25 rezultatų ieškant "pada i"
Pomidorų padažas su česnakais Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 2 vidutinio dydžio pomidorai, 2 skiltelės česnako, žiupsnelis cukraus, 40 g alyvų aliejaus, druskos, pipirų. Gaminimas: Pomidorai nuplikomi verdančiu vandeniu, nulupama odelė, išimamos sėklos. Gauta masė pagardinama k..
Recepto vertinimas:
Sojos padaže ir citrinų rūgštyje marinuota vištiena
Sojos padaže ir citrinų rūgštyje marinuota vištiena Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1 pakuotė ryžių 4 vištienos krūtinėlės ne odos ir kaulų ½ puodelis sojos padažo 1 citrina (sultys ir žievelė) 1 valgomasis šaukštas pilnai susmulkinto imbiero 2 valgomieji šaukštai plius 1 valg..
Recepto vertinimas:
Sojų padaže marinuota ir iškepta vištiena
Sojų padaže marinuota ir iškepta vištiena Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 750g. vištienos filė gabalėlių, 1/4 stiklinės sojų padažo, 2 šaukštai saldžiosios japoniškosios degtinės (mirin), 2 šaukštai chereso, 2 šaukštai lipnaus rudojo cukraus, 2 šaukšteliai tarkuoto šviežio im..
Recepto vertinimas:
Kavos padaže troškinta jautiena
Kavos padaže troškinta jautiena Sudėtingumas: 5 Ingridientai: 500 g jautienos, 2 svogūnai, skiltelė česnako, 2 šaukštai riebalų, šaukštas miltų, 0,5 stiklinės stiprios kavos, ¼ stiklinė vandens, ¼ stiklinės raudonojo vyno, druskos, pipirų, mairūno. Gaminimas: Mėsą supjaust..
Recepto vertinimas:
Serbentų padaže troškinta jautiena
Serbentų padaže troškinta jautiena Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 500 g jautienos, druskos, pipirų, ½ šaukštelio garstyčių, 30 g riebalų, šaukštas miltų, stiklinė vandens, 100 g grietinėlės, 2 šaukštai juodųjų serbentų uoginės. Gaminimas: Mėsą išmušti, pakepti, apibarst..
Recepto vertinimas:
Padaže keptos paukštienos kulšelės
Padaže keptos paukštienos kulšelės Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1 kg paukštienos kulšelių 5 dideli saldžiarūgščiai obuoliai česnako galva majonezo 1 kibirėlio druskos pagal skonį paukštienos prieskonių 1 kg bulvių kmynų aliejaus pusė stiklinės G..
Recepto vertinimas:
Kiaušiniai majonezo padaže su daržovėmis
Kiaušiniai majonezo padaže su daržovėmis Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 150 g majonezo, 150 g pomidorų, 100 g žaliųjų žirnelių, 50 g salotų lapų, 10 kiaušinių, druskos, pipirų. Gaminimas: Kiaušinius kietai išvirkite, nulupkite ir supjaustykite išilgai. Sudėkite tryniais į virš..
Recepto vertinimas:
Grybų padažas su svogūnais Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 3 džiovinti grybai 3 svogūnai 1 šaukštas sviesto 1 šaukštas miltų 0,5 stilinės grietinės Gaminimas: Grybus, svogūnus ir petražoles išvirti 4 stiklinėse vandens.Užvirus vandenį nukošti per sietelį. O grybus smulkiai supja..
Recepto vertinimas:
Vištienos padažas su paprikomis
Vištienos padažas su paprikomis Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 2 vištų krūtinėlės, 50g saldžiųjų žalių paprikų, 1 svogūnas, 2 šaukštai miltų, truputis vištienos sultinio arba vandens, druskos, pipirų pagal skonį, aliejaus DELIKATE kepimui. Gaminimas: Vištų krūtinėles supjau..
Recepto vertinimas:
Grybų padažas su agurkais ir pomidorais
Grybų padažas su agurkais ir pomidorais Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 300 - 400 g. virtų grybų, 1 svogūnas, 1 - 2 pomidorai, 1 nedidelis raugintas agurkas, 1 stiklinė grietinės arba 0,5 stiklinės grietinės ir 0,5 stiklinės majonezo, druskos, cukraus, pipirų, 1 kietai virtas kiaušinis, ..
Recepto vertinimas:
Grybų padažas su krienais Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 300 - 400 g. virtų grybų, 3 - 4 šaukštai tarkuotų krienų, 1 stiklinė grietinės, druskos, cukraus, acto raba rūgščių sulčių, krapų arba petražolių lapelių, svogūnų laiškų, (1 - 2 kietai virti kiaušiniai). Gamini..
Recepto vertinimas:
Citrinų padažas II Sudėtingumas: 1 Ingridientai: Pagrindinio balto padažo, 1 citrnos sultys, tarkuota 0,5 citrinos žievelė, truputis cukraus, (1 - 2 kiaušinių tryniai) Gaminimas: Į pagrindinį baltą padažą sudėti prieskonius. Kiaušinio trynį išplakti su trupučiu sultinio, supilti ..
Recepto vertinimas:
Padažas su garstyčiomis arba krienais
Padažas su garstyčiomis arba krienais Sudėtingumas: 1 Ingridientai: Pagrindinio balto padažo, 1 šaukštas garstyčių arba 2 šaukštai krienų, acto arba citrinos rūgšties, truputis cukraus. Gaminimas: Į pagrindinį baltą padažą sudėti prieskonius ir išmaišyti. Tinka vartoti ..
Recepto vertinimas:
Padažas su salierais ar petražolėm
Padažas su salierais ar petražolėm Sudėtingumas: 1 Ingridientai: Pagrindinio balto padažo, 1 šaukštas tarkuoto saliero ar petražolės, 1 šaukštas smulkiai sukapotų saliero ar petražolės lapelių, 1 šaukštelis kondensuoto pieno. Gaminimas: Į pagrindinį baltą padažą sudėti..
Recepto vertinimas:
Padažas su raugintais agurkais
Padažas su raugintais agurkais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.Svogūnų padažo 2.1 nedidelis raugintas agurkas 3.1 šaukštas pomidorų tyrės marinuotas ankštinis pipiras truputis garstyčių arba krienų Gaminimas: Pomidorų tyrę troškinti kartu su svogūnais. Kiek patroškinus, sudėti..
Recepto vertinimas:
Grietinės padažas su svogūnais
Grietinės padažas su svogūnais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: Padažo kiekis : [250g.] 1.100g. grietinės; 2.100g. sultinio; 3.15g. sviesto; 4.10g. miltų; 5.50g. svogūnų, pipirų ir druskos Gaminimas: Svogūnus smulkiai supiaustome ir kepiname svieste, kol suminkštėja, bet nepagelsta. Tada..
Recepto vertinimas:
Žaliasis padažas su raugintais agurkais
Žaliasis padažas su raugintais agurkais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: Svogūnų padažo, 1 nedidelis raugintas agurkas, 1 šaukštas pomidorų tyrės, marinuotas ankštinis pipiras, truputis garstyčių ar krienų. Gaminimas: Pomidorų tyrę troškinti kartu su svogūnais, kiek patroškin..
Recepto vertinimas:
Kūčių baravykų padažas, tinkantis patiekti su sklindžiais, blyneliais, virtiniais.
Kūčių baravykų padažas, tinkantis patiekti su sklindžiais, blyneliais, virtiniais. Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 100g baravykų, 20g saulėgrąžų aliejaus, 300g grybų nuoviro, 20g saulėgrąžų aliejaus, 20g kvietinių miltų, Gaminimas: 100g baravykų 3-4 val..
Recepto vertinimas:
padažas su cukinijomis Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 2 kg supjaustytų cukinijų, 0,5 kg paprikų, 0,5 kg morkų, indelis konservuotų ananasų, 0,5 l pomidorų padažo, 200 g aliejaus, 200 g acto, 200 g cukraus, 1 v.š. druskos. Gaminimas: Daržoves susmulkinti kubeliais (mažais). Viską suk..
Recepto vertinimas:
POMIDORŲ PADAŽAS II Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 2 dalys pomidorų, 1 dalis česnakų, aliejaus, druskos, pipirų, kario, raudonosios paprikos miltelių. Gaminimas: Pomidorus ir česnakus supjaustyti, supilti aliejų, sudėti prieskonius ir troškinti apie 10 min. Sudėti į indelius ir sanda..
Recepto vertinimas:
Sūrio kepsnys su špinatų padažu ir salotomis „Freese“
Sūrio kepsnys su špinatų padažu ir salotomis „Freese“Ingridientai:Kepsniui:30 g fermentinio sūrio1 kiaušinio 30 g duonos džiūvėsėlių 20 ml aliejaus (kepti)5 g salotų „Freese“ (papuošti)Padažui:50 g šaldytų špinatų 30 g ropinių svogū..
Recepto vertinimas:
Pomidorų padažas su grietineIngridientai:4 šaukštai pomidorų tyrės, 6 šaukštai grietinės, 3 šaukštai aliejaus, 1 šaukštas 9% acto (nebūtinai), druskos, cukraus.Gaminimas Viskas sumaišoma, pakaitinama. ..
Recepto vertinimas:
Padažas su raugintais agurkais
Padažas su raugintais agurkaisIngridientai:Svogūnų padažo, 1 nedidelis raugintas agurkas, 1 šaukštas pomidorų tyrės, marinuotas ankštinis pipiras, truputis garstyčių arba krienų.Gaminimas Pomidorų tyrę troškinti kartu su svogūnais. Kiek patroškinus, sudėti nuluptą smulkiai supjau..
Recepto vertinimas:
Padažas su trupučiu pomidorų pastos
Padažas su trupučiu pomidorų pastosIngridientai:30 g. sviesto, 30 g. miltų, 0,5 l. pieno, 1 arbatinis šaukštelis pomidorų pastos, maltų pipirų, druskos.Gaminimas Sviestą ištirpiname, suberiame miltus, mediniu šaukštu gerai išmaišome, pilame šaltą pieną ir maišome, kol sutirštėj..
Recepto vertinimas:
Pomidorų padažas grilio patiekalams (Ramunės)
Pomidorų padažas grilio patiekalams (Ramunės)Ingridientai:1 puodelis alyvuogių aliejaus, 0,5 puodelio švelnaus vynuogių acto, 2-3 pomidorai, 1 agurkas, garstyčių miltelių, cukrus, druską, baltieji pipirai.Gaminimas Gerai sumaišoma 1 puodelis alyvuogių aliejaus, 1/2 puodelio švelnaus..
Recepto vertinimas: