MĖSA ĮDARYTOS SALDŽIOSIOS PAPRIKOS

Ingridientai:
4 porcijos

2 didelių saldžiųjų paprikų
400 g kiaulienos-jautienos faršo
100 g svogūnų
50 g morkų
aliejaus
100 g sūrio
2 arb. š. mėsos prieskonių

Padažui:
150 g grietinės
100 g pomidorų padažo
krapų

Gaminimas
Nulupkite ir smulkiai supjaustykite svogūnus, nuskuskite ir sutarkuokite morkas. Morkas ir svogūnus apkepinkite su aliejumi, atvėsinkite, sukrėskite į faršą. Faršą pagardinkite mėsos prieskoniais ir gerai išmaišykite. Perpjovę saldžiąsias paprikas pusiau išimkite sėklas, o į puseles pridėkite paruošto faršo ir apibarstykite tarkuotu sūriu. Kepkite orkaitėje, 160 °C temperatūroje, apie 15-20 minučių. Kol paprikos kepa, pasigaminkite padažąą. Pakaitinkite keptuvėje pomidorų padažžąą, įįdėkite grietinės ir gerai iššmaiššykiteąą. Padažžo paliekite ant lėškštės, tada dėkiteš iškepusią papriką ir pabarstykite kapotais krapais.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!