14 rezultatų ieškant "minkstas 2Bvarskes 2Bpyragas"

Minkštas meduolis

Medus pavirinamas ir atvėsinamas. Kiaušiniai išplakami su cukrumi, supilamas rūgusis pienas (arba sudedama ištrinta varškė), giretinė, prieskoniai, soda, išmaišyta su nedideliu kiekiu rūgštaus vandens, ir miltai. Tešla gerai išplakama, ji turi būti geros rūgščios grietinės tiršt..

Recepto vertinimas: 0

Karšti sumuštiniai su grybai

Duonos riekes iš abiejų pusių apkepinti keptuvėje arba padžiovinti elektriniame kaitintuve, kol apsitrauks traškia plutele (vidus tųri likti minkštas). Ant kiekvienos riekės uždėti po kauburėlį keptų arba troškintų grybų su padažu. Grybų kauburėliuose šaukšto apačia padaryti ..

Recepto vertinimas: 0

Raudonųjų pupelių mišrainė

Pupeles keliolikai valandų užpilame šaltu virintu vandeniu ir tame pačiame vandenyje išverdame. Minkštas pasūdome, paskui nusunkiame. Svogūną supjaustome skritimėliais. Lėkštę išklojame salotų lapais, suberiame pupeles, sudedame supjaustytą ir paspirgintą šoninę bei svogūnus, pa..

Recepto vertinimas: 0

Minkštas meduolis

Kiaulienos nugarinė supjaustoma 2 cm storio gabalais su šonkauliuku. Šonkauliukas apskutamas (aplyginamas), šiauresniame gale mėsa įpjaunama taip, kad nedidelė kauliuko dalis būtų be mėsos. Mėsa truputį pamušama, pabarstoma pipirais ir druska, pavilgoma išplaktame kiaušinyje ir pavo..

Recepto vertinimas: 3

Greita pica su dešra ir šprotais

Paplotėlius ištepti pomidorų pasta, pabarstyti žalumynais ir sudėti griežinėliais supjaustytus kiaušinius, dešrą, žuvis, susmulkintus ir svieste ištroškintus pievagrybius (aš mėgstu dėti žalius) bei alyvuogių puseles. Iš viršaus gausiai pabarstyti fermentiniu sū..

Recepto vertinimas: 5

Bananinis "Tiramisu"

1. Išplakame kiaušinių trynius, pusę vyno, miltinį cukrų ir sūrį. 2. Sumaišome likusį vyną ir kavą. Į šią masę įdedame sausainius. 3. Didelę lėkštę išklojame mirkytais sausainiais, ant jų dedame sluoksnį maskarponės masės, paskui supjaustytų bananų. Užberiame t..

Recepto vertinimas: 0

Mielinės tešlos vyniotinis su aguonomis

Tešla užmaišoma ir užminkoma kaip pagerintam pyragui. Aguonos gerai nuplaunamos ir išbrinkinamos karštame vandenyje, paskui vanduo nusunkiamas, o aguonos sumalamos mėsmale arba sutrinamos molinėje čerpėje. Riešutai nuplikomi ir, nulupus luobelę, smulkiai sukapojami. Apelsinų cukrinuka..

Recepto vertinimas: 5

Minkštas meduolis

Medus pavirinamas ir atvėsinamas. Kiaušiniai išplakami su cukrumi, supilamas rūgusis pienas (arba sudedama ištrinta varškė), grietinė, prieskoniai, soda, išmaišyta su nedideliu kiekiu rūgštaus vandens, ir miltai. Tešla gerai išplakama, ji turi būti geros rūgščios grietinės tirš..

Recepto vertinimas: 0

Minkštas ir purus pyragas

Miltus persijoti į dubenį. Iš mielių, pusės kiekio pieno, žiupsnelio cukraus ir trupučio miltų užmaišyti raugą. Laukti kol pakils 30min. Orkaitę iš anksto įkaitinti iki 210 laipsnių. Po to į tešlos raugą sudėti miltus, likusį pieną, 80g cukraus, 100g ištirpinto sviesto, 1 kia..

Recepto vertinimas: 5

Dansk wienerkaka (Daniškas vienos pyragas)

1.Išmaišyti sviestą, kad būtų minkštas. Sudėti kiaušinius, mieles, ištirpintas šaukšte pieno. Sumaišius miltus su vaniliniu cukrumi, sudėti į tešlą, gerai suminkyti. 2.Padalinti tešlą į 2 dalis. Kočioti plonai pailgos formos lakštą, kepimo formos 25*35 dydžio. Atsargiai ..

Recepto vertinimas: 0

Tešloje kepti langustai su padažu

Langustus sumaišyti su svogūnais, druska, pipirais, actu, aliejumi,imbieru. Pastatyti vienai valandai marinuotis. Iš miltų, pieno ir kiaušinių sumaišyti skystą tešlą ir taip pat palikti 1 val. Svogūną supjaustyti ir sumaišyti su imbieru, česnaką įmesti, nepjaustyti ir patrošk..

Recepto vertinimas: 0

Paprastas sviestinis kremas

Cukraus pudrą persijoti. Minkštą sviestą išsukti iki purios masės, sudėti trynius, suberti cukraus pudrą ir viską dar kartą gerai išmaišyti. Pagardinti ryžių degtine (arba romu, arba likeriu) bei vanilės lazdelės šerdimi (arba kakava, arba šokoladu, arba riešutais). Kremas turi ..

Recepto vertinimas: 0

Prancūziškas mielinis pyragas

Miltus persijoti. Mieles sutrupinti į šiek tiek pašildytą pieną. Suberti 4 šaukštus miltų ir viską išmaišyti. Įberti šaukštelį cukraus ir uždengus audeklu palaikyti 30 min., kad pakiltų. Likusius miltus sumaišyti su cukrumi bei druska ir kauburėlio viduryje padaryti įdubimą. ..

Recepto vertinimas: 4

Bezė (pyragaičiai su baltymų kremu)

Miltus sumaisyti su soda ir persijoti. Sviesta issukti iki vientisos mases. Tada i ji dalimis deti cukru, paskui po viena kiausini. Viska issukti iki purios mases, kol istirps cukrus. Baigiant sukti supilti esencija. Tada suberti miltus ir greitai uzminkyti tesla.Palaikyti saldytuve 10-30min. Iskoci..

Recepto vertinimas: 5

Raktiniai žodžiai: minkstas 2Bvarskes 2Bpyragas