RYŽIŲ - GRIETINĖS PADAŽAS
Ingridientai:---
Gaminimas
Birių ryžių košę permalti mėsmale ir sumaišyti su grietine. Tinka prie mėsos, varškės patiekalų, saldžių vaisių bei uogų.
Paduodant padažą prie mėsos patiekalų, jį galima aromatizuoti maltais prieskoniais: gelsve, kalendra, peletrūnu, raudonėliu, čiobreliu ir kt.
Padažą, skirtą varškės patiekalams, siūloma paskaninti vaistine melisa, peletrūnu.
Vartojant padažą su vaisiais ir uogomis, skaninti vaniliniu cukrumi, apelsinų ar citrinų žievelėmis, cinamonu.
Pasidalink su draugais!
Receptų kategorijos
Naujas komentaras
Recepto komentarai
Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!