MĖSOS KALNAS
Ingridientai:450 g maltos jautienos
1/3 puodelio džiuvesėlių
2 kiaušiniai
pusė svogūno
pusė žalios paprikos
padažui:
2 pomidorai be odelės
du šaukštai pomidorų padažo
česnako, svogūno ir truputį maltos
jautienos, prieskonių
Gaminimas
Maltą jautieną sumaišyti su džiuvesėliais, įmušti du kiaušinius, įpjaustyti svogūną ir žalią papriką. Padažui skirtus produktus sumaišyti - turi gautis skysta tyrelė. Pusę padažo įmaišyti į faršą, pusę palikti. Kepti geriau ilgoje ir siauroje kepimo formoje apie vieną valandą. Po to mėsą ištraukti iš orkaitės ir ant viršaus užpylus likusį padažą, dar pašauti įį orkaitęę 15 min.
Patiekti su bulvių koše, ant kepinio viršaus galima užžbarstyti smulkaus parmezano sūūrio.
(Ingrida Galkauskien&)
Pasidalink su draugais!
Receptų kategorijos
Naujas komentaras
Recepto komentarai
Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!