25 rezultatų ieškant "akis"

Upėtakis su česnakais

Upėtakis su česnakais Sudėtingumas: 2 Ingridientai:  6 gabaliukų upėtakio (po 200 g) citrinos saujos krapų saujelės petražolių 4 skiltelių česnako 8 šaukštų alyvuogių aliejaus šaukšto druskos pipirų 300 g vynuoginių pomidorų 2 laurų lapelių Gaminimas: Žuvies gabaliukus ..

Recepto vertinimas: 0

Upėtakis marškinėliuose

Upėtakis marškinėliuose Sudėtingumas: 5 Ingridientai: 6 upėtakiai po 200 g (su galva gražiau) 6 petražolių šakelės 1 čiobrelių šakelė pusė arbat. šaukštelio kalendros žirnelių 1 citrina 3 salierų kotai 3 nedideli svogūnai aliuminio folijos sviesto, druskos, pipirų Gaminimas: ..

Recepto vertinimas: 4

Buliaus akis

Buliaus akis Sudėtingumas: 3 Ingridientai: Riekė baltos duonos arba batono kiaušinis aliejaus kepimui Gaminimas: Riekės viduryje išpjauti apskritimą(labai patogu išspausti stiklinaite arba taure,bet galima ir peiliu).Paruoštą riekę dėti į įkaitintą keptuvę su aliejumi,į padaryt�..

Recepto vertinimas: 0

Įdarytas karpis

Įdarytas karpis Sudėtingumas: 5 Ingridientai: 6 asmenims 1-1,5 kg dydžio karpis, 2 vidutinio dydžio morkos, 2 svogūnai, 3 šaukštai alyvuogių aliejaus, 0,5 stiklinės manų kruopų, 0,5 stiklinės džiūvėsėlių, stiklinė pieno, žuvies prieskoniai, druska, žalumynai, 100 g lašinuk�..

Recepto vertinimas: 2

Studentiškos bulvės 2

Studentiškos bulvės 2 Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 2 porijoms reiks 4 vidutinio dydžio bulvių, 1 nedidelio svogūno, žiupsnelio druskos ir juodų maltų pipirų ( pagal skonį), aliejaus kepimui. Gaminimas: Bulves nuskusti, nuplauti, sutarkuoti per burokinę tark..

Recepto vertinimas: 5

Upėtakis, keptas su česnaku

Upėtakis, keptas su česnaku Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.1 kg žuvies,2.3 skiltelės česnako, maltų pipirų, 3.20 g sviesto, petražolių lapelių, 4.1 svogūnas, druskos. Gaminimas: Nupjovę upėtakiams galvas ir uodegas, išpjaukite file. Ištrinkite jas grūstu česnaku, pasūdykite ir a..

Recepto vertinimas: 0

Akis

Akis Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 1 Ingridientai: batonas,kiaušiniai Gaminimas: ant vienos sumustiniu duonos riekele uzpilkite zale kiausini o sukita sumustiniu duonos riekele labai greitai uzdeti ant virsaus.Ir iskepkite pagal savo skoni. Tinka vartoti su: su kava,arbata,viena,su..

Recepto vertinimas: 0

Pakišuolis

PakišuolisIngridientai:1kg miltų, 1/2l. pieno, 30g mielių, 10g druskos 100g cukraus, 2 tryniai, 50g riebalų, 300g rūkytų lašinių, 1 svogūnas, pipirų.Gaminimas Tešla paruošiama kaip pagerintam pyragui. Rūkyti lašiniukai supjaustomi kaip spirgučiams, įdedamas supjaustytas svogū..

Recepto vertinimas: 4

Virtas upėtakis

Virtas upėtakisIngridientai:800 g upėtakių, 1 citrina, 20 g sviesto, prieskoninių daržovių (morka, petražolė, poras, gelsvės), druskos, 1 stiklinė krienų arba garstyčių padažo (žiūrėti "Padažai").Gaminimas Paruoštas upėtakis užpilamas parūgštintu citrinos sultimis šiltu..

Recepto vertinimas: 0

Šutintas upėtakis

Šutintas upėtakisIngridientai:800 g upėtakių, prieskoninių daržovių (morka, salieras, petražolė, svogūnas), 20 g sviesto, 1 stiklinė raudonojo vyno, druskos, 1 stiklinė džiūvėsėlių padažo (žiūrėti "Padažai").Gaminimas Prieskoninės daržovės ir vynas paverdama 5—10..

Recepto vertinimas: 0

Troškintas grybais įdarytas upėtakis

Troškintas grybais įdarytas upėtakisIngridientai:800g upėtakių, 20g džiovintų baravykų, 40g sviesto, 2 šaukštai miltų, 2 šaukštai grietinės, prieskoninių daržovių, druskos.Gaminimas Pro pakaklę išdarinėti upėtakiai nuplaunami ir nusausinami, įtrinami druska ir, prikimšus..

Recepto vertinimas: 4

Keptas upėtakis

Keptas upėtakisIngridientai:800 g upėtakių, prieskonių (pipirų, mairūnų), 80 g sviesto ar kitokių riebalų, miltų ar džiūvėsėlių, 1 kiaušinis, druskos.Gaminimas Išdarinėti upėtakiai nuplaunami, nusausinami, įtrinami druska, sumaišyta su prieskoniais, pavilgomi išplaktame ki..

Recepto vertinimas: 0

Irakiška slia

Irakiška sliaIngridientai:100g didelių išvirtų pupų, 1 stiklainis pomidorų padažo, 1 svogūnas, druska ir pipirai.Gaminimas Svogūnas smulkiai supjaustomas ir pakepamas. Vėliau sudedami į mažą puodą ir supilamas pomidorų padažas kartu su pupomis. Pasūdoma ir troškinama ant silpno..

Recepto vertinimas: 4

Upėtakis su migdolais

Upėtakis su migdolaisIngridientai:3 vidutinio dydžio upėtakiai, 2 šaukštai migdolų drožlių, 1 kiaušinis, 1 šaukštas alyvuogių aliejaus, malti baltieji pipirai, druska, keletas salotų lapelių ir krapų papuošimui.Gaminimas Žuvį išvalyti, išimti akis ir žiaunas, nuplauti ir nusaus..

Recepto vertinimas: 0

Slovakiški riešutiniai piršteliai

Slovakiški riešutiniai piršteliaiIngridientai:300g. miltų, 10 g. mielių, 8 šaukštai pieno, žiupsnelis druskos, 90g. cukraus, 40g. margarino, kiaušinis, 125g. lazdyno riešutų (be odelių), 1/2 pakelio vanilinio cukraus.Gaminimas Iš miltų, pieno, kiaušinio, mielių, margarino, druskos b..

Recepto vertinimas: 3

Upėtakis, įdarytas kepenėlėmis (Ramunės)

Upėtakis, įdarytas kepenėlėmis (Ramunės)Ingridientai:Upėtakio, keptų morkų su svogūnais, kepenėlių, druskos, pipirų, sviesto.Gaminimas Kepenėles troškinti 5 - 7 minutes. Susmulkinti, įdėti keptas morkas su svogūnais, druskytės, pipiriukų ir kapoti, kol pasidarys vientisa masė...

Recepto vertinimas: 0

Vaisinės duonos kiškutis (Jūratės) (foto)

Vaisinės duonos kiškutis (Jūratės) (foto)Ingridientai:Sauja mėgstamų džiovintų vaisių, sauja riešutų, nepilnas kepalas juodos duonos, 1 trynys, 1 v.š. miltinio cukraus.Gaminimas Nuo duonos nupjauti plutelę ir sumalti mėsmale arba sutrinti trintuvu. Riešutus sumalti kavamale. Susm..

Recepto vertinimas: 1

Spagečiai su krevetėmis

Spagečiai su krevetėmisIngridientai:4-6 porcijos: 1,5 kg kiaulinių krevečių, galima naudoti paprastąsias krevetes arba langustus, Druska, 3 skiltelės smulkinto česnako, 6 valgomieji šaukštai šviesto, supjaustyti gabaliukais, 60ml sauso baltojo vyno, 500g spagečių, 2 valgomieji šaukš..

Recepto vertinimas: 0

Upėtakis drebučiuose

Upėtakis drebučiuoseIngridientai:1 upėtakis (maždaug 1 kg svorio), 10 g želatinos, 1 svogūnas, 1 morka, petražolės gumbas, apelsinas papuošti, čiobrelių ir petražolių šakelės, žiupsnelis druskos, 1 nedidelio apelsino žievelės bei jo išspaustų sulčių.Gaminimas Žuvį išdarin�..

Recepto vertinimas: 0

BURGUNDIŠKAS UPĖTAKIS

BURGUNDIŠKAS UPĖTAKISIngridientai:1kg žuvies3 šaukštai miltų50g sviesto300g raudonojo vyno4 kvapnieji pipirai6 pievagrybiai1 svogūnasdruskos, petražoliųGaminimasĮ raudonąjį vyną sudėkite prieskonius, pievagrybius. Užvirus sud..

Recepto vertinimas: 0

UPĖTAKIS SU PIEVAGRYBIAIS

UPĖTAKIS SU PIEVAGRYBIAISIngridientai:1 kg žuvies5 pievagrybiaibuiliųpetražolių lapeliųmėsos sultiniodruskosGaminimasSumaišykite smulkiai supjaustytus išvirtus pievagrybius ar džiovintus baravykus ir susmulkintus petražolių lapelius bei bui..

Recepto vertinimas: 0

UPĖTAKIS, KEPTAS SU ČESNAKU

UPĖTAKIS, KEPTAS SU ČESNAKUIngridientai:1 kg žuvies3 skiltelės česnakomaltų pipirų20 g sviestopetražolių lapeliųsvogūnasdruskosGaminimasNupjovę upėtakiams galvas ir uodegas, išpjaukite filė. Ištrinkite jas grūstu &#..

Recepto vertinimas: 0

SAUSAINIAI "BUIVOLO AKIS"

SAUSAINIAI "BUIVOLO AKIS"Ingridientai:500 g miltų250 g margarino3/4 stiklinės cukraus3 šaukštai tirštos grietinės2 šaukštai kepimo miltelių4 tryniai, vanilinio cukrausagrastų arba slyvų uogienės (arba keptų obuolių)džiovint&#..

Recepto vertinimas: 0

VELYKŲ AVINAS

VELYKŲ AVINASIngridientai:8-10 asmenims375 g kvietinių miltų125 g ruginių miltų1 pakelis sausų mielių1 šaukštelis smulkaus cukraus2 šaukšteliai druskos2 kiaušiniai50 g ištirpinto sviestolazdelėmis pjaustytų migdolų2 smul..

Recepto vertinimas: 0

KOKTEILIS MEŠKOS AKIS

KOKTEILIS MEŠKOS AKISIngridientai:100 g degtinės1 razinaGaminimasĮmesti raziną į degtinę, atšaldyti ir gerti...

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: akis