10 rezultatų ieškant "issiskyrusias"
Kalakuto salotos Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 300 g rūkytos kalakuto krūtinėlės 2 apelsinai 1 šviežias agurkas 150 g sojų ankščių 100 g žemės riešutų Padažas natūralus jogurtas petražolės krapai cukrus pipirai Gaminimas: Mėsą supjaustyti plonomis juostelėmis, agurką grieži..
Recepto vertinimas:
Nugarinės kepsnys su burgundišku padažu
Nugarinės kepsnys su burgundišku padažu Sudėtingumas: 4 Ingridientai: Produktai 4 porcijoms: 800 g jautienos krūtininės 3 šaukštai aliejaus l kg mažų svogūnų 150 g grietinės l šaukštas garstyčių ¼ burgundi6ko raudonojo vyno 4 lauro lapeliai maltų pipirų, druskos aliumini..
Recepto vertinimas:
Agurkų sriuba su kroketais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 2 l jautienos sultinio, 6 rauginti agurkai, petražolių lapų, cukraus, druskos. Kroketams: 600 g virtų bulvių, 1 šaukštas bulvių krakmolo, 4 šaukštai miltų, 3 tryniai, 300 g taukų, druskos. Gaminimas: Agurkus nulupti ir supjaust..
Recepto vertinimas:
Obuolių pyragas pagal Jūratę Ingridientai: 200 gr. sviesto, 2-3 st. cukraus (pagal receptą 3 st., bet man užtenka 2: vienos į tešlą, vienos obuolių įdarui); 4 st. miltų, šiek tiek kepimo miltelių; daug obuolių (aš dedu apie 1.5 - 2 kg); vanilinio cukraus; 1 citrinos sulči�..
Recepto vertinimas:
Keptas fazanas su grybais Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 1.Jaunas apie 1 kg sveriantis fazanas, 2.1 šaukštelis druskos, 3.1/2 šaukšteliai pipirų, 4.100 g šoninės, 5.2 šaukštai aliejaus, 6.100 g sūrio7.1/8 l baltojo vyno, 8.1/8 l mėsos sultinio, 9.250 g šviežių grybų, 10.4 šauk..
Recepto vertinimas:
Triušis folijojeIngridientai:Triušis, 250 g rūkytų vištų krūtinėlių, 4 šaukštai sauso raudonojo vyno, 5 šaukštai miltų, 3 svogūnai, 3 šaukštai susmulkintų žalumynų (krapų, bazilikų, salierų), 8 šaukštai grietinės, maltų pipirų, druskos.Gaminimas Triušieną supjaustome �..
Recepto vertinimas:
Antis su apelsinaisIngridientai:Jauna antis, morka, svogūnas, 3 apelsinai, 375 ml. karšto vištienos sultinio, 3 šaukštai cukraus, citrina, 2 šaukštai krakmolo, 4 šaukštai apelsinų likerio, 4 šaukštai baltojo vyno acto, 2 šaukštai apelsinų džemo, petražolės šaknis, 2 šaukštai ali..
Recepto vertinimas:
Kiauliena, kepta su obuoliais ir slyvomis
Kiauliena, kepta su obuoliais ir slyvomisIngridientai:2,5 kg kiaulienos be kaulo, 3 skiltelės česnako, šaukštas aliejaus, 100 g juodųjų slyvų, ketvirtis šaukštelio malto cinamono, ketvirtis šaukštelio maltų gvazdikėlių, 5 obuoliai, 3 šaukštai maderos, maltų juodųjų pipirų, drusko..
Recepto vertinimas:
Vištiena, kepta su petražolėmis ir česnaku
Vištiena, kepta su petražolėmis ir česnakuIngridientai:110 g sviesto, skiltelė grūsto česnako, 2 šaukštai smulkintų petražolių, citrinų sulčių, 4 vištų krūtinėlės, alyvuogių aliejaus, maltų juodųjų pipirų, druskos.Gaminimas Sumaišome sviestą su česnaku, petražolė..
Recepto vertinimas:
Lietiniai su riešutais ir vaisių padažu (Jūratės)
Lietiniai su riešutais ir vaisių padažu (Jūratės)Ingridientai:2 porcijos: 2 v.š. miltų, 1/8 litro pieno, 2 kiaušiniai, druskos, cukraus, 2 v.š sviesto, 2 v.š. smulkintų riešutų. Padažui: 1 apelsinas, 1 raudonasis greifrutas, cukraus, 40ml apelsinų likerio.Gaminimas 1. Milt..
Recepto vertinimas: