21 rezultatų ieškant "marinuoti pievagrybiai"
Makaronų apkepas Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 400g spagečiu,ar kitų makaronų 2 kiaušiniai 150g fermentinio sūrio 200g pomidorų padažo 100g majonezo 2 marinuoti agurkai 5 pieniškos dešrelės poras 4-5 pievagrybiai krapai petražolės vegeta makaronų prieskoniai Gaminimas: Išvirtus ..
Recepto vertinimas:
Sojos padaže ir citrinų rūgštyje marinuota vištiena
Sojos padaže ir citrinų rūgštyje marinuota vištiena Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1 pakuotė ryžių 4 vištienos krūtinėlės ne odos ir kaulų ½ puodelis sojos padažo 1 citrina (sultys ir žievelė) 1 valgomasis šaukštas pilnai susmulkinto imbiero 2 valgomieji šaukštai plius 1 valg..
Recepto vertinimas:
Skanusis pyragas Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 3 kiausiniai 100g. sviesto 6 dideli saukst. cukraus 600g, 500g miltu 1 stikl. vandens 3 stikl. pieno 3 saukst druskos kremo papuosimui ir persikai marinuoti bei braskes Gaminimas: kiausinius sviesta cukru miltus vandeni piena druska is maisyti ir ..
Recepto vertinimas:
Libanietiška vištiena Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 150g. vištienos krutineles 1 kiaušinis 30g. miltu 25g. svogunu 10g. sviesto 10g. Maggi Texicana Salsa arba Maggi pomidoru padažo 10g. Maggi prieskoniu mišinio 1g. citrinos rugšties 5g. cesnaku 5g. žalumynu druskos 150g. virtu ryžiu..
Recepto vertinimas:
Viščiukas džiuvėsėliuose (FRI)
Viščiukas džiuvėsėliuose (FRI) Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 180 g viščiuko, 4 g miltų, 0,1 kiaušinio, 20 g pyrago, 12 g riebalų, 7 g sviesto, 150 g priedo, žalumynų, druskos. Gaminimas: Virtą viščiuką sukapokite gabalais, apvoliokite miltais, suvilgykite kiaušinio-pieno mišinyj..
Recepto vertinimas:
Jautienos vyniotinis Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1 kg jautienos, druskos, pipirų, 50 g riebalų, morka, svogūnas. Padažui: 1 šaukštas miltų, 100 g grietinėlės, raudonojo rūgštaus vyno. Įdarui: Svogūnas, 3 marinuoti agurkai, 100 g lašinukų. Gaminimas: Mėsą išmušti, įtrinti dru..
Recepto vertinimas:
Kiaulienos šašlykas Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 500 g kiaulienos, druskos, pipirų, 4 marinuoti obuoliai, 2 svogūnai, 4 pomidorai, 2 šaukštai sviesto, aštraus padažo. Gaminimas: Mėsą supjaustyti, apibarstyti druska, pipirais. Supjaustyti obuolius, nuvalyti svogūnus ir viską patroški..
Recepto vertinimas:
Burokėlių ir svogūnų salotos Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 2 dideli svogūnai, 2 virti (marinuoti) burokėliai, Druska, Cukrus, Pipirai, Burokėlių sultys. Gaminimas: Nupjauti svogūnų viršūnes ir išimti vidų. Burokėlius supjaustyti nedideliais kubeliais, ant jų užberti druską, cukr..
Recepto vertinimas:
Mėlynųjų salotų lapų salotos Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1 salotų gniūžtė; 1 mėlynasis svogūnas; 5 _ 6 ridikėliai; 5 _ 6 marinuoti pievagrybiai; 2 šaukštai saulėgrąžų branduolių; 1 šaukštas citrinų sulčių; 2 šaukštai aliejaus; 1 šaukštas vandens; truputis pipirų, dru..
Recepto vertinimas:
Ridikų salotos Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 2 vidutinio dydžio juodieji ridikai; 2 pomidorai; 2 - 3 marinuoti agurkai; 2 šaukštai grietinės; 1 šaukštas citrinų sulčių; truputis druskos, pipirų, mažų pomidorų ir marinuotų agurkų papuošimui. Gaminimas: Ridikus nulupame ir sut..
Recepto vertinimas:
Veršiuko šlaunies kepsnysIngridientai: Veršiuko užpakalinė šlaunelė 0,5 kg rūkytų lašinukų pipirų kelios skiltelės česnako 0,5l grietinės 2 l obuolių sulčių drusko žalumynų paruoštų krienų Veršiuko šlaunelę pamirkyti 12 val obuolių sultyse (marinuoti). Išimt�..
Recepto vertinimas:
Sultyse marinuoti tuno kepsneliai
Sultyse marinuoti tuno kepsneliai Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 4 tuno kepsneliai Marinatui: 1 šaukštas sojos [padažo] 2 šaukštai vaisių sulčių 1 šaukštas augalinio aliejaus 15 g. Cukraus ½ šaukštelis pipirų Daržovės: 2 smulkiai supjaustytos česnako skiltelės 1 raudonasis svog�..
Recepto vertinimas:
Marinuotos kiaulienos nugarines kepsnys su ananasais
Marinuotos kiaulienos nugarines kepsnys su ananasais Ingridientai: 1,5 kg kiaulienos nugarines (be odos) Kepsnineje (orkaiteje, bet tikrai nebūtina) keptų ananasų žiedų ir petražolių šakelių tiekiant. Marinatas: 250 ml ananasų sulčių 2 valg. šaukštai klevų sirupo (galim..
Recepto vertinimas:
Vynuogių lapuose marinuoti kornišonai
Vynuogių lapuose marinuoti kornišonai Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 2 Ingridientai: Agurkai, kornišonai, vynuogių lapai, česnakai, prieskoniai marinavimui, 1L vandens, 5 šaukštai cukraus, 1 šaukštas druskos, 100m acto. Gaminimas: Vynuogių lapus blanširuo..
Recepto vertinimas:
Jogurtinė žėlė (Violetos)Ingridientai:Jogurtas, mėgstamo skonio želė.Gaminimas 1. Į dubenį supilti jogurtą. 2. Į jogurtą supilti želė. 3. Gerai išmaišyti. 4. Įdėti į mikrobangų krosnelę ir pakaitinti. 5. Išimti ir vėl išmaišyti. 6. Kartoti 4 ir 5 punktus kol jogurtinis mi�..
Recepto vertinimas:
Solianka (Ramunės)Ingridientai:Grybai (švieži, bet tiks ir marinuoti), kumpis, šonkauliai, dešrelės (viskas rūkyta), marinuoti agurkai, pomidorų pasta, svogūnas.Gaminimas Šonkauliukus išverdame. Išimame. Pakepiname svogūnus, pjaustytus šiaudeliais, grybus, įdedame pomidorų pastos. S..
Recepto vertinimas:
MARINUOTI PIEVAGRYBIAIIngridientai:300 g šviežių pievagrybių2 šaukštai susmulkintų petražoliųMarinatui:sutrinta česnako skiltelėpusė stiklinės alyvų aliejaus2 šaukštai obuolių acto2 šaukšteliai garstyč..
Recepto vertinimas:
MARINUOTI SVOGŪNAIIngridientai:4 kg mažų svogūnų ropučių180 g cukraus105 g druskos520 g 9% acto1,5 g cinamonolauro lapų 1,5 l vandensGaminimasGeriausiai marinuoti puslitriniuose stiklainiuose. Pirmiausia reikia išvirti marinatą. Į emaliuot..
Recepto vertinimas:
Troškinta kiauliena su marinuotomis daržovėmis
Troškinta kiauliena su marinuotomis daržovėmisIngridientai:700 g kiaulienos mentės, kiaulienos prieskonių, aliejaus kepimui,1 svogūnas,4 marinuoti agurkėliai,2 marinuotos paprikos, 2 marinuoti pomidoraiGaminimasKiaulieną supjaustome pailgais gabalėliais, ..
Recepto vertinimas:
Marinuoti kopūstai su burokais
Marinuoti kopūstai su burokaisIngridientai:4 didelės galvos kopūstų4 dideli burokai2 galvos česnakolauro lapelių10 stiklinių vandens10 valgomų šaukštų cukraus3 valgomi šaukštai druskos 2 valgomi šaukštai acto esencijosGaminim..
Recepto vertinimas:
Marinuoti agurkaiIngridientai:Agurkai, kartieji pipirai, saldieji pipirai, lauro lapai, krapai, vyšnių ir serbentų lapai, krieno šaknis, trys šaukštai cukraus, trys šaukštai druskos,100 gramų acto.GaminimasĮ trijų litrų stiklainį sudėti agurkus ir visus prieskonius. Viską užpilti ver..
Recepto vertinimas: