15 rezultatų ieškant "kapariu"
Vokiškos salotos Patiekalo šalis: Vokietija Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 4 stiklinės kubeliais supjaustytos juodos duonos, aliejaus, 500 g lašišos, krapų, šaukštas garstyčių, truputis acto, šaukštas alyvų aliejaus, salotų lapų, 2 šaukštai marinuotų kaparių. Gaminimas: Duonos ..
Recepto vertinimas:
Kiaušinių salotos Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 6 kietai virti kiaušiniai 4 pomidorai 2 valgomieji šaukštai kaparių ½ mažo poro Padažui 2 valgomieji šaukštai Dižono garstyčių 1 valgomasis šaukštas acto 1 valgomasis šaukštas cukraus 100 ml jogurto Papuošimui petražolės Gamin..
Recepto vertinimas:
Šiupininė su mėsa ir grybais Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 300 g jautienos kaulų, 1,25 l vandens, 100 g jautienos, 1 salieras, 1 petražolė, 1 morka, 50 g lieso kumpio, 50 g pieniškų dešrelių, 200 g šviežių baravykų, 1 svogūnas, 1 šaukštas sviesto, 1 nedidelis raugintas agurkas, 2 ..
Recepto vertinimas:
Šiupininė su grybais Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 400 g šviežių grybų, 2 svogūnai, 1 raugintas agurkas, 0,5 petražolės arba gabalėlis saliero, 2 švieži pomidorai arba 1 šaukštas pomidorų tyrės, 1 šaukštas sviesto, 2 šaukštai alyvmedžio uogų arba kaparių, 1 l mėsos arba gry..
Recepto vertinimas:
Orinis žuvies pyragas Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.1 kg žuvies filė, 2.50 g pieniškų dešrelių, 3.50 g lašinių, 4.2 riekelės baltos duonos, didelis svogūnas, 5.5 valgomieji šaukštai pieno, 6.1-2 arbatiniai šaukšteliai kapotų kaparių, 7.0,5 stiklinės smulkiai sukapotų petražo..
Recepto vertinimas:
Lašiša su pikantišku padažu Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.2 morkos, 2.1 vidutinio dydžio cukinija, 3.4 gabalėliai baltos duonos, 4.1/2 kg lašišos filė, 5.1 nedidelė citrina (supjaustyti), 1,5 kubelio vištienos sultinio, salotų ir krapų papuošti. Gaminimas: Morkas ir cukiniją su..
Recepto vertinimas:
Salotos "Toska"Ingridientai:80 g vištienos, 30 g saliero šaknies, 30 g šviežių grybų, 5g kaparių, 10 g sūrio, 40 g majonezo, 20 g pomidorų, druskos.Gaminimas Virtą vištieną, saliero šaknį, virtus grybus supjaustykite šiaudeliais ir sumaišykite su kapariu ir tarkuotu sūriu, į..
Recepto vertinimas:
Meksikietiškos salotosIngridientai:450 g viščiuko, 250 g salierų, 125 g raudonosios saldžiosios paprikos, 150 g svogūnų, 200 g salotų, 200 g salotų užpilo, 100 g alyvuogių, cukraus, druskos. Salotų užpilas: 1,5 kiaušinio (trynių), 4 g sausų garstyčių, 1 svogūnas, 4 g krap�..
Recepto vertinimas:
Lydeka geltonajame padažeIngridientai:viena apie 2 kg lydeka, 25g sviesto, vandens, druskos. Padažui: 125g sviesto, 3 šaukštai miltų, 3 kiaušinių tryniai, citrinos, kaparių, muskato riešuto, žuvies sultinio.Gaminimas Lydekos uodegą įkiškite gerklėn. Žuvį padėkite į greitpuodį ..
Recepto vertinimas:
Pomidorai, įdaryti sūriuIngridientai:6 pomidorai, 200 g minkšto lydyto sūrio, obuolys, 3 šaukštai konservuotų kaparių, 3 šaukštai išgliaudytų kedrų riešutų, 100 g bazilikų, 6 šaukštai majonezo, maltų baltųjų pipirų, druskos.Gaminimas Nupjauname pomidorų viršūnėles, ša..
Recepto vertinimas:
Pikantiški avokadų gabalėliaiIngridientai:2 avokados, 200 g rokforo, 50 g sviesto, šaukštas sauso baltojo vyno, 4 šaukštai grietinės, šaukštelis maltų raudonųjų pipirų, 2 šaukšteliai konservuotų kaparių, šaukštas smulkiai supjaustytų peletrūnų.Gaminimas Avokadas nulupame..
Recepto vertinimas:
Makaronai su pomidorais, alyvuogėmis ir paprikomis
Makaronai su pomidorais, alyvuogėmis ir paprikomisIngridientai:90ml pirmo spaudimo ekstra alyvuogių aliejaus, 4 skiltelės smulkinto česnako, lkg prinokusių pomidorų, odelę nulupti ir stambiai supjaustyti, druska, šviežiai grūsti juodieji pipirai, 2 valgomieji šaukštai marinuotų kapari�..
Recepto vertinimas:
Spagečiai su alyvuogėmis ir ančiuviais
Spagečiai su alyvuogėmis ir ančiuviaisIngridientai:4-6 porcijos: 2 raudoni supjaustyti svogūnai, 1-2 džiovintos sutrupintos aitriosios paprikos, 6 valgomieji šaukštai pirmo spaudimo alyvuogių aliejaus, 3 skiltelės susmulkinto česnako, 4 sūdytos ančiuvių filė, 750g prinokusių pomidorų..
Recepto vertinimas:
Kubietiškas pyragas su vištiena
Kubietiškas pyragas su vištienaIngridientai:1 kg miltų, 250 g margarino, 250 g sviesto, 250 g cukraus, 6 kiaušinių tryniai, 100 g chereso vyno, druskos, pipirų, smulkintų petražolių, tarkuoto muskato riešuto, 1 višta (1 kg 300 g), 350 g pomidorų, 2 žali ankštiniai pipiraqi, 120 g svog�..
Recepto vertinimas:
Norvegiškai kepti sterkaiIngridientai:1 kg sterkų filė, 40 g kaparių, smulkintų petražolių, 1 citrina, 50 g sviesto, 40 g aliejaus, druskos, pipirų, 100 g pieno arba 1 kiaušinio baltymas, 30 g miltų, 750 g bulvių.Gaminimas Žuvų gabalėlius nuplaukite, nušluostykite, pabarstykite smulk..
Recepto vertinimas: