12 rezultatų ieškant "kvapnieji"
Menkė su kopūstais Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 500 g menkės, 1 kg kopūsto, 2 rauginti agurkai, 4 šaukštai pomidorų tyrės, 2 svogūnai, 50 g juodųjų alyvų, 50 g kaparėlių, sviesto, džiūvėsėlių, šaukštas miltų, šaukštas tarkuoto fermentinio sūrio, 2 citrinos griežinėliai,..
Recepto vertinimas:
Lydeka su krienais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.800 g lydekos, 2.0.75 l vandens, 3.2 arbatiniai šaukšteliai druskos, 4.8 bulvės, 5.3-4 krienų šaknys, 6.100 g sviesto, 7.300 g pieno, 8.1,5 šaukšto kvietinių miltų, 9.6 kartieji pipirai 10.6 kvapnieji pipirai. Gaminimas: Lydekas išdaryti..
Recepto vertinimas:
Aluje troškintas karpis Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.1 kg karpis, 2.1,5 stiklinės alaus, 3.1 stiklinė atskiesto acto, 4.1 sauja razinų, nutarkuota citrinos žievelė, 5.3 gvazdikėliai, druskos, 6.4 šaukštai miltų, 7.1 stiklinė džiūvėsėlių, 8.6 kvapnieji pipirai, 9.6 juodieji pip..
Recepto vertinimas:
Virta žuvis su česnakuIngridientai:500g žuvies, petražolių, saliero, 1 poras, 1 morka, lauro lapas, 2 kvapnieji pipirai, krapų, 1 galvutė česnako, vandens, druskos.Gaminimas Iš smulkmės su prieskoninėmis daržovėmis bei prieskoniais pasūdę išvirkite sultinį. Išvirusią smulkmę iš..
Recepto vertinimas:
Veršiena su šviežiomis slyvomis (Ramunės)
Veršiena su šviežiomis slyvomis (Ramunės)Ingridientai:600 g veršienos, 6 slyvos, baziliko lapelių. Marinatas : 1 arb. šaukštelis druskos, 1/2 arb. šaukštelio cukraus, 1/2 stiklinės obuolių acto (man vyno acte labiau patiko), 1 lauro lapelis, 5 pipirai (2 juodieji, 3 kvapnieji), 2 stikli..
Recepto vertinimas:
ALUJE TROŠKINTAS KARPISIngridientai:1kg karpis1,5 stiklinės alaus1 stiklinė atskiesto acto1 sauja razinųnutarkuota citrinos žievelė3 gvazdikėliai, druskos4 šaukštai miltų1 stiklinė džiūvėsėlių6 kvapnieji pipirai6 juodiej..
Recepto vertinimas:
BURGUNDIŠKAS UPĖTAKISIngridientai:1kg žuvies3 šaukštai miltų50g sviesto300g raudonojo vyno4 kvapnieji pipirai6 pievagrybiai1 svogūnasdruskos, petražoliųGaminimasĮ raudonąjį vyną sudėkite prieskonius, pievagrybius. Užvirus sud..
Recepto vertinimas:
VIRTA ŽUVIS SU ČESNAKUIngridientai:500g žuviespetražolių, saliero1 poras1 morkalauro lapas2 kvapnieji pipiraikrapų1 galvutė česnakovandens, druskosGaminimasIš smulkmės su prieskoninėmis daržovėmis bei prieskoniais pasūdę i..
Recepto vertinimas:
MARINUOTI BARAVYKAIIngridientai:1kg baravykų20g druskos12 juodųjų pipirų5 kvapnieji pipirai2 lauro lapai60g 30% acto1/2 šaukštelio cukraus2 stiklinės vandens1 svogūnasGaminimasGrybus nuvalyti, greit nuplauti šaltu vandeniu ir sudėti į rėti...
Recepto vertinimas:
MARINUOTI SVOGŪNĖLIAIIngridientai:3/4 stiklinės acto, 5 kvapnieji pipirai, 5 juodieji pipirai, 2 laurų lapai, 1 l vandens, 200 g druskos.GaminimasAtrenkame nedidelius svogūnėlius, nulupame ir užpilame karštu iš vandens ir druskos išvirtu tirpalu, pas..
Recepto vertinimas:
ŽUVIENĖ IIIngridientai:30 g lašišos filė, 30 g sterko filė, 1 svogūnas, 1/2 morkos, 100 g grietinėlės, žalumynų, 3 kvapnieji žirneliai, žuvies prieskonių, laurų lapas.GaminimasSvogūnus supjaustome žiedais, morkas - ..
Recepto vertinimas:
TrauktinėIngridientai:1 butelis raudono vyno,kmynų žiupsnelis,mėtų žiupsnelis,čiobrelių žiupsnelis,2 lauro lapai,5 kartūs pipirai,5 kvapnieji pipirai,5 gvaizdikėliai,3-2 stiklinės cukraus, 2 arb. šaukšt.citr. rūgšties(pr..
Recepto vertinimas: