20 rezultatų ieškant "labai skanus blynai"
Žento blynai Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 250 gr veršienos arba vištos krūtinėlės 3 šaukštai krakmolo 3 kiaušiniai 1 arbatinis šaukštelis vegetos 100gr majonezo, 3-5 skiltelės česnako Gaminimas: Mėsą supjaustyti labai smulkiai(sukapoti ,bet ne malti ).Suplakti kiaušinius,..
Recepto vertinimas:
Morkų saldainiai Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 500 g. virtų morkų, 500 g sukraus, 0,5 šaukštelio malto imbiero, šiek tiek sviesto. Gaminimas: Nuplautas morkas sutarkuoti, supilti į emaliuotą indą ir sudėti cukrų, išmaišyti mediniu šaukštu. Virti apie valandą, kartais ir mažiau. B..
Recepto vertinimas:
Karališka bulvienė Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 8 bulvės 3kiaušinių tryniai svogūnas aliejaus, 1šaukštelis citrinos sulčių, mėtų lapelių,druskos,pipirų Gaminimas: Bulves išvirti dideliame kiekyje vandens,sūdyti iš karto,tik pradėjus virti.Išvirusias bulves nukošti(nuoviro ..
Recepto vertinimas:
Žento blynai Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 250 gr veršienos arba vištos krūtinėlės 3v.šaukštai krakmolo 3kiaušiniai 1a.š vegetos 100gr majonezo, 3-5 skiltelės česnako Gaminimas: Mėsą supjaustyti labai smulkiai(sukapoti ,bet ne malti ).Suplakti kiaušinius,suberti krakmolą,veget�..
Recepto vertinimas:
Bulviniai blynai su žuvimi Sudėtingumas: 2 Ingridientai: Žuvies file, bulvių, kiaušinio, prieskonių, svogūno, aliejaus kepimui. Gaminimas:Pirmiausia pasiruošiu žuvį: file pjaustau į 2-3 gabaliukus, apibarstau prieskoniai, pasūdau. Tada sutarkuoju bulves kaip tarkiniams blynams, per..
Recepto vertinimas:
Saldžiarūgštė tiršta sriuba Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 4 vidutinio dydžio bulves 2 saldziosios paprikos (spalva nesvarbi, maisant dar skaniau) 4 nedideli balti svogunai 1 vidutinio dydzio raudonasis 2 dėžutės luptu koncervuotu pamidorų vienas indelis sldžia..
Recepto vertinimas:
Salotos "Mimoza"Ingridientai: 10 kietai išvirtu kiaušinių, 1 svogūnas, 1-2 indeliai konservuotos žuvies savo sultyse arba aliejuje,gali būti tunas fermentinis suris, sviestas didesnis indelis majonezo. Atskirti kiaušinio baltymą nuo trynio, baltymą sutarkuoti smulkia t..
Recepto vertinimas:
Riešutų sausainiai Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.1 kiaušinis, 2.1stiklinė labai smulkaus cukraus, pusė šaukštelio vanilės, 3.4 šaukštai miltų, 4.100g smulkiai kapotų riešutų. Gaminimas: Kiaušinį labai gerai išplakti ir iš eilės po truputį sudėti visus kitus produktus. Gera..
Recepto vertinimas:
Įdaryta lydeka drebučiuose Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 1.1.5 kg lydekos, 2.2 riekelės pyrago, pieno pyragui sumirkyti, 3.2 svogūnai, 4.1 šaukštas sviesto, 5.2 kietai virti kiaušiniai, 6.12 kvepiančiųjų ir karčiųjų pipirų, 7.2 lauro lapeliai, druskos, 8.150 g prieskoninių darž..
Recepto vertinimas:
Aliejinis aviečių užpilas salotoms
Aliejinis aviečių užpilas salotoms Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 100g aviečių, 325g alyvuogių aliejaus, 40ml raudonojo vyno acto, 20g persijotos cukraus pudros, 5g druskos. Gaminimas: Aliejinių užpilų bėda yra tame, kad juos labai sunku suplakti, o kiek ..
Recepto vertinimas:
Kelmučių padažas Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 5g alyvų aliejuje, 40g konservuotų pomidorų, 10g marinuotų kelmučių, 5g plonais griežinėliais supjaustytų žaliųjų alyvuogių, 5g labai smulkiai sukapotų pakepintų svogūnų, 1g smulkiai sukapotų petražoli�..
Recepto vertinimas:
Agrastų uogienė Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1 kilogramas agrastų, 1 kilogramas cukraus, 2 stiklinės vandens, apelsinų žievelės, truputi cinamono. Gaminimas: Imkite vienodai prinokusius, bet ne visiškai sunokusius agrastus. Pašalinkite kotelių lie..
Recepto vertinimas:
Paprasta kepta obuolienė Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 1 Ingridientai: Obuoliai,cukrus Gaminimas: labai paprasta,bet gera KEPTA obuoliene darau taip:gerai tinka zieminiai nukrite obuoliai.Nuplaunu obuolius,ispjaunu seklas.Nulupti nereikia.Tada sutarkuju(tarkuot galima bulviu tarkav..
Recepto vertinimas:
Virtinukai su žalios mėsos įdaru (koldūnai)
Virtinukai su žalios mėsos įdaru (koldūnai)Ingridientai:2 stiklinės miltų, 1/2 kiaušinio, vandens, druskos. Įdarui: 300 g jautienos, 200 g lajaus, 1 svogūnas, 2 šaukštai sultinio ar vandens, mairūnų, druskos, truputis cukraus ir pipirų.Gaminimas Iš miltų, sūdyto vandens ..
Recepto vertinimas:
Midijos su salieraisIngridientai:1,5kg. midijų, 100ml sauso baltojo vyno, 500ml alaus, 20ml aliejaus, 2 salierų stiebeliai, 50g. svogūnų laiškų, 2 skiltelės česnako, laurų lapelių, petražolių, druskos, maltų pipirų.Gaminimas Midijų paviršių nuvalome aštriu peiliu. Geldeles labai g..
Recepto vertinimas:
Menkė su ryžiais ir morkomisIngridientai:1kg. šaldytos menkės filė, 3-4 šaukštai aliejaus, 3-4 morkos, maltų pipirų, druskos, stiklinė ryžių, šaukštas cukraus, šaukštas sviesto, svogūnas, šaukštas aštraus pomidorų padažo, šaukštas ketčupo.Gaminimas Menkė supjaustoma vienod..
Recepto vertinimas:
Vištos šlaunelės įdarytos grybais
Vištos šlaunelės įdarytos grybaisIngridientai:4 šlaunelės, 500g pievagrybių, 2 svogūnai, 200g tarkuoto sūrio, 1 kiaušinis, 2 skiltelės česnako, 100g majonezo, druskos, pipirų vištienos prieskonių.Gaminimas Nuo šlaunelių labai atsargiai nuimame odelę. Mėsą atskiriame nuo kaulų, ..
Recepto vertinimas:
Bulvių traškučiai su tunų pagardais
Bulvių traškučiai su tunų pagardaisIngridientai:12 porcijų: 8 miltingos bulvės, 0,7l. aliejaus (virti), druskos, pipirų, 600 g tunų filė, 2 maži svogūnėliai, 3 porai, 1 žaliosios citrinos sulčių ir tarkuotos žievelės, 9 šaukštai alyvuogių aliejaus.Gaminimas Bulves nuskusti, nupl..
Recepto vertinimas:
KAPUČINO KREMASIngridientai:kremui :2 šaukšteliai želatinos2 šaukštai šalto vandens2 stiklinės grietinėlės0,5 stiklinės cukraus3 šaukštai tirpios kavos( patariu Medaglia D'oro)10 kiaušinio tryniųpapuošimui:1 stiklin&..
Recepto vertinimas:
Šokoladiniai bučkiaiIngridientai:4 kiaušinių baltymai1 žiupsnelis druskos200g cukraus2 valg. šaukštai kakavos100g tarkuoto švelniai kartaus šokoladoGaminimasKiaušinių baltymus su druska plakti, kol pasidarys labai tirštos putos, po to pamažu supilti cukrų. Po cukraus supilti kakavą ir..
Recepto vertinimas: