NORVEGIŠKA ŽUVIENĖ

Ingridientai:
700g žuvies filė
1 l mėsos sultinio
30g aliejaus
5 bulvės
1 stiklinė sauso baltojo vyno
2 svogūnai
1 poras
lauro lapo, druskos
skiltelė česnako
kvapniųjų pipirų

Gaminimas
Pakaitintame aliejuje troškinkite smulkiai supjaustytus svogūnus, porą, česnaką. Ant jų užpilkite karštą mėsos sultinį su kavapniaisiais pipirais. Sudėkite į keturias dalis supjaustytas bulves, lauro lapą, uždenkite ir virkite apie 20 min. Pasūdykite. Pavirinę sudėkite smulkiais gabaliukais supjaustytą žuvies filė. Virkite ant silpnos ugnies. Nukaitę supilkite vyną.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!