25 rezultatų ieškant "pada s ai"
Pomidorų padažas su česnakais Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 2 vidutinio dydžio pomidorai, 2 skiltelės česnako, žiupsnelis cukraus, 40 g alyvų aliejaus, druskos, pipirų. Gaminimas: Pomidorai nuplikomi verdančiu vandeniu, nulupama odelė, išimamos sėklos. Gauta masė pagardinama k..
Recepto vertinimas:
Grybų padažas su svogūnais Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 3 džiovinti grybai 3 svogūnai 1 šaukštas sviesto 1 šaukštas miltų 0,5 stilinės grietinės Gaminimas: Grybus, svogūnus ir petražoles išvirti 4 stiklinėse vandens.Užvirus vandenį nukošti per sietelį. O grybus smulkiai supja..
Recepto vertinimas:
Grybų padažas su agurkais ir pomidorais
Grybų padažas su agurkais ir pomidorais Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 300 - 400 g. virtų grybų, 1 svogūnas, 1 - 2 pomidorai, 1 nedidelis raugintas agurkas, 1 stiklinė grietinės arba 0,5 stiklinės grietinės ir 0,5 stiklinės majonezo, druskos, cukraus, pipirų, 1 kietai virtas kiaušinis, ..
Recepto vertinimas:
Grybų padažas su krienais Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 300 - 400 g. virtų grybų, 3 - 4 šaukštai tarkuotų krienų, 1 stiklinė grietinės, druskos, cukraus, acto raba rūgščių sulčių, krapų arba petražolių lapelių, svogūnų laiškų, (1 - 2 kietai virti kiaušiniai). Gamini..
Recepto vertinimas:
Padažas su garstyčiomis arba krienais
Padažas su garstyčiomis arba krienais Sudėtingumas: 1 Ingridientai: Pagrindinio balto padažo, 1 šaukštas garstyčių arba 2 šaukštai krienų, acto arba citrinos rūgšties, truputis cukraus. Gaminimas: Į pagrindinį baltą padažą sudėti prieskonius ir išmaišyti. Tinka vartoti ..
Recepto vertinimas:
Padažas su salierais ar petražolėm
Padažas su salierais ar petražolėm Sudėtingumas: 1 Ingridientai: Pagrindinio balto padažo, 1 šaukštas tarkuoto saliero ar petražolės, 1 šaukštas smulkiai sukapotų saliero ar petražolės lapelių, 1 šaukštelis kondensuoto pieno. Gaminimas: Į pagrindinį baltą padažą sudėti..
Recepto vertinimas:
Padažas su raugintais agurkais
Padažas su raugintais agurkais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.Svogūnų padažo 2.1 nedidelis raugintas agurkas 3.1 šaukštas pomidorų tyrės marinuotas ankštinis pipiras truputis garstyčių arba krienų Gaminimas: Pomidorų tyrę troškinti kartu su svogūnais. Kiek patroškinus, sudėti..
Recepto vertinimas:
Grietinės padažas su svogūnais
Grietinės padažas su svogūnais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: Padažo kiekis : [250g.] 1.100g. grietinės; 2.100g. sultinio; 3.15g. sviesto; 4.10g. miltų; 5.50g. svogūnų, pipirų ir druskos Gaminimas: Svogūnus smulkiai supiaustome ir kepiname svieste, kol suminkštėja, bet nepagelsta. Tada..
Recepto vertinimas:
Žaliasis padažas su raugintais agurkais
Žaliasis padažas su raugintais agurkais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: Svogūnų padažo, 1 nedidelis raugintas agurkas, 1 šaukštas pomidorų tyrės, marinuotas ankštinis pipiras, truputis garstyčių ar krienų. Gaminimas: Pomidorų tyrę troškinti kartu su svogūnais, kiek patroškin..
Recepto vertinimas:
Padažas su raugintais agurkais
Padažas su raugintais agurkaisIngridientai:Svogūnų padažo, 1 nedidelis raugintas agurkas, 1 šaukštas pomidorų tyrės, marinuotas ankštinis pipiras, truputis garstyčių arba krienų.Gaminimas Pomidorų tyrę troškinti kartu su svogūnais. Kiek patroškinus, sudėti nuluptą smulkiai supjau..
Recepto vertinimas:
Pomidorų padažas su salierais ir paprika
Pomidorų padažas su salierais ir paprikaIngridientai:3kg. pomidorų, salierų, porų, 250g. svogūnų, 180g. cukraus, raudonos paprikos ankštis, 2 lauro lapai, 2,5 šaukšto druskos, stiklinė acto, 10 gvazdikėlių, 1/4 šaukšto cinamono, keletas kvapniųjų pipirų, maltos paprikos..
Recepto vertinimas:
Paprastas pomidorų padažas su česnakais
Paprastas pomidorų padažas su česnakaisIngridientai:2 dalys pomidorų, 1 dalis česnakų, aliejaus, druskos, pipirų, kario, raudonosios paprikos miltelių.Gaminimas Pomidorus ir česnakus supjaustyti, supilti aliejų, sudėti prieskonius ir troškinti apie 10 min. Sudėti į indelius ir sand..
Recepto vertinimas:
RYTIETIŠKAI PARUOŠTI RYŽIŲ MAKARONAI
RYTIETIŠKAI PARUOŠTI RYŽIŲ MAKARONAIIngridientai:(4 porcijos)4 porcijos makaronų400 g daržovių (morkų, žirnelių, pomidorų, paprikų, porų, žiedinių kopūstų)šaukštelis aliejaus ar sviestošaukštas s..
Recepto vertinimas:
MĖSOS KALNASIngridientai:450 g maltos jautienos1/3 puodelio džiuvesėlių2 kiaušiniaipusė svogūnopusė žalios paprikospadažui: 2 pomidorai be odelėsdu šaukštai pomidorų padažočesnako, svogūno ir truputį maltosjaut..
Recepto vertinimas:
SPAGEČIAI SU PORŲ IR KUMPIO PADAŽU
SPAGEČIAI SU PORŲ IR KUMPIO PADAŽUIngridientai:(4 porcijos)150 g rūkyto kumpiopusė porošaukštas alyvų aliejausspagečių2 dideli pomidoraiPadažui:200 ml pieno200 ml daržovių sultiniošaukšats kvietinių miltų100 g lydyt..
Recepto vertinimas:
RYŽIŲ - GRIETINĖS PADAŽASIngridientai:---GaminimasBirių ryžių košę permalti mėsmale ir sumaišyti su grietine. Tinka prie mėsos, varškės patiekalų, saldžių vaisių bei uogų.Paduodant padažą prie m&..
Recepto vertinimas:
PADAŽAS SU RAUGINTAIS AGURKAIS
PADAŽAS SU RAUGINTAIS AGURKAISIngridientai:Svogūnų padažo1 nedidelis raugintas agurkas1 šaukštas pomidorų tyrėsmarinuotas ankštinis pipirastruputis garstyčių arba krienųGaminimasPomidorų tyrę troškinti kartu su svogūnais..
Recepto vertinimas:
SALDŽIARŪGŠTIS VARŠKĖS PADAŽAS
SALDŽIARŪGŠTIS VARŠKĖS PADAŽASIngridientai:100 g varškės1/2 stiklinės raudonojo vyno arba sulčių1/2 stiklinės tarkuotų obuolų arba obuolių košėscukrausdruskosgarstyčių arba tarkuotų krienų2 š..
Recepto vertinimas:
BULVIŲ MIŠRAINĖIngridientai:1,5 kg bulvių4 rauginti agurkai (apie 150g)250g šviežių agurkų400g rūgščių obuolių150g svogūnųPadažui:400g majonezo150g grietinės2 šaukštai vyno acto2 susmulkintos skiltelė..
Recepto vertinimas:
BUROKĖLIŲ SALOTOSIngridientai:1 kg burokėliųpusė stiklinės majonezo2 šaukštai nerūgščios grietinės2-3 šaukštai tarkuotų krienųšaukštas citrinų sulčiųpusė susmulkinto svogūnodruskos, bal..
Recepto vertinimas:
Lazanijos suktinukai su sūrio padažu
Lazanijos suktinukai su sūrio padažuIngridientai:8 lazanijos lakštai250g maltos mėsos1 svogūno galvadruskos ir pipirų pagal skonį30g sviesto2valg. šaukštai miltų2 stiklinės pieno50g tarkuoto fermentinio sūrio.GaminimasPirmiausia paruoš..
Recepto vertinimas:
ONUTĖS UŽKANDISIngridientai:75 g jautienos nugarinės,40 g morkų,40 g svogūnų,50 g pomidorų padažo,3 džiovintos slyvos be kauliukų,3 džiovinti abrikosai, 30 g aliejaus,15g VegetosGaminimasJautieną supjaustome griežinėliais ir verda..
Recepto vertinimas:
KARŠTOS SALOTOS SU LAŠIŠAIngridientai:60g salotų lapų, 50 g šviežių pomidorų, 40 g šviežių agurkų, 15 g mėlynojo svogūno,10 g alyvuogių, 40 g pomidorų padažo, 30 g skaidraus daržovių padažo, 15 g..
Recepto vertinimas:
KEPSNIŲ PADAŽASIngridientai:250 g raudonojo vyno, 1,5 šaukštelio krakmolo.GaminimasŠį padažą pagaminti yra labai lengva. Tereikia į skystį, kuriame kepė kepsnys, įpilti šiek tiek vyno, šaltame vandenyje atskiesto krakmolo. Likus..
Recepto vertinimas:
ŠVENTINIS VERŠIENOS SUKTINISIngridientai:120 g veršienos filė, 100 g šaltai rūkytos šoninės plonų juostelių. Įdarui: mėsos prieskonių, 50 g vištienos faršo, 25 g džiovintų slyvų, 20 g sūrio ''Svali..
Recepto vertinimas: