20 rezultatų ieškant "minutes"
Lašiša su pikantišku padažu Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.2 morkos, 2.1 vidutinio dydžio cukinija, 3.4 gabalėliai baltos duonos, 4.1/2 kg lašišos filė, 5.1 nedidelė citrina (supjaustyti), 1,5 kubelio vištienos sultinio, salotų ir krapų papuošti. Gaminimas: Morkas ir cukiniją su..
Recepto vertinimas:
Pakepintos daržovės Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 1 valg. šaukštas saulėgrąžų aliejaus; 1 vidutinio dydžio svogūnas, supjaustytas žiedeliais; ½ mažos cukinijos, išilgai perpjautos į dvi dalis ir supjaustytos į 1 cm gabalėlius; 1½ puodelio žiedinių kopūstų, su..
Recepto vertinimas:
Įdaryti makaronai „Mario“Ingridientai:125 g įdarytų makaronų 125 g grybų 1 sultinio kubelis 1 svogūnas 1 šaukštas sviesto 100 ml sausos baltos vyno 150 g grietinėlės šviežių žolelių druskos pipirųGaminimasPuode užvirinkite 11 sūdyto vandens, sutrupinki..
Recepto vertinimas:
Pyragas su mėsa ir Savojos kopūstais
Pyragas su mėsa ir Savojos kopūstaisIngridientai:250g. miltų, pusė pakelio mielų, pusė šaukštelio cukraus, 25ml. alyvų aliejaus, pusė gūžės Savojos kopūsto, 150g. bekonienos, 350g. mėsos faršo, 2 kiaušiniai, 100g. tarkuoto fermentinio sūrio, svogūnas, 150g. grietinėlės, druskos,..
Recepto vertinimas:
Pyragas su špinatais ir sūriuIngridientai:400g. šaldytos sluoksniuotos tešlos, 225g. šviežių špinatų, 2 šaukštai alyvų aliejaus, didelis svogūnas, 350g. fetos, ryšelis svogūnų laiškų, 20g. šviežių krapų, 20g. šviežių petražolių, 1/4 šaukštelio tarkuotų muskatų, 100g. s..
Recepto vertinimas:
Bulvės su baltosiomis pupelėmis ir pomidorais
Bulvės su baltosiomis pupelėmis ir pomidoraisIngridientai:4 didelės bulvės, 2 svogūnai, 1 aitrioji paprika, skiltelė česnako, 2 pomidorai, šaukštas sviesto su žalumynais, 160 g konservuotų baltųjų pupelių, šaukštelis cukraus, pusė šaukštelio raudonųjų paprikų miltelių, 3 šauk..
Recepto vertinimas:
Vištiena su riešutaisIngridientai:800 g vištienos filė, stiklinė kedrų riešutų, keli šaukštai miltų, 5 šaukštai augalinio aliejaus, 2 stiklinės sauso baltojo vyno, 5 šaukštai kaparėlių, 8 šaukštai citrinų sulčių, 100 g sviesto, stiklinė auksinių razinų, pagal skonį druskos..
Recepto vertinimas:
Spagečiai su alyvuogėmis ir ančiuviais
Spagečiai su alyvuogėmis ir ančiuviaisIngridientai:4-6 porcijos: 2 raudoni supjaustyti svogūnai, 1-2 džiovintos sutrupintos aitriosios paprikos, 6 valgomieji šaukštai pirmo spaudimo alyvuogių aliejaus, 3 skiltelės susmulkinto česnako, 4 sūdytos ančiuvių filė, 750g prinokusių pomidorų..
Recepto vertinimas:
Spagečiai su svogūnais ir tunu
Spagečiai su svogūnais ir tunuIngridientai:4-6 porcijos: 2 valgomieji šaukštai pirmo spaudimo alyvuogių aliejaus, 2 vidutinio dydžio baltieji svogūnai, plonai supjaustyti griežinėliais, 60ml vandens, 1-2 daržovių sultinio kubeliai, 250g konservuoto tuno, nusausinti ir sutrupinti, 2 valgom..
Recepto vertinimas:
Lakštiniai su sūrio pasta, bulvėmis ir pupelėmis
Lakštiniai su sūrio pasta, bulvėmis ir pupelėmisIngridientai:4-6 porcijos: 400 g. žaliųjų supjaustytų šparaginių pupelių, 500 g. lakštinių, 6-8 šviežios bulvės, supjaustytos kubeliais, 1 porcija pastos be graikinių riešutų (žr. receptą: "Spagečiai su graikinių riešutų pasta"..
Recepto vertinimas:
Krevetės su pomidorų pagardais
Krevetės su pomidorų pagardaisIngridientai:1,2 kg pomidorų, druskos, 1 česnako skiltelė, 1 raudonasis svogūnas, 20 g imbierų, 1 citrinžolės stiebas, 4 žaliųjų citrinų lapeliai arba 1 žaliosios citrinos tarkuotos žievelės, 4 šaukštai alyvuogių aliejaus, ketvirtis aitriosios papri..
Recepto vertinimas:
Spagečiai su česnakais, ančiuviais ir aitriosiomis paprikomis
Spagečiai su česnakais, ančiuviais ir aitriosiomis paprikomisIngridientai:4-6 porcijos: 125g pirmo spaudimo ekstra alyvuogių aliejaus, 4 skiltelės suspausto bet nesmulkinto česnako, 1 raudona aitrioji paprika, sėkleles išimti, supjaustyti į 4 dalis, 6 sūdytų ančiuvių filė, nuplauti ir ..
Recepto vertinimas:
Spagečiai su grybaisIngridientai:4 porcijos: 90ml pirmo spaudimo ekstra alyvuogių aliejaus, 2 skiltelės susmulkinto česnako, 750g supjaustytų sagos dydžio grybų, Druska, šviežiai grūsti juodieji pipirai, 250g pancetos ar kumpio gabalėlių, 500g spagečių, 2 valgomieji šaukštai smulk..
Recepto vertinimas:
Spagečiai su cikorijomis ir sūriu
Spagečiai su cikorijomis ir sūriuIngridientai:4 porcijos: 60ml pirmo spaudimo ekstra alyvuogių aliejaus, 1 didelis plonais griežinėliais supjaustytas svogūnas, 5 mažos susmulkintos cikorijos galvutės, Druska, šviežiai grūsti juodieji pipirai, 500g spagečių, 125ml riebios grietinės, 250..
Recepto vertinimas:
Spagečiai su pomidorų ir žuvies padažu
Spagečiai su pomidorų ir žuvies padažuIngridientai:4-6 porcijos: 2 suspaustos bet nesmulkintos česnako skiltelės, 6 valgomieji šaukštai pirmo spaudimo ekstra alyvuogių aliejaus, 1 kg pomidorų, odelę nulupti ir smulkiai supjaustyti, 500g smulkios šviežios žuvies, pvz. sardinių, mailiau..
Recepto vertinimas:
Ilgieji makaronai su jūros gėrybių padažu
Ilgieji makaronai su jūros gėrybių padažuIngridientai:500g nuvalytų kalmarų ar sepijų, 2 skiltelės smulkinto česnako, 125ml pirmo spaudimo ekstra alyvuogių aliejaus, 6 išlukštentos krevetės, paliekant galvą ir žnyples, 6 didelės karališkos krevetės, 6 nuvalyti vėžiai, galvas pal..
Recepto vertinimas:
Vynuogių pyragasIngridientai:8 porcijos 250 g miltų, 300 g žaliųjų, juodųjų ir raudonųjų vynuogių, 150 g liesos varškės, 100 g varškės sūrio, 50 g manų kruopų, 175 g miltinio cukraus, 3 kiaušiniai, 6 šaukštai aliejaus, 2 šaukšteliai kepimo miltelių, citrina, miltų pabarstyti..
Recepto vertinimas:
Kepta ėriena (Tajine Äagneau)
Kepta ėriena (Tajine Äagneau)Ingridientai:2 kg ėriuko nugarinės, 6 stambūs svogūnai, 150 g žaliųjų alyvų (be kauliukų), 150 g išgliaudytų migdolų, 3 valgomieji šaukštai medaus, žiupsnelis šafranų, žiupsnelis trintų imbierų, žiupsnelis kmynų, kuokštelis šviežių koriand..
Recepto vertinimas:
TROŠKINTA KIAULIENA SU SERBENTAIS
TROŠKINTA KIAULIENA SU SERBENTAISIngridientai:300g kiaulienos1 šaukštas juodųjų serbentų (apie 10 uogų)0,5 stiklinės raudonųjų serbentų1 šaukštelis cukraus0,5 stiklinės aliejaus1 stiklinė vandens1 šaukštas miltų..
Recepto vertinimas:
UOGŲ SIRUPASIngridientai:30 uogų, 100 lapų, 750g vandens1kg cukraus1 šaukštas citrinos rūgštiesGaminimasUžvirinti vandenį, sudėti uogas ir lapus. Virti 7 minutes, nukelti nuo ugnies, nukošti, įdėti cukrų ir ištirpinti. Pavirt..
Recepto vertinimas: