20 rezultatų ieškant "lapeliais"
Aštrūs makaronai su pomidorų padažu
Aštrūs makaronai su pomidorų padažu Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 150 g Penne makaronų (vamzdeliai su įstrižai nupjautais galais), 4 skiltelės česnako, 1 džiovinta aitrioji paprika, 350 g konservuotų pomidorų su sultimis, 4 šaukštai alyvuogių aliejaus, keli šviežio baziliko lapeli..
Recepto vertinimas:
Krevetės su spagečiais Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 500 g spagečių druskos 4 šaukštų alyvuogių aliejaus citrinos sulčių 200 g lukštentų krevečių pipirų Padažui: mažo gabaliuko imbiero 3 česnako skiltelių 0,5 žaliosios paprikos nuluptos citrinos saujelės žalumynų: kalendrų,..
Recepto vertinimas:
Lašiša su greipfrutų salotomis
Lašiša su greipfrutų salotomis Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 2 vidutinio dydžio greipfrutų 2 guželių įvairių salotų 150 g salierų stiebų 4 šaukštų balzaminio acto 6 šaukštų vynuogių sėklų aliejaus druskos pipirų 240 g lašišos filė šaukšto alyvuogių aliejaus 4 šau..
Recepto vertinimas:
Troškinta kalakutiena Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 800 g kalakutienos 500 g pomidorų 300 g svogūnų po vieną žalią, geltoną ir raudoną papriką 2 skiltelės česnako 4 šaukštai aliejaus šaukštas petražolių lapelių šaukštelis mairūnų lapelių 0,5 šaukštelio saldžiosios paprik..
Recepto vertinimas:
Apelsininis kremas Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 400g grietinėlės 3 apelsinai 3 kiaušiniai 4 šaukštai cukraus pudros 15g želatinos 1 šaukštelis vanilininio cukraus papuošimui mėtos lapelių Gaminimas: Trynius atskirti nuo baltymų. Trynius ištrinti su dviem šaukštais cukraus pudros i..
Recepto vertinimas:
Bulvių mišrainė su sūriu Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 8 bulvės, 1 poras, 4 morkos, 100 g. sūrio, 10 g. sviesto, 0,25 stiklinės baltojo vyno, 4 – 5 šaukštai acto, 4 šaukštai aliejaus, pipirai, muskato riešutas, petražolių lapeliai, druska. Gaminimas: Virtas bulves supjaustykite ..
Recepto vertinimas:
Vaisių salotos su mango padažu
Vaisių salotos su mango padažu Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 2 prinokę mango vaisiai 2 apelsinai 2 persikai 1 mažas melionas 1 nektarinas 2 slyvos 50 g aviečių 50 g mėlynių 4 šaukštai smulkiojo cukraus 1 citrinos sultys (plastikinės plėvelės) Gaminimas: 1. Mango vaisius nulupame, i�..
Recepto vertinimas:
Baklažanų ir cukinijų užkandėlė
Baklažanų ir cukinijų užkandėlė Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 6 arba 12 pusiau perpjautų itališkos duonos riekelių 100 ml alyvų aliejaus 2 trintos česnako skiltelės ½ arbatinio šaukštelio druskos 1 arbatinis šaukštelis prieskoninės druskos 1 baklažanas 1 žalioji cukinija 200 ..
Recepto vertinimas:
Kepti baklažanai Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 2-3 baklažanai (apie 750 g), 3 šaukštai miltų, 4 šaukštai riebalų, pagal skonį maltų pipirų, petražolių lapelių, druskos. Gaminimas: Baklažanus supjaustyti 1,5 cm storio griežinėliais, pasūdyti ir 30-35 min. leisti pastovėti. Po to..
Recepto vertinimas:
Grybų užkandis Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1,5 stiklinės nedidelių marinuotų grybų 5-6 ploni griežinėliai kumpio 5-6 griežinėliai kiaulienos kepsnio 100g rūkytos dešros 2 kietai virti kiaušiniai 3 virtos morkos 3 pomidorai 3 rauginti agurkai 1 svogūnas 2 ankštiniai pipirai 1 stikl..
Recepto vertinimas:
Su bulvėmis užkeptas baltame padaže sterkas
Su bulvėmis užkeptas baltame padaže sterkas Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 145 g žuvies, 150 g bulvių, 5 g džiuvėsėlių, 15 g sviesto, 150 g padažo, pipirų, žalumynų, druskos Gaminimas: Išdarinėtos žuvies gabalėlius dėkite ant sviestu pateptos keptuvės, apdėkite žaliu bulvių g..
Recepto vertinimas:
Ankštipipirių apkepas su sūriu
Ankštipipirių apkepas su sūriu Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 4 – 6 ankštipipiriai, 4 – 6 kiaušiniai, 100 g fermentinio sūrio, 2 šaukštai sviesto, petražolių lapų, druskos. Gaminimas: Ankštipipirius kepti 10 minučių okaitėje, tada juos išdarinėti ir sudėti į riebalais i�..
Recepto vertinimas:
Žuvies apkepas Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 1 kg menkės, 4 šaukštai pomidorų tyrės, 4 šaukštai tarkuotų krienų, 2 konservuoti agurkai, 3 svogūnai, 4 šaukštai margarino, 2 šaukštai aliejaus, 1 šaukštas petražolių lapelių, druskos, pipirų. Gaminimas: Filė supjaustyti. Krienus..
Recepto vertinimas:
Žuvies apkepas su krienais Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 800 g menkės, 4 šaukštai pomidorų tyrės, 4 šaukštai tarkuotų krienų, 2 konservuoti agurkai, 3 svogūnai, margarino, aliejaus, petražolės lapelių, druskos, pipirų. Gaminimas: Krienus sumaišyti su pomidorų tyre, pipirais, drus..
Recepto vertinimas:
Paukštienos paštetasIngridientai:10 porcijų: 200g baltos duonos, 1/8 l grietinėlės, 1kg viščiuko krūtinėlių, 500g lašinukų, 1 ryšelis petražolių, 1/2 ryšelio marūnų, 150g pievagrybių, 1 didelis svogūnas (smulkiai pjaustytas), 60g sviesto, 2 kiašiniai, 20ml ..
Recepto vertinimas:
Pupelių salotos baziliko ir riešutų padaže
Pupelių salotos baziliko ir riešutų padažeIngridientai:4 porcijoms: 1 nulupta ir griežinėliais supjaustyta kriaušė; 400 g nusausintų konservuotų pupelių; 85 g supjaustyto griežinėliais džiovinto kumpio; Druska ir juodieji pipirai; 2 valg. š. susmulkintų graikiškų riešutų; 4 valg..
Recepto vertinimas:
Putpelės su citrina ir šalavijo lapeliais
Putpelės su citrina ir šalavijo lapeliaisIngridientai:4 porcijoms: 4 valg. š alyvuogių aliejaus; 1 valg. š. citrinos sulčių; ½ arb. š. sutarkuotos citrinos žievelės; 1 sutraiškyta česnako skiltelė; Druska ir šviežiai sumalti pipirai; 4 išdarinėtos putpelės; 1 valg. š. susmulki..
Recepto vertinimas:
Švelnus migdolinis keksas su šokoladiniu glajumi
Švelnus migdolinis keksas su šokoladiniu glajumiIngridientai:300g kiaušinių300g sviesto300gcukraus300g miltų1 vanilinės ankštis1 žiupsnelis druskos1 flakonas kartaus migdolų aliejaus125g maltų migdolųsviesto formai išteptidžiuvesėliai formai apibarstyti200g švelniai kartaus šokolado2..
Recepto vertinimas:
Užkandis su ikraisIngridientai:(7 porcijos)7 ryžių paplotėliai,7 juodosios alyvos be kauliukų,citrinos, cikorijų lapelių,7 arbatiniai šaukšteliai raudonųjų ikrų, truputis druskos, 100 g sviesto,petražolių lapelių,medi..
Recepto vertinimas:
Žliūgių salotosIngridientai:Kelios saujos žliūgių,pora saujų agurklės lapelių,3 virti kiaušiniai, 3 šaukštai grietinės, druskosGaminimasRavimos žliūgės lengvai išsirauna, šakneles nusukame ir dedame j krepšius. Plauname porą kartų. Sudedame ant rėčio, paskleidžiame ir perpila..
Recepto vertinimas: