7 rezultatų ieškant "melynuju"
Vokiškos bulvių salotos Patiekalo šalis: Vokietija Sudėtingumas: 1 Ingridientai: virtų bulvių - 4-5 vnt. virto sultinio - apie 0,5 l mėlynųjų svogūnų - 1 galvutės Konservuotų agurkėlių (vidutinio dydžio) 3-4 vnt. majonezo - 4 šaukštų krapų - apie 10 g druskos..
Recepto vertinimas:
Mėlynųjų salotų lapų salotos Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1 salotų gniūžtė; 1 mėlynasis svogūnas; 5 _ 6 ridikėliai; 5 _ 6 marinuoti pievagrybiai; 2 šaukštai saulėgrąžų branduolių; 1 šaukštas citrinų sulčių; 2 šaukštai aliejaus; 1 šaukštas vandens; truputis pipirų, dru..
Recepto vertinimas:
Salotos vaikų šventėms Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 1 Ingridientai: (4 porcijoms) 2 kriauses, 2 rugstoki obuoliai, 0.5 citrinos, 100g zaliuju vynuogiu, 100g melynuju vynuogiu, 200g slyvu, 50g graikiniu riesutu, 2 apelsinai (ju sultys) 5 saukstai cukraus, 2 saukstai medaus. Gaminim..
Recepto vertinimas:
Tortas su vynuogėmisIngridientai:125 g margarino, 1 valg. š. grietinės, 1,5 stiklinės miltų, 0,5 stiklinės cukraus pudros, 3 valg. š. juodųjų serbentų džemo, 100 g mėlynųjų vynuogių. Kremui: pakelis vynuogių drebučių, 1 stiklinė 35 procentų riebumo grietinėlės, 2 valg. š. ..
Recepto vertinimas:
Jautienos filė su daržovėmis ir padažu
Jautienos filė su daržovėmis ir padažuIngridientai:600 g. jautienos nugarinės, 200 g. šviežių arba šaldytų mėlynųjų slyvų, jautienos prieskonių mišinio, smulkintų rozmarinų, vienos citrinos sulčių, šaukštelis cukraus, druskos, 3 šaukštai aliejaus kepimui.Gaminimas Filė nupl..
Recepto vertinimas:
Kepta jautiena su slyvų ir grybų padažu
Kepta jautiena su slyvų ir grybų padažuIngridientai:1 kg. jautienos filė, vienos citrinos sultys, 100 g. šviežių ar šaldytų mėlynųjų slyvų, 50 g. pievagrybių, 700 g. virtų grūstų bulvių, 200 g. grikių miltų, kiaušinis, krakmolo, jautienos prieskoniai, smulkiųjų baltųjų pipir..
Recepto vertinimas:
Įdaryti pievagrybiai su pelėsiniu sūriu
Įdaryti pievagrybiai su pelėsiniu sūriuIngridientai:5 porcijoms: 10 didelių pievagrybių; 100 g sviesto; 1 svogūnas; saujelė maltų džiūvėsėlių; saujelė smulkintų graikinių riešutų; 250 g mėlynųjų pelėsių sūrio; druskos ir ką tik maltų pipirų; kapotų žalumynų.Gaminimas ..
Recepto vertinimas: