20 rezultatų ieškant "lapo"
Lašišų suktinukai su pipirų padažu
Lašišų suktinukai su pipirų padažu Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 300 g lašišų filė 8 kininio kopūsto lapai 50 ml ryžių ¼ šaukštelio juodųjų pipirų druska 8 ploni rūkyto kumpio griežinėliai Padažas: 250 ml balto vyno 1 pom..
Recepto vertinimas:
Balandėliai Ingridientai: 1 didelė kopūsto galva 800g faršo 1 stiklinė ryžių 1-2 galvos svogūnų įvairių prieskonių 1-2 kiaušiniai Tarkuotų morkų 1-2 stiklinės Padažui 1 stiklinė vandens 1-2 valg.šaukštai miltų 100g grietinės 50g tomatų pastos druskos pagal skon�..
Recepto vertinimas:
Balandėliai su varškeIngridientai: Kopūsto gūžė, šaukštas riebalų, 2 šaukštai pomidorų padažo, 0,5 stiklinės miltų, 0,5 stiklinės grietinės, 2 stiklinės daržovių sultinio. Įdarui: 500 g varškės, 0,5 stiklinės ryžių, šaukštas sviesto, 0,5 stiklinės griet..
Recepto vertinimas:
Balandėliai su bulvių įdaruIngridientai: Kopūsto gūžė, 400 g bulvių, 150 g karštai rūkytos šoninės, 2 kiaušinių tryniai, 2 šaukštai smulkiai tarkuotų morkų, šaukštas sviesto, 3 šaukštai aliejaus, druskos, bulvių prieskonių. Gaminimas: Kopūstų lapus apvirti...
Recepto vertinimas:
Teksasietiškas guliašas Patiekalo šalis: Ispanija Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 2 svogūnai, 500g bulvių, 200g morkų, 1 saliero, 3 šaukštai aliejaus, 2 česnako skiltelių, druskos, maltų juodųjų pipirų, žiupsnelio maltos aitriosios paprikos, 1 lauro lapo, 250g pomidorų tyrės, 250m..
Recepto vertinimas:
Norvegiška žuvienė Patiekalo šalis: Norvegija Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.700 g žuvies filė 2.1 l mėsos sultinio 3.30 g aliejaus 4.5 bulvės 5.1 stiklinė sauso baltojo vyno 6.2 svogūnai 7.1 poras lauro lapo, druskos skiltelė česnako kvapniųjų pipirų Gaminimas: Pakaitintame ..
Recepto vertinimas:
Mielinis vyniotinis su aguonomis
Mielinis vyniotinis su aguonomisIngridientai:500 g miltų, 50 g medaus, 100 g cukraus, 15 g grietinės, 200 g aguonų, 1 trynys, 200 g pieno, 4 g mielių.Gaminimas Užminkyti tešlą iš 500 g miltų, 100 g pieno ir 4 g mielių. Paruošti įdarą: nuplauti stiklinę aguonų, apipilti verdanč..
Recepto vertinimas:
Tradiciniai balandėliai su malta mėsa
Tradiciniai balandėliai su malta mėsaIngridientai:Šviežias baltagūžis kopūstas, kubelis daržovių sultinio, 500 g maltos veršienos, 2 šaukštai pomidorų tyrės, po pusę stiklinės miltų, grietinės, virtų ryžių, svogūnas, pagal skonį druskos, šviežiai maltų juodųjų pipirų, 3 ..
Recepto vertinimas:
Citrininiai pyragaičiaiIngridientai:3 kiaušiniai, 100 g. cukraus, 1 pakelis vanilinio cukraus, 5 šaukštai miltų, 0,5 šaukštelio kepimo miltelių, 500 g. tirštos grietinės, 1 citrinos sulčių ir žievelės, citrinos griežinėlių ir melisos.Gaminimas Baltymus ir žiupsnelį druskos suplak..
Recepto vertinimas:
Sušis su lašišomis ir krevetėmis
Sušis su lašišomis ir krevetėmisIngridientai:600 ml. vandens, 500 g. sušiui gaminti skirtų ryžių, 4 arb. šaukšteliai cukraus, 6 arb. šaukšteliai ryžių acto, 1 arb. šaukštelis druskos, 150 g. įdaro (siauromis juostelėmis supjaustytų sūdytų ar rūkytų lašišų, krevečių, agurk..
Recepto vertinimas:
Valdorfo vištienos salotosIngridientai:6 porcijos: 1 svogūnas, 1 morka, 4 salierų lapkočiai, jei galima, su lapeliais, 1 ryšelis prieskoninių žalumynų mišinio (iš 5-6 petražolių, 2-3 šviežių čiobrelių šakelių ir 1 lauro lapo), 4 vištos krūtinėlės be kaulų ir odelės (apie 75..
Recepto vertinimas:
Vyniotinių tešlaIngridientai:300 g miltų; Žiupsnelis druskos; 40 g lydyto sviesto arba 2 valg. š. aliejaus; 1 kiaušinis; Apie 125 ml vandens arba pieno; Riebalų tešlai aptepti.Gaminimas Miltus persijoti į dubenėlį arba ant lentos ir jų viduryje padaryti įdubimą. Supilti pusę sviesto ..
Recepto vertinimas:
Libanietiškas užkandis iš kviečių (Tabboulé)
Libanietiškas užkandis iš kviečių (Tabboulé)Ingridientai:300 g skaldytų kviečių, 180 g svogūnų laiškų, 150 g baltųjų svogūnų, 60 g petražolių, 120 g aliejaus, 60 g citrinos sulčių, 600 g pomidorų, 30 g mėtų lapelių, druskos, pipirų, vynuogių, salotų arba kopūstų lapų..
Recepto vertinimas:
Balandėliai su morkų įdaru ir grybų padažu
Balandėliai su morkų įdaru ir grybų padažuIngridientai:1 nedidelis kopūstas; 1 svogūnas; 3 skiltelės česnako; 2 morkos; Druska ir pipirai. Padažui: 1 svogūnas; Sauja džiovintų grybų; 1 stiklinė miltų; 1 stiklinė pieno; Druskos ir pipirų; Krapų.Gaminimas Pasūdytame vandenyje i�..
Recepto vertinimas:
Ekvadorietiškos kukurūzų bandelės (Homistas)
Ekvadorietiškos kukurūzų bandelės (Homistas)Ingridientai:600 g šviežių baltųjų kukurūzų, 1 kiaušinis, 50 g sviesto, druskos, pipirų, 200 g sausos varškės, 1 arbatinis šaukštelis sausų mielių, žalių kukurūzų burbuolių lapų.Gaminimas Šis patiekalas taisomas iš šviežių ku..
Recepto vertinimas:
Vyniotinis su aguonomisIngridientai:3 nedideli vyniotiniai: Tešlai: 300 g miltų; Žiupsnelis druskos; 40 g lydyto sviesto arba 2 valg. š. aliejaus; 1 kiaušinis; Apie 125 ml vandens arba pieno. Įdarui: 500 ml pieno; 150 g cukraus; 200-250 g aguonų; 50-100 g razinų; 100 g riešutų; Maltų ..
Recepto vertinimas:
Varškės vyniotinisIngridientai:Tešlai: 300 g miltų; Žiupsnelis druskos; 40 g lydyto sviesto arba 2 valg. š. aliejaus; 1 kiaušinis; Apie 125 ml vandens arba pieno; Riebalų tešlai aptepti. Įdarui: 100 g sviesto; 3 kiaušiniai; 220 g cukraus; 1 kg varškės; 125 ml grietinės arba grietin�..
Recepto vertinimas:
BALANDĖLIAI SU MORKŲ ĮDARUIngridientai:1 nedidelis kopūstas1 svogūnas3 skiltelės česnako2 morkosdruskos, pipirųPadažui: 1 svogūnassauja džiovintų grybų1 stiklinė miltų1 stiklinė pienodruskos, pipirųkrapųGaminim..
Recepto vertinimas:
NORVEGIŠKA ŽUVIENĖIngridientai:700g žuvies filė1 l mėsos sultinio30g aliejaus5 bulvės1 stiklinė sauso baltojo vyno2 svogūnai1 poraslauro lapo, druskosskiltelė česnakokvapniųjų pipirųGaminimasPakaitintame aliejuje troškinkite ..
Recepto vertinimas:
Traškus pyragas su įdaruIngridientai:Šaldyta bemiele tešla.Įdarui: poras, dešra (kumpis), pievagrybiai, šaukštas grietinės, fermentinis sūris (100 g), 2 kiaušinio baltymai.GaminimasSusipjaustykime 100 g dešros ar kumpio, saujele pievagrybiu, baltąją dalį poro. Porą su pievagrybiais p..
Recepto vertinimas: