20 rezultatų ieškant "nusausinti"
Upėtakiai su petražolėmis Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 2 nedidelių upėtakių 4 šaukštelių citrinos sulčių 2 šaukšteliai sviesto citrina druskos, pipirų 3 šaukštai miltų aliejaus petražolių Gaminimas: Žuvis nuplauti, nusausinti, apšlakstyti citrinos..
Recepto vertinimas:
Žemaitiškas kastinys Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 1/2 l grietinės 1 šaukšt. sviesto 1/2 arb.šaukšt. kmynų ar kitų prieskonių druskos Gaminimas: Žemaitiškas kastinys - lengvas valgis iš grietinės bei sviesto su prieskoniais. Valgytas dažniausiai pasninkų..
Recepto vertinimas:
Merlangai su svogūnais Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 2 merlangų (apie 800 g) 2 vidutinio dydžio svogūnų 2-4 skiltelių česnako 80 ml sauso baltojo vyno šaukštelio cukraus 3 šaukštų alyvų aliejaus citrinos sulčių druskos, pipirų Gaminimas: Žuvis nuplauti..
Recepto vertinimas:
Upėtakis su česnakais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 6 gabaliukų upėtakio (po 200 g) citrinos saujos krapų saujelės petražolių 4 skiltelių česnako 8 šaukštų alyvuogių aliejaus šaukšto druskos pipirų 300 g vynuoginių pomidorų 2 laurų lapelių Gaminimas: Žuvies gabaliukus ..
Recepto vertinimas:
Ungurys su daržovėmis Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 4 ungurio gabaliukų (maždaug po 200 g) 2 šaukštų citrinos sulčių druskos 150 g morkos 100 g saliero 4 porų 100 g cukinijos 40 g sviesto 0,5 šaukštelio cukraus 4 šaukštų sauso baltojo vyno 50 g fermentinio sūrio 2 šaukštų garsty..
Recepto vertinimas:
Dorados su pomidorais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 500 g bulvių 2 šaukštų alyvuogių aliejaus šaukštelio kmynų druskos 2 doradų citrinos šaukštelio druskos mažo svogūno 10 mažų pomidorų 2 rozmarinų šakelių Gaminimas: Bulves supjaustyti. Dėti į kepimo popieriumi ištiest..
Recepto vertinimas:
Karšis su bulvių koše Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 800 g bulvių 150–200 ml pieno 50 g sviesto gūželės salotų saujelės šviežių krapų 4 gabaliukų karšio filė aliejaus druskos, pipirų Gaminimas: Bulves nuskusti ir išvirti. Sugrūsti ir išmaišyti su pienu bei sviestu. P..
Recepto vertinimas:
Jūros ešeriai su petražolėmis Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 2 jūros ešerių (maždaug po 350 g) druskos maltų juodųjų pipirų citrinos saujos petražolių 2 šaukštų alyvuogių aliejaus grūstų citrinpipirių Gaminimas: Žuvis išvalyti, nuplauti ir nusausinti. Iš vidaus ir iš..
Recepto vertinimas:
Eršketas su ananasu ir svogūnais
Eršketas su ananasu ir svogūnais Sudėtingumas: 5 Ingridientai: 4 gabaliuku eršketo (po 160 g) ananaso (apie 1 kg) aitriosios paprikos šaukšto sviesto ryšulėlio šviežių svogūnų su laiškais 1–2 šaukštelių cukraus 30 ml baltojo romo druskos, pipirų Gaminimas: Žuvį nuplau..
Recepto vertinimas:
Upėtakiai su šonine Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 2–3 nedidelų upėtakių citrinos sulčių ryšelio petražolių ir krapų skiltelės česnako šaukštelio tarkuotos citrinos žievelės 100 g tarkuoto fermentinio sūrio 2 šaukštų maltų džiūvėsėlių 200 g šoninės 2 šaukšt�..
Recepto vertinimas:
Folijoje keptos kefalės Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 4 kefalių 50 ml apelsinų sulčių 2 apelsinų ryšelio krapų druskos, pipirų pipirų mišinio Gaminimas: Apelsinus nuplauti, nulupti, išimti sėklas ir supjaustyti griežinėliais. Krapus nuplauti, nuskabyti šakeles. Žuvis išdarinėti..
Recepto vertinimas:
Marinuotos strimėlės Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 4 šaukštų alyvuogių aliejaus 12 mažų strimėlių druskos, pipirų šaukšto citrinų sulčių 50 g miltų saujelės raudonėlių 3 mažų aitriųjų paprikų 2 raudonųjų svogūnų skiltelės česnako 50 g vyno acto šaukštelio cuk..
Recepto vertinimas:
Kiniškai paruošta kalakutiena Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 400 g kalakuto krūtinėlės 150 g morkų 150 g voveraičių arba pievagrybių 100 g porų 150 g konservuotų kukurūzų 150 g mažos cukinijos 10 g svogūnų 150 g morkų 150 g voveraičių arba pievagrybių 100 g porų 150 g konservuo..
Recepto vertinimas:
Troškinta kalakutiena Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 800 g kalakutienos 500 g pomidorų 300 g svogūnų po vieną žalią, geltoną ir raudoną papriką 2 skiltelės česnako 4 šaukštai aliejaus šaukštas petražolių lapelių šaukštelis mairūnų lapelių 0,5 šaukštelio saldžiosios paprik..
Recepto vertinimas:
Graikiniai riešutai su saldžiarūgščiu padažu -tian-suan-he-tao
Graikiniai riešutai su saldžiarūgščiu padažu -tian-suan-he-tao Sudėtingumas: 5 Ingridientai: 150 g graikiškų riešutų 2 griežinėliai konservuoto ananaso 1 žaliasis pipiras 2 raudonieji pipirai Prieskoniai 150 g miltų 1 šaukštas kukurūzų miltų 1 šaukštas kepimo miltelių �..
Recepto vertinimas:
Spagečiai su raudonėliu ir ančiuviais
Spagečiai su raudonėliu ir ančiuviaisIngridientai:4 porcijoms: 90ml pirmo spaudimo alyvuogių aliejaus, 3 suspaustos, bet nesusmulkintos česnako skiltelės, 8 aliejuje konservuotos ančiuvių filė, nusausinti, 2 valgomieji šaukštai kapario, išimti iš sūrimo, nuplauti, nusausinti ir supjaus..
Recepto vertinimas:
Bulvių traškučiai su tunų pagardais
Bulvių traškučiai su tunų pagardaisIngridientai:12 porcijų: 8 miltingos bulvės, 0,7l. aliejaus (virti), druskos, pipirų, 600 g tunų filė, 2 maži svogūnėliai, 3 porai, 1 žaliosios citrinos sulčių ir tarkuotos žievelės, 9 šaukštai alyvuogių aliejaus.Gaminimas Bulves nuskusti, nupl..
Recepto vertinimas:
Geldutės su imbieraisIngridientai:12 porcijų: 12 geldučių su kiautais, 500ml. žuvų sultinio, petražolių, druskos, pipirų. Padažui: 20 g šviežių imbierų, 1 česnako skiltelė, 2 žaliųjų citrinų sulčių ir tarkuotos žievelės, 1 šaukštas cukraus, 2 šaukštai sojų padažo, po..
Recepto vertinimas:
KEPTAS KARPISIngridientai:6 porcijoms1 išdarinėtas 1,5 kg karpispusės citrinos sultysdruskosbaltųjų pipirų3 šaukštai miltų pavoliojimui2 kiaušiniai4 šaukštai džūvėsių trupiniųlydyto sviesto kepimuiGaminimasKarpį..
Recepto vertinimas:
Pikantiškos salotos su vištiena
Pikantiškos salotos su vištienaIngridientai:1 indelis konservuotų kukurūzų150g kepintų, sūdytų žemės riešutųketvirtis rūkytos vištienos4 šaukštai majonezo4 griežinėliai konservuotų ananasųGaminimasKonservuotus kukurūzus ir ananasus nusausinti. Ananasus supjaustyti kubeliais. Vi�..
Recepto vertinimas: