Raudonųjų pupelių mišrainė


Sudėtingumas: 2
Ingridientai:
1.500g raudonųjų pupelių, 2.1 svogūnas,
3.125g rūkytos šoninės,
4.4 šaukštai aliejaus, druskos, cukraus, pipirų, 5.2-3 salotų lapai.
Gaminimas:
Pupeles keliolikai valandų užpilame šaltu virintu vandeniu ir tame pačiame vandenyje išverdame. Minkštas pasūdome, paskui nusunkiame. Svogūną supjaustome skritimėliais. Lėkštę išklojame salotų lapais, suberiame pupeles, sudedame supjaustytą ir paspirgintą šoninę bei svogūnus, pabarstome druska, cukrumi, pipirais, užpilame aliejumi.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!