Jogurto tortas su medumi

Ingridientai:
335 g miltinio cukraus,
225 g minkšto sviesto,
4 kiaušiniai,
335 g miltų,
šaukštelis kepimo miltelių,
400 g natūralaus jogurto,
skysto medaus.
Gaminimas
1. Apskritą 18 cm skersmens kepimo formą patepame sviestu ir išklojame pergamentiniu popieriumi.
2. Išsukame cukrų su sviestu. Po vieną, toliau sukdami sudedame kiaušinius.
3. Įdedame 225 g jogurto, suberiame miltus, kepimo miltelius ir gerai išmaišome. Dedame į kepimo formą ir kepame 180° C karštumo orkaitėje valandą.
4. Apibarstome miltiniu cukrumi.
5. Tiekiame supjaustytą gabalėliais, šalia įdedame jogurto ir medaus.

Pastabos:
Gaminimo laikas: 1 val. 10 min. Porcijoje: apie 790 kcal (6 porcijos)
Šis tortas yra puikaus citrinų skonio, nors citrinų jame nėra.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!