20 rezultatų ieškant "nuplikyti"
Kalmarų salotos Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 200 gr.koncervuotų kalmarų filė(dėžutė), trys svogūnai, majonezas, malti juodieji pipirai. Gaminimas: Kalmarus nuplauti ir smulkiai supjaustyti. Svogūnus taip pat smulkiai supjaustyti ir nuplikyti verdančiu vandeniu (smulkintų svogūnų ..
Recepto vertinimas:
Karpis su bulvėmis Sudėtingumas: 3 Ingridientai: karpio (apie 1 kg) druskos pipirų citrinos saujos petražolių 1 kg bulvių 4 skiltelių česnako 6 šaukštų alyvuogių aliejaus Gaminimas: Žuvį nuplauti, pasūdyti, pabarstyti pipirais. Citriną nuplikyti ir supjaustyti plonomis skilte..
Recepto vertinimas:
Upėtakis su česnakais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 6 gabaliukų upėtakio (po 200 g) citrinos saujos krapų saujelės petražolių 4 skiltelių česnako 8 šaukštų alyvuogių aliejaus šaukšto druskos pipirų 300 g vynuoginių pomidorų 2 laurų lapelių Gaminimas: Žuvies gabaliukus ..
Recepto vertinimas:
Dorados su pomidorais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 500 g bulvių 2 šaukštų alyvuogių aliejaus šaukštelio kmynų druskos 2 doradų citrinos šaukštelio druskos mažo svogūno 10 mažų pomidorų 2 rozmarinų šakelių Gaminimas: Bulves supjaustyti. Dėti į kepimo popieriumi ištiest..
Recepto vertinimas:
Upėtakiai su bulvėmis Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 2 upėtakių žuvų prieskonių pusės mažos citrinos 100 g žaliųjų alyvuogių aliejaus 2 pjaustytų pomidorų 8 bulvių džiovintų rozmarinų druskos pipirų Gaminimas: Žuvis išvalyti, nuplauti, nusausinti. Vidų ir išorę įtri..
Recepto vertinimas:
Jūros ešeriai su petražolėmis Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 2 jūros ešerių (maždaug po 350 g) druskos maltų juodųjų pipirų citrinos saujos petražolių 2 šaukštų alyvuogių aliejaus grūstų citrinpipirių Gaminimas: Žuvis išvalyti, nuplauti ir nusausinti. Iš vidaus ir iš..
Recepto vertinimas:
Krevečių sriuba Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 200 g lukštentų krevečių 3 citrinosaitriosios paprikos 800 ml paruošto vištienos sultinio šaukštelio cukraus 3 šaukštų apelsinų sulčių (iš pakelio) tabasko padažo 4 šaukštelių šviežių kalendros lapelių druskos, pipirų G..
Recepto vertinimas:
Austrės su lašinukais Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 40 g parūkytų lašinukų 12 šviežių austrių 20 g sviesto Vorčesteršyro padažo 1–2 citrinų druskos Gaminimas: Nuo lašinukų nupjauti odą ir supjaustyti plonomis juostelėmis. Citrinas nuplikyti karštu vandeniu, nusausinti ir su..
Recepto vertinimas:
Jūros ešeriai su daržovėmis Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 4 jūros ešerių druskos, pipirų citrinos 1–2 šaukštų kadagių uogų 4 laurų lapelių mėgstamų daržovių svogūno 2 šaukštų aliejaus 200 ml žuvų sultinio Gaminimas: Žuvis nuplauti, nusausinti ir įtrinti druska..
Recepto vertinimas:
Salotos su kepta kalakutiena Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 3 Ingridientai: Kepto kalakuto nuopjovos 0,5 stiklinės ryžių 100 g rūkyto kumpio stiklinė sultinio (iš kubelio) 2 skiltelės česnako po 200 g raudonosios ir žaliosios paprikų lapkotinio saliero stiebų 4 pomidorai, 2 š..
Recepto vertinimas:
Troškinta kalakutiena Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 800 g kalakutienos 500 g pomidorų 300 g svogūnų po vieną žalią, geltoną ir raudoną papriką 2 skiltelės česnako 4 šaukštai aliejaus šaukštas petražolių lapelių šaukštelis mairūnų lapelių 0,5 šaukštelio saldžiosios paprik..
Recepto vertinimas:
Manų kruopų apkepas su slyvomis
Manų kruopų apkepas su slyvomis Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 1 l pieno250 gr. manų kruopų3 v.š. cukraus2 v.š. sviesto3 kiaušiniai1 v.š. razinų500 gr. slyvų 1 v.š. krakmolodruskoscitrinos žievelės Gaminimas: Pieną užvirinti, sudėti sviestą, įberti cukraus, tarkuotos citrinos ži..
Recepto vertinimas:
Daržovių balandėliai Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 12 bulvių, 5 – 6 stambios morkos, 1 svogūnas, 1 saliero šaknis su lapais, 1 stiklinė ryžių, 4 – 5 šaukštai aliejaus, 1 šaukštas raudonųjų pipirų, druska, juodieji pipirai, kopūsto lapai, 10pomidorų. Gaminimas: Bulves ir ..
Recepto vertinimas:
Kvietinių kruopų košė su vaisiais ir medumi
Kvietinių kruopų košė su vaisiais ir medumi Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 50 g kvietinių kruopų, 30 g džiovintų slyvų, 20 g džiovintų abrikosų, 20 g razinų, 100 ml. pieno, 20 g sviesto, 5 g cukraus, 30 g medaus. Gaminimas: Kvietines kruopas nuplikyti verdančiu vandeniu, suberti �..
Recepto vertinimas:
Spagečių apkepas Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1 šaukštelis aliejaus druskos 400 g spagečių 500 g pomidorų 200 g kumpio 1 česnako skiltelė 1/4 l grietinės baltųjų pipirų žiupsnelis mairūnų 60 g fermentinio sūrio Gaminimas: Puode užvirinti 3 l pasūdyto vandens, įpilti alieja..
Recepto vertinimas:
Grybų apkepas su grietinės padažu
Grybų apkepas su grietinės padažu Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 500 g šviežių grybų, 2 šaukštai sviesto arba aliejaus, druskos. Padažui: 3 šaukštai miltų, 1 stiklinė grybų sultinio, 1 stiklinė grietinės, 2 kiaušiniai, 2 šaukštai maltų džiūvėsėlių. Gaminimas: Šviežius g..
Recepto vertinimas:
Dilgėlių sriubaIngridientai: Dilgelių Mėsos sultinio 1 šaukšto miltų Sviesto Paruošimo būdas: Jaunas dilgėles perrinkti, nuplauti, nuplikyti verdančiu vandeniu. Patarčiau visa tai atlikti mūvint pirštines, nes kitaip nusidilginsite. Į užvirtą mėsos sultinį sudėti smul..
Recepto vertinimas:
Moliuskų sriuba Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1 kg konservuotų moliuskų, 300 g bulvių, svogūnas, 3 pomidorai, stiklinė sauso balto vyno, 4 skiltelės česnako, 3 šaukštai alyvų aliejaus, 2 šaukštai miltų, druskos, pipirų. Gaminimas: Moliuskus nuvarvinti. Svogūnus, česnaką, petraž..
Recepto vertinimas:
Avokadų salotos su pomidorais Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 2 avokados 3 pomidorai 2 svogūnai 3 putpelių kiaušiniai 2 šaukštai petražolių lapelių Padažui: 3 šaukštai saulėgrąžų aliejaus šaukštas citrinos sulčių šaukštelis garstyčių 6 juodos alyvuogės druskos, pipirų Gami..
Recepto vertinimas:
KIAULIENOS ESKALOPAS SU VOVERAIČIŲ PADAŽU
KIAULIENOS ESKALOPAS SU VOVERAIČIŲ PADAŽUIngridientai:600 g kiaulienos nugarinės,12 gabalėlių rūkyto kumpio,1 šaukštas miltų,3 šaukštai aliejaus.Marinatui:1 šaukštas susmulkinto rozmarino,1 šaukštas susmulkinto šala..
Recepto vertinimas: