20 rezultatų ieškant "kiekvienas"
Ispaniška (vegetariška) sriuba Gaspacho
Ispaniška (vegetariška) sriuba Gaspacho Patiekalo šalis: Ispanija Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 4 pomidorai, 2 agurkai, 4 skilteles česnako, petražolė, pipirai, alyvų aliejus, 2 šaukstai vyno acto, 1 litras vandens, 1 salždi paprika, 2 svogūnai. Gaminimas: Verdančiu vandeniu nupl..
Recepto vertinimas:
Skruzdėlynas Ingridientai: Tešla: 3 kiaušiniai 9 šaukštai miltų (vienam kiaušiniui dedami apie 3 šaukštai miltų) Glaistas: 1 stiklinė dirbtinio (arba natūralaus, jei negaila) medaus 1 stiklinė cukraus 1 stiklinė vandens Apibarstymui: aguonos Kepimui 0,7 litro aliejaus (ger..
Recepto vertinimas:
Vaisių tortas Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 2 Ingridientai: apie 2 kg obuolių 3-4 bananai gera sauja razinų 200 g kokoso drožlių 500 g sausainių 1 citrina 1 šaukštelis cinamono Gaminimas: Sausainius sumalame mėsmale ir truputį paliekame dugnui pabarstyti. Razinas nuplauna..
Recepto vertinimas:
Armėniška sriubaIngridientai: 500-700g jautienos antrekoto arba avienos 1 baklažano 2 saldžių paprikų 1 didelių morkų 2-3 bulvės 2 galvos svogūnų 2 aitriosios paprikos (čili) 0,5l pomidorų pastos baziliko pipirų lauro lapų druskos 2,5 l vandens alyvų aliejaus Paruo..
Recepto vertinimas:
Tradicinis fondue bourguignonne
Tradicinis fondue bourguignonne Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 560 g jautienos išpjovos, kepimo aliejaus Gaminimas: Supjaustykite jautieną į mažus gabalėlius. Įkaitinkite kepimo aliejų. Jis neturėtų užimti daugiau kaip pusę indo tūrio. Įsitikinkite, kad aliejus pasiekė reikiamą tem..
Recepto vertinimas:
Piene virtas karpis Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.1 kg karpio, 2.2-3 morkos, 3.1-2 svogūnai, 4.1 l pieno, ryšulėlis žalių arba džiovintų saliero lapelių, kmynų, druskos, keli malti kvapieji pipirai Gaminimas: Išvalytas, nuplautas ir nusausintas karpis supjaustomas vienodo dydžio ..
Recepto vertinimas:
Rusiška arbata Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 8 arbatiniai šaukšteliai arbatos, verdantis vanduo, pienas, gabalinis cukrus, uogienė, citrinos sultys arba grietinėlė. Gaminimas: Arbatžolės supilamos į pašildytą indą, užpilamos verdančiu vandeniu ir paliekamos 5 minutėms, o paskui vi..
Recepto vertinimas:
Žaliuokės savo sultyse Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 2 Ingridientai: Žaliuokių pagal skonį, truputis svogūnų, kvapniųjų pipirų, maltų lauro lapų, truputis druskos Gaminimas: Paprastai žaliuokės yra labai žemėtos, todėl, prieš konservuojant, jas reikia ge..
Recepto vertinimas:
Bulvių ir dešros apkepasIngridientai:4—5 žalios bulvės, 200 g daktariškos dešros, 2—3 svogūnai, 2 morkos, 100 g margarino, maltų kalendros grūdelių, stiklinė grietinės, 50 g olandiško sūrio, druskos.Gaminimas Nuskustos bulvės supjaustomos griežinėliais, sudeda..
Recepto vertinimas:
Plokštainis su uogieneIngridientai:5—6 bulvės, 3 šaukštai miltų, 2—3 kiaušiniai, cukraus, 50 g sviesto, uogienės, druskos.Gaminimas Žalios bulvės sutarkuojamos, suberiami miltai, įmušami kiaušiniai, pasūdomą ir viskas gerai sumaišoma. Tešla plonu sluoksniu kreči..
Recepto vertinimas:
Blyneliai su braškėmisIngridientai:3 kiaušiniai, 100g miltų, 1 stiklinė pieno, riebalų kepimui, 100g braškių, 100g cukraus ir miltinio cukraus užbarstymui.Gaminimas Kiaušinių tryniai ištrinami su cukrumi, suberiami miltai ir maišant supilamas pienas. Tada sudedami išplakti baltymai..
Recepto vertinimas:
Įdaryti lydekos gabalaiIngridientai:800g lydekos, 2—3 riekelės pyrago, 100g pieno, 1 kiaušinis, 2—3 svogūnai, 40g sviesto, prieskoninių daržovių (morkų, salierų, porų), prieskonių (kvepiančiųjų pipirų, lauro lapelis), 1 stiklinė krienų padažo (žiūrėti "Pada..
Recepto vertinimas:
Vyniotas lakštinis su varškeIngridientai:2 stiklinės miltų, vandens, druskos. įdarui: 600 g varškės ar šviežio sūrio, 2 kiaušiniai, 50—100 g sviesto, 1—2 šaukštai cukraus, 1 šaukštas pyrago džiūvėsėlių, cinamono, druskos.Gaminimas Iš miltų ir pasūdyto ..
Recepto vertinimas:
Veršienos kepsnysIngridientai:veršienos šlaunis (5-7kg.), 200g. sviesto, 200g. grietinės, 3-5 morkos, muskato riešutas, kvapiųjų pipirų, cukraus, druskos.Gaminimas Veršiena gerai nuplaunama, nušluostoma, iš jos išimami kaulai. 1 kg veršienos reikia 10-12 maltų kvapiųjų pipirų, ša..
Recepto vertinimas:
Piene virtas karpisIngridientai:1kg. karpio, 2-3 morkos, 1-2 svogūnai, 1l. pieno, ryšulėlis žalių arba džiovintų salierų lapelių, kmynų, druskos, keli malti kvapieji pipirai.Gaminimas Išvalytas, nuplautas ir nusausintas karpis supjaustomas vienodo dydžio gabalais. Kiekvienas jų ištrin..
Recepto vertinimas:
Avienos pjausniai su mėtomisIngridientai:4 avienos pjausniai (kiekvienas maždaug po 225 g ), pusė citrinos, svogūnas, česnako skiltelė, 3 šakelės mėtų, 2 šaukštai alyvuogių aliejaus, maltų pipirų, druskos.Gaminimas Marinavimo laikas 12val. Citrinos žievelę nutarkuojame, sultis..
Recepto vertinimas:
Prancūziškos ančių krūtinėlėsIngridientai:4 gabalėliai ančių krūtinėlių (maždaug po 175 g kiekvienas), 2 svogūnai, 4 skiltelės česnako, 6 šaukštai brendžio, 2-3 laurų lapeliai, 2 šaukštai smulkiai supjaustytų petražolių, 2 šaukštai maltų juodųjų pipirų, druskos, ž..
Recepto vertinimas:
Grilyje kepti viščiukai su citrininiu padažu
Grilyje kepti viščiukai su citrininiu padažuIngridientai:2 nedideli broileriai (maždaug po 500 g kiekvienas), 2 šaukštai citrinų sulčių, pusė šaukštelio džiovintų čiobrelių, po ketvirtadalį šaukštelio džiovintų rozmarinų ir maltų juodųjų pipirų, druskos.Gaminimas Viščiuk..
Recepto vertinimas:
Jautiena, marinuota su mėtomis
Jautiena, marinuota su mėtomisIngridientai:4 gabalėliai jautienos išpjovos (kiekvienas po 200 g), ryšelis pipirmėčių, 3/4 stiklinės aliejaus, 2 šaukštai garstyčių, vienos citrinos sultys.Gaminimas Paruošiame marinatą. Mėtas smulkiai supjaustome, sudedame likusius komponentus ir visk�..
Recepto vertinimas:
Jautiena, troškinta alujeIngridientai:500-800 gr jautienos,1-2 svogūnai,1 didesnė morka,10-15 džiovintų slyvų,0.33l alaus.GaminimasPasūdytą, pabarstytą norimais prieskoniais jautieną, supjaustytą gabalėliais, pakepinti puode aliejuje, kol v..
Recepto vertinimas: