Įdaryti makaronai „Mario“

Ingridientai:
125 g įdarytų makaronų
125 g grybų
1 sultinio kubelis
1 svogūnas
1 šaukštas sviesto
100 ml sausos baltos vyno
150 g grietinėlės
šviežių žolelių
druskos
pipirų
Gaminimas

Puode užvirinkite 11 sūdyto vandens, sutrupinkite sultinio kubelį, sudėkite įdarytus makaronus ir virkite apie 20 minučių, po to nukoškite, perplaukite šaltu tekančiu vandeniu, nuvarvinkite. Nuvalykite ir plonais griežinėliais supjaustykite grybus. Nulupkite ir smulkiai supjaustykite svogūną. Puode ištirpinkite sviestą. Sudėkite supjaustytą svogūną, pakepinkite, sudėkite grybus. Supilkite vyną ir padažą, virkite 2 minutes. Supilkite grietinėlę ir virkite dar 5 minutes. Padažą paskaninkite druska ir pipirais. Makaronus išmaišykite su padažu ir kelias minutes pakaitinkite ant mažos ugnies. Patiekite pabarstytus prieskoninėmis žolelėmis.Skanaus!

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!