Minkštas meduolis

Ingridientai:

4 tryniai,
3 šaukštai grietinės,
3 šaukštai sviesto,
1 arbatiniai šaukšteliai cinamono
1 šaukštai prieskonių mišinio (muskatas, kvapieji pipirai, gvazdikėliai ir t.t.)
4 šaukštai medaus,
2 šaukštai skysto deginto cukraus (karamelės)
3 stiklinės miltų,
1 arbatinis šaukštelis sodos
Į cukraus skystimą dėti medų, sviestą, prieskonius ir pakaitinti karšto vandens vonelėje (negalima užvirinti). Trynius išplakti su grietine, supilti į medaus masę ir gerai išmaišyti. Dėti sodą, sumaišytą su miltais. Viską labai gerai išmaisyti. Sukrėsti į riebalais pateptą skardą ir kepti 40-45 min.
Meduolis iškepęs, kai įkišus pagaliuką, jis lieka sausas.

Skanaus!

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!