Krevetės su spagečiais


Sudėtingumas: 3
Ingridientai:

500 g spagečių
druskos
4 šaukštų alyvuogių aliejaus
citrinos sulčių
200 g lukštentų krevečių
pipirų

Padažui:
mažo gabaliuko imbiero
3 česnako skiltelių
0,5 žaliosios paprikos
nuluptos citrinos
saujelės žalumynų: kalendrų, bazilikų, petražolių
3 šaukštų lukštentų pistacijų
2 šaukštų rapsų aliejaus
šaukšto sezamų aliejaus
2 šaukštų apelsinų sulčių
4 šaukštų sultinio”

Gaminimas:

Įkaitintame aliejuje krevetes kepinti 3–4 min. Pasūdyti, pabarstyti pipirais ir įpilti šaukštą citrinos sulčių.

Visus padažui skirtus produktus sudėti į dubenį ir gerai ištrinti elektriniu smulkintuvu.

Spagečius išvirti pasūdytame vandenyje ir nusunkti. Supilti pusę kiekio padažo ir išmaišyti.

Krevetes patiekti su makaronais, papuošti kalendrų lapeliais. Likusi padažą patiekti atskirai.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!