20 rezultatų ieškant "masei"
Kepti vištienos maltiniai Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 74 g vištienos, 18 g pyrago, 22 g pieno, 3 g sviesto, 0.5 kiaušinio, 10 g maltų džiuvėsėlių, 13 g lydyto sviesto, 150 g priedo, žalumynų, druskos. Gaminimas: Maltos mėsos masei naudojami visi raumenys. Mėsą nulupkite nuo kaulų ..
Recepto vertinimas:
Šokoladinis velykų tortas Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 3 kiaušiniai200 ml smulkiojo cukraus1 arbatinis šaukštelis vanilinio cukraus200 g sviesto arba margarino200 g juodo šokolado300 ml kvietinių miltųŠokolado masei paruošti reikės200 ml plaktos grietinėlės1/2 g šafranų400 g balto..
Recepto vertinimas:
Obuolių saldainiai Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 200 g obuolių, 1 stiklinė cukraus, 1 citrina, 1 apelsinas, 30 g riešutų branduolių. Glajui: 250 g miltinio cukraus, 2 šaukštai citrinos sulčių, 2—3 šaukštai verdančio vandens. Gaminimas: Nulupti obuoliai smulkiai supjaustomi, ..
Recepto vertinimas:
Grietininiai saldainiai Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1 stiklinė grietinėlės arba pieno, 1 stiklinė cukraus, 1 šaukštelis sviesto, 1/3 stiklinės kakavos miltelių, cukraus pudros. Gaminimas: Viską virti ant silpnos ugnies, kad sutirštėtų. Maišyti. Kai pradės tirštėti, perpilti..
Recepto vertinimas:
Šampano tortas Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 3 Ingridientai: Trapios tešlos papločiui: 50 g sviesto, 2 šaukštai cukraus, 1 trynys, 100 g miltų. Biskvitinei tešlai: 50 g sviesto, 4 kiaušiniai, 100 g cukraus, 75 g krakmolo, 100 g miltų, 1 šaukštelis kepimo miltelių. Krem..
Recepto vertinimas:
Ypatingasis obuolių tortas Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 4 Ingridientai: Pakelis (500 g) šaldytos sluoksniuotos tešlos, šaukštas cukraus pudros, 1 kg obuolių, 4 šaukštai cukraus, stiklinė obuolių sulčių, apelsinas, cinamono lazdelė, šaukštas krakmolo, 500 ml. grie..
Recepto vertinimas:
OBUOLIŲ IR MOLIŪGŲ KREMAS Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 0,5kg. obuolių, 0,5kg. moliūgų, citrina, 2 šaukštai želatinos, 0,25l. grietinėlės, pusė stiklinės vandens, 50g. romo, šaukštas smulkaus cukraus. Gaminimas: Nuluptus obuolius ir moliūgą supjaustyti plonomis skiltelėmis. Ap�..
Recepto vertinimas:
OBUOLINIS SŪRIS Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 7 kg pjaustytų antaninių obuolių, 1,5 kg cukraus, riešutai (graikiniai, lazdyno, žemės riešutai, anakardžiai) Gaminimas: Ant supjaustytų obuolių supilti 1,5 kg. cukraus, išmaišyti mediniu šaukštu ir palikti v..
Recepto vertinimas:
MaltiniaiIngridientai:1/2kg jautienos, 1—2 riekutės pyrago, l/2 stiklinės pieno ar grietinėlės maltinių masei atskiesti, 1 kiaušinis, prieskonių, druskos, džiūvėsėlių pavoliojimui, 40 g riebalų kepimui, 20 g sviesto užpylimui, svogūnų, pomidorų ar krienų padažo (ž..
Recepto vertinimas:
BandelėsIngridientai:1kg miltų, 1/2 stiklinės pieno, 40g mielių, 150g cukraus, 4—5 tryniai, 100—150g sviesto, 7g druskos, citrinos žievelių. Vietoj pieno galima vartoti grietinėlę. Tuomet 1/3 mažinama sviesto norma. Varškės masei: l/2kg varškės, 2 tryniai, 100g..
Recepto vertinimas:
FlorentinaiIngridientai:Pagrindui: 5 dl miltų, 200gr sviesto, 1 dl cukraus, 1 kiaušinis, Pertepimui: 2 1/2 dl aviečių uogienės Migdolų masė: 150 gr sviesto, 400 gr migdolų masės, 3 kiaušiniai, keli lašai maistinių žalios spalvos dažų, 1 dl miltų, 1 arb. šaukštelis ke..
Recepto vertinimas:
Pyragas su varškeIngridientai:2 stiklinės miltų, 250 g. sviesto, 4 šaukštai kakavos, 2 kiaušiniai, kepimo miltelių, 1 stiklinė cukraus, romo esencijos, 2 šaukštai sviesto, džiūvėsėlių. Varškės masei: 1 kg. riebaus varškės sūrio, 150 g. sviesto, 5 kiaušiniai, 0,5 stiklinės mi..
Recepto vertinimas:
Trapios tešlos pyragas su varške
Trapios tešlos pyragas su varškeIngridientai:150 g. miltų, 75 g. sviesto, 1 šaukštas aliejaus, 1/3 stiklinės vandens, druskos. Varškės masei: 200g. varškės arba varškės sūrio, 75 g. grietinės, 2 kiaušiniai, 2 šaukštai krakmolo, 100 g. pieno, 40 g. cukraus, 50 g. razinų, nutarkuoto..
Recepto vertinimas:
Riešutiniai saldainiai (Jūratės) (foto)
Riešutiniai saldainiai (Jūratės) (foto)Ingridientai:Riešutinių saldainių masei: kelios saujelės žemės riešutų be luobelių, 2 v.š. cukraus, 1 a.š. sviesto, nedidelis šlakelis pieno ar grietinėlės. Šokolado kremo masei: 2 v.š. sviesto, 1 v.š su kaupu cukraus, 1 v.š. kakavo..
Recepto vertinimas:
Drezdeno kiaušinių pyragasIngridientai:Tešlai: 125 g miltų; 75 ml pieno; 10 g mielių; 20 g cukraus; 20 g lydyto sviesto; Žiupsnelis druskos Riebalų formai patepti. Varškės masei: 290 g varškės (20% riebumo); 30 g miltų; 1 kiaušinis; 50 g šviesių razinų. Pudingo masei: 300 g paru..
Recepto vertinimas:
Trikampėliai su gervuogėmis ir varške
Trikampėliai su gervuogėmis ir varškeIngridientai:24 trikampėliams: Tešlai: 350 g miltų; 25 g mielių; 125 ml pieno; 60 g sviesto; 40 g cukraus; Žiupsnelis druskos; Citrinos esencijos; Apelsinų arba citrinų žievelių cukrinukų (cukatų); 2 kiaušiniai; Riebalų skardai ištepti. Varšk..
Recepto vertinimas:
Bezė tortas su agrastaisIngridientai:Tešlai: 100 g sviesto arba margarino; 125 g cukraus; 4 tryniai; 150 g miltų; ½ arb. š. kepimo miltelių; Riebalų kepimo formai ištepti. Bezė masei: 4 baltymai; 160 g cukraus; 100 g plokštelėmis pjaustytų migdolų. Įdarui: 200 g konservuotų agr..
Recepto vertinimas:
Tortas ''Saldžioji vėduoklė''Ingridientai:Sausainių masei: 2 pakeliai sausainių,200 g kokosų drožlių, 200 g sviesto,0,5 indelio kondensuoto pieno, 1 citrinos nutarkuota žievelė, 5 šaukštai citrinų sulčių.Uogų masei:1 l juodųjų serbentų arba raudonųjų agrastų,600..
Recepto vertinimas:
Rudenėlio skanėstaiIngridientai:Tešlai:200 g sviesto, 1 kiaušinis, 100 g cukraus2/3 indelio kondensuoto pieno.350 g miltųAguonų masei:1 stiklinė aguonų,2 kiaušiniai,Obuolių, cukraus pudros, sviesto kepimo formelėms pateptiGaminimasIš te#..
Recepto vertinimas:
karstas ir saltas Vaisiu fondiu
karstas ir saltas Vaisiu fondiuIngridientai:karstam fondiu: balto/juodo sokolado ( 200g);70g sviesto;70g grietineles;saltam fondiu: desertines plaktos grietineles;vanilinio cukraus pudros;Vaisius ir uogas renkames pagal sezona ir megiamuma:braskes, avietes, apelsinai (lupti; isdalinti skiltelemis);a..
Recepto vertinimas: