktus. Tiekdami užžpilame ant blynų.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!