20 rezultatų ieškant "labiau"
Voveraičių ir vištienos užkepėlė su grietinėle
Voveraičių ir vištienos užkepėlė su grietinėle Sudėtingumas: 5 Ingridientai: 1 litras šviežių voveraičių, pora keptų (virtų) vištienos ketvirčių (arba file-tinka bet kokia paukštiena arba triušiena),1 nedidelio svogūno galvutė, 3-4 gana didelės bulvės, 300 gr sūrio (kuris..
Recepto vertinimas:
Burokėlių salotosIngridientai: 500g žalių burokėlių 300g morkų 50-70g salierų šaknies pusės citrinos sulčių 1 rugštu obuolys sėmenų aliejaus (galima ir kito) 1 valgomasis šaukštas medaus saujelė smulkintų riešutų (kokius labiau mėgstate) arba išlukštentų saulėgrą..
Recepto vertinimas:
Marcipaniniai trapus sausainiai
Marcipaniniai trapus sausainiai Ingridientai: 300 g miltų 80 g žalios marcipanines masės (rimi ir maximose yra) 50 g cukraus 1 žiuspnelis druskos 200 g atsaldyto sviesto miltai tešlai iškočioti cukrus pabarstymui sviestas kepimo skardai ištepti. Miltus išsijoti, ant vir..
Recepto vertinimas:
Grybais įdaryta višta Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1.1 višta (apie 1,2 kg), 2.400 šviežių grybų, 3.1 raudonoji paprika, 4.1 svogūno galva, 5.3 šaukštai sviesto, druskos, pipirų ir žalumynų pagal skonį. Gaminimas: Išvalytą vištą padėkite ant pjaustymo lentelės krūtinėle į ..
Recepto vertinimas:
Įdaryta lydeka drebučiuose Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 1.1.5 kg lydekos, 2.2 riekelės pyrago, pieno pyragui sumirkyti, 3.2 svogūnai, 4.1 šaukštas sviesto, 5.2 kietai virti kiaušiniai, 6.12 kvepiančiųjų ir karčiųjų pipirų, 7.2 lauro lapeliai, druskos, 8.150 g prieskoninių darž..
Recepto vertinimas:
Įdaryta grybais višta Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.1 višta (apie 1,2 kg), 2.400 šviežių grybų, 3.1 raudonoji paprika, 4.1 svogūno galva, 5.3 valg. šaukšt. sviesto, druskos, pipirų ir žalumynų Gaminimas: 1. Išvalytą vištą padėkite ant pjaustymo lentelės krūtinėle į apač..
Recepto vertinimas:
Juodos duonos alus Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1 kepalas juodos duonos, 50 g mielių, 10 g apynių spurgų, 10 l vandens. Gaminimas: Duonа supjaustome riekėmis, išdžioviname ir paskrudiname. Jeigu norime, kad alus būtų tamsesnis, duoną skrudiname labiau. Vandenį užviriname su apy..
Recepto vertinimas:
Įdaryti baklažanai Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1kg baklažanu, 3 - morkos, 1 - 2 svogunai, 200g fermentinio surio, 3 -4 skiltelės česnako, sviesto, 4-5 šaukštaimajonezo, 2 šaukštai tomato padazo. Gaminimas: morkos su svogunais apkepinamos svieste, įdedama p..
Recepto vertinimas:
Vištiena kinietiškai (satay) Patiekalo šalis: Kinija Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 500g vištienos krūtinėlės2-3 skiltelės česnako 1-2 sukštai medaus 4-5 šaukstai sojos padažo Prieskoniai Riebalai Gaminimas: Vištienos krūtinėlę supjaustyti 1 cm pločio juostelėm. Skystą medų, so..
Recepto vertinimas:
Burokėlių kisieliusIngridientai:1 stiklinė burokėlių sulčių, 3 stiklinės vandens, 100g cukraus, 2 šaukštai krakmolo, 1 citrina arba citrinos rūgšties.Gaminimas Iš nevirtų smulkiai sutarkuotų burokėlių išspaudžiamos sultys. Vanduo užvirinamas su citrinos žievelėmis ir cukrum..
Recepto vertinimas:
Virta višta su ryžiaisIngridientai:višta (1-1,5kg.), 3-4 morkos, 10 kvapiųjų pipirų, šaukštelis cukraus, šaukštas kmynų, šaukštas druskos.Gaminimas Malti pipirai sumaišomi su cukrumi, kmynais ir druska. Tuo mišiniu iš išorės ir iš vidaus įtrinama višta. Taip paruošta šaltai l..
Recepto vertinimas:
Kokteilis "Metaxa & Tonic"Ingridientai:1 dalis Metaxa 5*, 2 dalys toniko, citrinos griežinėlis.Gaminimas Visas sudedamąsias dalis supilkite į Metaxa taurę su ledo gabalėliais bei citrinos griežinėliais. Pastabos: Ruošiant kokteilį sau, tikrai nebūtina laikytis proporcijų - sumaiš..
Recepto vertinimas:
Veršiena su šviežiomis slyvomis
Veršiena su šviežiomis slyvomisIngridientai:600 g veršienos, 6 slyvos, baziliko lapelių. Marinatas : 1 arb, šaukštelis druskos, 1/2 arb. šaukštelio cukraus, 1/2 stiklinės obuolių acto ( man vyno acte labiau patiko), 1 lauro lapelis, 5 pipirai ( 2juodieji, 3 kvepiantiej..
Recepto vertinimas:
Veršiena su šviežiomis slyvomis (Ramunės)
Veršiena su šviežiomis slyvomis (Ramunės)Ingridientai:600 g veršienos, 6 slyvos, baziliko lapelių. Marinatas : 1 arb. šaukštelis druskos, 1/2 arb. šaukštelio cukraus, 1/2 stiklinės obuolių acto (man vyno acte labiau patiko), 1 lauro lapelis, 5 pipirai (2 juodieji, 3 kvapnieji), 2 stikli..
Recepto vertinimas:
Spagečiai su marinuota žvėriena
Spagečiai su marinuota žvėrienaIngridientai:6 porcijos: 1 jaunas kiškis arba triušis (sveriantis apie 1,5 kg), 500ml baltojo vyno acto, 5OOml ar šiek tiek daugiau vandens, 4 valgomieji šaukštai pirmojo spaudimo ekstra alyvuogių aliejaus, 150g supjaustytų lašinukų, pancetos (arba šoninė..
Recepto vertinimas:
Riešutiniai saldainiai (Jūratės) (foto)
Riešutiniai saldainiai (Jūratės) (foto)Ingridientai:Riešutinių saldainių masei: kelios saujelės žemės riešutų be luobelių, 2 v.š. cukraus, 1 a.š. sviesto, nedidelis šlakelis pieno ar grietinėlės. Šokolado kremo masei: 2 v.š. sviesto, 1 v.š su kaupu cukraus, 1 v.š. kakavo..
Recepto vertinimas:
Pomidorinė sriuba (Karinos)Ingridientai:Viena skardinė konservuotų pomidorų su nuluptomis žievelėmis, Keturi švieži pomidorai (geriau, kad būtų karštu vandeniu nuplikyti ir labiau prinokę), Pomidorų sultys, Vištienos kubelis, Bazilikas, Prieskoniai sriubai, Pienas, Grietinė, Mėlynasi..
Recepto vertinimas:
Ėrienos sriuba Chalisko stiliumi (Birria estilo o Jalisco)
Ėrienos sriuba Chalisko stiliumi (Birria estilo o Jalisco)Ingridientai:6 porcijoms: 1,2 kg ėrienos (menties arba kumpio); 3 dideli pomidorai; 1 baltasis svogūnas; 2 česnako skiltelės; ½ arb. š. džiovintų raudonėlių; Druska ir ką tik malti juodieji pipirai; 4 valg. š. aliejaus; 2 l vi..
Recepto vertinimas:
Sultingas ir kvapnus viščiukas (Video)
Sultingas ir kvapnus viščiukas (Video)Ingridientai:100g sviesto, švieži čiobreliai, švieži rozmarinai, 4 skiltelės česnako, 1 citrina, šaukštelis druskos šaukštelis pipirų.Gaminimas Palaikykite sviestą kambario temperatūroje, kad suminkštėtų. Susmulkinkite šviežius č..
Recepto vertinimas:
Rauginti agurkai žiemai, kai nėra vėsių patalpų
Rauginti agurkai žiemai, kai nėra vėsių patalpų Ingridientai: Juodųjų serbentų lapų, vyšnios lapų, jaunų krieno lapelių (geriau krieno gabaliukai), krapų galvučių (geriau labiau prinokusių), 1 kartusis pipiras, 2 - 3 galvutės česnako Vienam litrui vandens imame 2 nu..
Recepto vertinimas: