20 rezultatų ieškant "mieliu sudetis"
Mieliniai žagarėliai Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 300 g miltų, 30 g cukraus, 2 tryniai, 0,5 stiklinės pieno, 20 g mielių, 50 g riebalų, truputis druskos, citrinos žievelė, 50 g miltinio cukraus (apibarstymui), 700 g riebalų (virimui). Gaminimas: Iš kiaušinių, cukraus, trupučio milt�..
Recepto vertinimas:
Pyragas su rūkyta mėsa ir šonine
Pyragas su rūkyta mėsa ir šonine Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 500g rupių miltų 30g mielių 1 šaukštelis cukraus 100g minkšto sviesto 2 šaukštai alyvų aliejaus 2 kiaušiniai 100g šoninės 100g rūkytų dešrelių 100g virto kumpio 100g virtos ar kitokios minkštos dešros Gaminimas..
Recepto vertinimas:
Džiovintų vaisių gira Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.10 l vandens, 2.1 kg juodos duonos, 3.500 g džiovintų vaisių, 4.5 gvazdikėliai, 5.2 cinamonai, 6.700 g medaus, 7.500 g cukraus, 8.30 g mielių, 9.25 g razinų. Gaminimas: Duona supjaustykite riekelėmis ir išdžiovinkite iki auksinės,..
Recepto vertinimas:
Tradicinė pica su traškia plutele
Tradicinė pica su traškia plutele Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1.Pagrindui : 7 g džiovintų mielių 2 šaukšteliai cukraus 3/4 stiklinės šilto vandens 2 1/2 stiklinės miltų žiupsnelis druskos 2.Picos viršui : 3/4 stiklinės pomidorų padažo 125g itališkojo saliamio dešros ..
Recepto vertinimas:
Žemaičių midus Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.3kg medaus, 2.10 l vandens,3.po 25-50 g apynių ir mielių, duonos plutelė. Gaminimas: Medų ištirpinkite vandenyje ir laikykite parą šiltoje vietoje, dažnai pamaišydami. Po to perkoškite, supilkite į puodą ir virinkite tol, kol liks pu..
Recepto vertinimas:
Velykinė boba Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1.2 stiklinės grietinėlės, stiklinė ištirpdyto sviesto, 2.6 stiklinės miltų, 3.9 kiaušinis, stiklinė mielių, 4.2 stiklinės cukraus, migdolų, razinų. Gaminimas: Karšta grietinėlė sumaišoma su karštu sviestu ir stikline miltų. Kai..
Recepto vertinimas:
Trapi tešla picai Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 0.5 kg miltų, 1 pakelis sausų mielių, pusė stiklinės gazuoto mineralinio vandens (trapumui), druskos, pora šaukštų aliejaus. Gaminimas: Užminkyti mielių tešlą, palikti 30-60 minučių, kad pakiltų, dar kartą suminkyti, iškočioti ..
Recepto vertinimas:
Pyragėliai su kruopomis ir bulvėmis
Pyragėliai su kruopomis ir bulvėmis Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 300 g kvietinių miltų 50 g margarino,25 g mielių 50 g cukraus,1/2 stiklinės pieno 1 kiaušinis,druskos Įdaras: 600 g bulvių ,50 g aliejaus 1 didelis svogūnas 4 šaukštai grikių košės 1 kiaušinis,pipirų Ga..
Recepto vertinimas:
Kalėdinė banda su rūkytais lašinukais ir svogūnais
Kalėdinė banda su rūkytais lašinukais ir svogūnais Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 15g sausų mielių, 500g Ekstra miltų, 250g drungno pieno, 150g tirpdyto sviesto, 2 kiaušinių, 10g cukraus, 10g druskos, 5g džiovintų raudonėlių, 100g svogūnų, 100g rūkytos �..
Recepto vertinimas:
Duonos gira Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 100g pakepintos duonos, 110g cukraus, 1,5g sausų mielių, 5g neplautų razinų Gaminimas: Užpilti 784g verdančiu vandeniu 100g pakepintos duonos ir palikti pastovėti. Po to nukošti, suberti 110g cukraus, 1,5g sausų m..
Recepto vertinimas:
Raugas Ingridientai: 1/2 kilogramo ruginių miltų, 50 gramų mielių, 1—1,5 litro šilto vandens Gaminimas Ruginei juodai duonai išpurenti vartojamas tik raugas — paskutinio kepimo duonos tešlos 1/2—1 kilogramo didumo bandelė, kuri paliekama išplautame duonkubilyje ..
Recepto vertinimas:
Kvietinis ragaišisIngridientai:1kg stambiai maltų kvietinių nusijotų miltų, 3 stiklinės vandens arba pieno (galima pasukų, išrūgų), 12g druskos, 20g mielių, 50 g cukraus.Gaminimas Vanduo arba pienas pašildomas. Atskirai stiklinėje ištrinamos mielės su cukrumi, supilamos į pieną,..
Recepto vertinimas:
Paprastas pyragasIngridientai:1 kg miltų, 1/2l. pieno arba vandens, 15—30 g mielių, 10 g druskos, 50 g cukraus, 1 kiaušinis aptepimui.Gaminimas Pienas pašildomas iki 35°C. Į dubenėlį, kuriame bus maišoma, suberiama pusė miltų. Mielės sutrupinamos į stiklinę ir ištrinamos..
Recepto vertinimas:
Pagerintas pyragasIngridientai:1kg miltų, l/2 stiklinės pieno, 20—40g mielių, 10g druskos, 60g cukraus, 100g sviesto, kiaulinių taukų arba margarino, 3 tryniai, 10 g druskos.Gaminimas Į pašildytą pieną supilamos išleistos su dalimi cukraus mielės, suberiama pusė miltų ir..
Recepto vertinimas:
Bandelės su varškeIngridientai:400g miltų, 200ml pieno, 2 tryniai, 5 šaukštai sviesto, 60 g cukraus 20 g mielių, druska, 1 kiaušinis, riebalai formai ištepti. Įdarui: 300g varškės, 3 kiaušiniai, 30g cukraus, 2 šaukštai sviesto, vanilės. Gaminimas Mieles sumaišyti su šaukšteliu c..
Recepto vertinimas:
Mielių sriubaIngridientai:40 g mielių, svogūnas, 2 šaukštai miltų, maltos paprikos, petražolių, trintų kmynų.Gaminimas Smulkiai supjaustytą svogūną pakepinti aliejuje, suberti susmulkintas mieles ir maišant kepti, kol paruduos. Tada suberti miltus, papriką, kmynus ir įpilti 6 s..
Recepto vertinimas:
Mielinės bandelės su margarinu
Mielinės bandelės su margarinuIngridientai:25 g mielių, 250 ml pieno, 50 g tirpinto margarino, šaukštelis druskos, šaukštas cukraus, 800 g aukščiausios rūšies kvietinių miltų, tirpinto margarino (aptepti).Gaminimas Mieles sudėti į dubenį ir ištrinti. Pieną truputį pašildyti ir s..
Recepto vertinimas:
Minkštas ir purus pyragasIngridientai:10 porcijų: 500g miltų, 30g mielių, 150ml šilto pieno, 200g cukraus, 250g sviesto, 2 kiašiniai, 1 citrinos nutarkuotos žievelės.Gaminimas Miltus persijoti į dubenį. Iš mielių, pusės kiekio pieno, žiupsnelio cukraus ir trupučio milt�..
Recepto vertinimas:
Slovakiški riešutiniai piršteliai
Slovakiški riešutiniai piršteliaiIngridientai:300g. miltų, 10 g. mielių, 8 šaukštai pieno, žiupsnelis druskos, 90g. cukraus, 40g. margarino, kiaušinis, 125g. lazdyno riešutų (be odelių), 1/2 pakelio vanilinio cukraus.Gaminimas Iš miltų, pieno, kiaušinio, mielių, margarino, druskos b..
Recepto vertinimas:
BlynaiIngridientai:300 ml pieno, 100 ml grikių miltų, 200 ml kvietinių miltų, 1 šaukštas mielių, 2 arbatiniai šaukšteliai druskos, 1 kiaušinis, 2 dl verdančio pieno.Gaminimas•Iš pieno, miltų ir mielių sumaišyti tešlą. Ji pakyla per keturias valandas. Po to įdėti druskos, kia..
Recepto vertinimas: