8 rezultatų ieškant "ersketu"
Erškėtuogių uogienė Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 2 kilogramai erškėčio (erškėtrožės) uogų, 1 lašas vandens, 1kg cukraus Gaminimas: Uogos nuplaunamos, pašalinami koteliai bei lapų liekanos, uoga perpjaunama išilgai pusiau ir peiliuku iš vidaus i�..
Recepto vertinimas:
Eršketų šašlykaiIngridientai:1 kg eršketo, šaukštelis sviesto, 400 g pomidorų, 150 g svogūnų, ryšelis svogūnų laiškų, 2 citrinos, žiupsnelis pipirų, druskos.Gaminimas Žuvį išvalome, nulupame ir supjaustome 40 - 50 g gabalėliais. Sumaišome žuvį su tarkuotais svogūnais, svies..
Recepto vertinimas:
Erškėtuogių uogienė su spanguolėmis
Erškėtuogių uogienė su spanguolėmisIngridientai:1 kg erškėtuogių, 0,3 kg spanguolių, 1,8-2 kg cukraus, 1 3/4 stiklinės vandensGaminimasNeprinokusias, bet gerai nusispalvinusias erškėtuoges nuplauti, perpjauti per pusę, išvalyti s&..
Recepto vertinimas:
Erškėtuogių džemasIngridientai:1 kg erškėtuogių, 350-400 g cukraus, 1/2 stiklinės vandensGaminimasGerai prinokusias erškėtuoges išvalyti pašalinant sėklas ir plaukelius, gerai išplauti ir talpiai sudėti į puodą. Sut..
Recepto vertinimas:
Erškėtuogių marmeladasIngridientai:1 kg nuvalytų erškėtuogių, 1 stiklinė vandens, 750-800 g cukraus, citrinų rūgšties (pagal skonį).GaminimasPrinokusias erškėtuoges nuplauti, nuvalyti, ir įpylus truputį vandens virti, ko..
Recepto vertinimas:
Erškėtuogių kompotasIngridientai:3 kg paruoštų erškėtuogių, 1,5 kg cukraus, 1 l vandensGaminimasErškėtuoges nuplauti, nuskabyti vaiskočius, žiedlapių likučius, perpjauti jas per pusę ir išimti sėkleles, pašalin..
Recepto vertinimas:
Erškėtuogių kompotas su šaltalankiais
Erškėtuogių kompotas su šaltalankiaisIngridientai:1 kg erškėtuogių, 70-100 g šaltalankių, 500 g cukraus, 0,5-1 stiklinė vandensGaminimasStambias, nuplautas erškėtuoges perpjauti per pusę ir išimti sėkleles, pašalinti pla..
Recepto vertinimas:
Erškėtuogių sultysIngridientai:***GaminimasPrinokusias uogas gerai nuplauti ir užpilti vandeniu, kad apsemtų. Kaitinti uždengtas 15 min. ne aukštesnėje kaip 95°C temperatūroje, tik neužvirti. Kai vaisiai suminkštėja, sultis atskirti. Vaisi..
Recepto vertinimas: