20 rezultatų ieškant "butu"

Sumuštinis Siurprizas

Sumuštinis Siurprizas Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1 baltagūžio kopūsto galva, 200 g fermentinio sūrio, 200 g rūkytos ar virtos dešros, 100 g virtos mėsos ir kumpio, agurkas, pomidoras, keletas ridikėlių, vynuogių kekė, obuolys. Gaminimas: Kopūstas, nuėmus pažeistus ir nešvarius ..

Recepto vertinimas: 0

Keptas karpis su cukinija

Keptas karpis su cukinija Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 4 karpių filė be kaulų 6 šaukštai aliejaus 120 ml sauso baltojo vyno 1,5 stiklinės kubeliais pjaustytos cukinijos 1 šaukštelis raudonėlio Druskos Pipirų Padažui: 0,5 stiklinės majonezo Nedidelis smulkintas svogūnas Šaukštelis s..

Recepto vertinimas: 5

Šaldyti vaisiai

Šaldyti vaisiai Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 3 kiaušinių baltymai jums patinkantys vaisiai 3 dl smulkaus cukraus 1 1/2 dl cukraus pudros popierius maistui vynioti Gaminimas: 1. Atskirkite kiaušinių baltymus nuo trynių, supilkite juos į indą ir lengvai suplakite. Suplakę jais aptepkite ..

Recepto vertinimas: 1

Jūrų velnias

Jūrų velnias Sudėtingumas: 4 Ingridientai: Jūros velnias Sviestas Aliejus virimui (neutralus) Miltai Pakepintos sezamo sėklos Sezamo aliejus ½ stiklinės balto vyno ½ citrinos kmynai druska salotos pomidorai Gaminimas: Supjaustyti jūros velnio filė smulkiais apie 1,5 cm pločio apskri..

Recepto vertinimas: 4

Blynai, kepti ant kopūstų lapų

Blynai, kepti ant kopūstų lapų Sudėtingumas: 3 Ingridientai: Bulvės, druska, kopūsto lapai, grietinė. Gaminimas: Bulves sutarkuokite, nusunkite, pridėkite 0,25 žalių bulvių svorio virtų bulvių košės, druskos. viską išmaišykite. Ant švarių kopūstų lapų dėkite po samtį tešl..

Recepto vertinimas: 0

Velykiniai bulvių kiaušiniai

Velykiniai bulvių kiaušiniai Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 800 g bulvių- 8 nedidelės bulvės (apie 100 g kiekviena) arba 4 didelės bulvės (apie 200 g kiekviena)     aliejaus kepimui     0,5 puodelio jogurto     60 g Gouda sūrio, su..

Recepto vertinimas: 0

Lietuviška kiaušinienė

Lietuviška kiaušinienėIngridientai: 7 kaiušinių 2 stiklinių pieno Miltų tiek, kad masė būtų tiršta Lašinių Išplakti kiaušinius su 2 stiklinėm pieno, pridėti miltų tiek, kad masė būtų tiršta kaip grietinė. Pridėti pailgų supjaustytų lašinių griežinėlių. Išma..

Recepto vertinimas: 5

Žuvies tortas

Žuvies tortasIngridientai: 4 trapios tešlos blynų 1 sluoksnis: 200g tarkuoto fermentinio sūrio majonezo (tiek kad masė būtų tepama) viskas išmaišoma 2 sluoksnis: Konservuotas tunas savo sultyse (sutrintas šakute) majonezo (tiek kad masė būtų tepama) viskas išmaišoma ..

Recepto vertinimas: 4

Lydeka su krienais

Lydeka su krienais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.800 g lydekos, 2.0.75 l vandens, 3.2 arbatiniai šaukšteliai druskos, 4.8 bulvės, 5.3-4 krienų šaknys, 6.100 g sviesto, 7.300 g pieno, 8.1,5 šaukšto kvietinių miltų, 9.6 kartieji pipirai 10.6 kvapnieji pipirai. Gaminimas: Lydekas išdaryti..

Recepto vertinimas: 0

Įdaryta lydeka drebučiuose

Įdaryta lydeka drebučiuose Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 1.1.5 kg lydekos, 2.2 riekelės pyrago, pieno pyragui sumirkyti, 3.2 svogūnai, 4.1 šaukštas sviesto, 5.2 kietai virti kiaušiniai, 6.12 kvepiančiųjų ir karčiųjų pipirų, 7.2 lauro lapeliai, druskos, 8.150 g prieskoninių darž..

Recepto vertinimas: 1

Rauginti pomidorai

Rauginti pomidorai Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 3 Ingridientai:  10kg pomidorų, 2vnt česnakų, 10vnt krapų, 10vnt serbantų lapų, 10vnt vyšnių lapų, 10L vandens, 10vnt krienų lapų, 700g druskos   Gaminimas: Rauginimui tinka užaugę žali, rausvi, rožiniai arba raud..

Recepto vertinimas: 0

OBUOLIŲ ŽELĖ

OBUOLIŲ ŽELĖ Sudėtingumas: 1 Ingridientai: Obuolių, cukraus, galima dėti spalvinančių uogų... Gaminimas: Obuolius nuplauti, supjaustyti į 4 dalis ir virti. Karštus atsargiai nusunkti, kad sultys būtų skaidrios. Jei norite, kad želė būtų spalvota, į verdančius obuolius galite į..

Recepto vertinimas: 0

Keptų baklažanų ir riešutų salotos

Keptų baklažanų ir riešutų salotosIngridientai:1 kg baklažanų, 6 pomidorai, 60 ml alyvuogių aliejaus, grūsta česnako skiltelė, 2 šaukštai citrinų sulčių, 55 g paskrudintų žemės riešutų, 55 g parmezano drožlių, maltų pipirų, druskos.Gaminimas Baklažanus kepame grilyje ma..

Recepto vertinimas: 0

Kalcioni su vištienos kepenėlėmis

Kalcioni su vištienos kepenėlėmisIngridientai:300g picos tešlos, šaukštas aliejaus, plaktas kiaušinis glazūravimui, šalavijo lapų. Įdarui: 60g sviesto, 500g vištienos kepenėlių, 6 kiaulienos šoninės gabalėliai, šaukštas susmulkinto baziliko, 750g susmulkintų šviežių špinatų..

Recepto vertinimas: 4

Pyragėliai su brokoliais (Ramunės) (foto)

Pyragėliai su brokoliais (Ramunės) (foto)Ingridientai:bemielės tešlos, brokolių, majonezo, sūrio, kumpelio, druskos, pipirų.Gaminimas Brokolių galvutes nupjaustom ir 1 minutę paverdam pasūdytame ir parūgštintame vandenyje; gerai nuvarvinam ir atvėsinam. Kumpį supjaustom kubeliais ar j..

Recepto vertinimas: 0

Citrinų pyragas (Ramunės)

Citrinų pyragas (Ramunės)Ingridientai:Tešla: 300 g kvietinių miltų, 120 g bulvių krakmolo, 250 g sviesto arba margarino, 200 g cukraus pudros, 80 g maltų riešutų, 5 kiaušiniai, vanilinio cukraus, sutarkuota citrinos žievelė, kepimo miltelių, žiupsnelis druskos. Sultys: 2,5 c..

Recepto vertinimas: 0

Kiaulienos eskalopas su apelsinais ir raudonėliu

Kiaulienos eskalopas su apelsinais ir raudonėliuIngridientai:4 porcijoms: 4 kiaulienos eskalopai (neriebi, minkšta mėsa be kaulo, iš strėnų arba užpakalinės kojos minkštimo); 115 g baltos duonos džiūvėsėlių; 55 g tarkuoto parmezano (Parmigiano Reggiano) sūrio; 1 arb. š. džiovinto r..

Recepto vertinimas: 4

Obuolių želė

Obuolių želėIngridientai:Obuolių, cukraus, galima dėti spalvinančių uogų.Gaminimas Obuolius nuplauti, supjaustyti į 4 dalis ir virti. Karštus atsargiai nusunkti, kad sultys būtų skaidrios. Jei norite, kad želė būtų spalvota, į verdančius obuolius galite įmesti truputį aronijos..

Recepto vertinimas: 0

TORTAS IŠKART

TORTAS IŠKARTIngridientai:4 kiaušiniai4 obuoliai4 šaukštai cukraus100 g sviesto (galima margarino)4 šaukštai grietinėsšaukštelis sodos (nugesinti grietinėje)po šaukštą aguonų ir kakavos miltelių,po saują bet kokių r..

Recepto vertinimas: 0

Vaniliniai rageliai;]

Vaniliniai rageliai;]Ingridientai:Reikės:450 g. miltų1-3 kiaušinių300 g. sviesto pusantro pakelio vanilinio cukraus 150-200 g. miltinio cukraus [cukraus pudros]100 g. kapotų migdolųGaminimasMiltus,kiaušinius,sviestą,pusantro pakelio vanilinio cukraus,miltinį cukrų sumaišyti kol bus vient..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: butu