20 rezultatų ieškant "palikti"
Ledjūrio menkių kepsneliai Sudėtingumas: 5 Ingridientai: 4 ledjūrio menkių filė druskos pipirų saujelės krapų 8 šaukštų aliejaus 600 g virtų bulvių agurko svogūno šaukštelio garstyčių 2 šaukštų vyno acto 100 ml mėsos sultinio šaukšto smulkintų svogūnų laiškų Gaminimas..
Recepto vertinimas:
Kivių šerbetas Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 6 dideli kiviai 80g cukraus 250ml vandens 2 kiaušinių baltymai Gaminimas: Kivius nulupti ir smulkiai supjaustyti. Sudėti į puodą, užpilti vandeniu ir cukrumi. Kaitinti ant silpnos ugnies, kol ištirps cukrus. Neužvirinti. Nukelti nuo viryklės..
Recepto vertinimas:
Šilutės bandelės su cinamonais, riešutais ir razinomis
Šilutės bandelės su cinamonais, riešutais ir razinomis Sudėtingumas: 2 Ingridientai: Tešlai reikia: 20 g sausų mielių (jei jų negausite, galima naudoti ir presuotas mieles, tik jų reikia imti dvigubai daugiau ir iš anksto išlaidinti), 4,5 stiklinės miltų, 2 stiklinių pasukų, 0,5 st..
Recepto vertinimas:
Pyragas su rūkyta mėsa ir šonine
Pyragas su rūkyta mėsa ir šonine Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 500g rupių miltų 30g mielių 1 šaukštelis cukraus 100g minkšto sviesto 2 šaukštai alyvų aliejaus 2 kiaušiniai 100g šoninės 100g rūkytų dešrelių 100g virto kumpio 100g virtos ar kitokios minkštos dešros Gaminimas..
Recepto vertinimas:
Sojos kubelių ir šparaginių pupelių troškinys
Sojos kubelių ir šparaginių pupelių troškinys Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1 pakelis sojos kubelių, 1 kubelis sultinio, 1 pakelis šaldytų šparaginių pupelių (gali būti ir šviežios), 1 indelis grietinės, 1 šaukštas sviesto, prieskonių. Gaminimas: Soją pavirti sultinyje, ir pal..
Recepto vertinimas:
Vafliai su slyvomis raudonajame vyne
Vafliai su slyvomis raudonajame vyne Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1.125g smulkaus malimo rupių miltų 2.1/2 l pieno žiupsnelis druskos 3.1šaukštas sirupo [sirupą gali pakeisti medus] 4.2 tryniai 5.50g ištirpinto sviesto 6.100g varškės 7.50g sezamų [sezamų sėklas gali pakeisti malti ..
Recepto vertinimas:
Marcipaniniai trapus sausainiai
Marcipaniniai trapus sausainiai Ingridientai: 300 g miltų 80 g žalios marcipanines masės (rimi ir maximose yra) 50 g cukraus 1 žiuspnelis druskos 200 g atsaldyto sviesto miltai tešlai iškočioti cukrus pabarstymui sviestas kepimo skardai ištepti. Miltus išsijoti, ant vir..
Recepto vertinimas:
Jautienos žlėgtainis su vaisiais
Jautienos žlėgtainis su vaisiais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 600 g jautienos nugarinės 1.1/2 šaukštelio maltų pipirų 2.1 šaukštas aliejaus, 3.2 šaukštai sviesto 4.2 bananai 5.4 konservuotų persikų puselės 6.4 ananaso griežinėliai 7.4 šaukšteliai bruknių uogienės 8.2 ..
Recepto vertinimas:
Lydekos vyniotinis Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.1 kg lydekos, 2.4 kiaušiniai, 3.1 riekelė pyrago, 4.1 stiklinė pieno, 5.1 šaukštas sviesto, 6.1 morka, 7.2 svogūnai, 8.10 pipirų (įdarui ir sultiniui), 9.1 lauro lapelis, druskos, 10.3 stiklinės sultinio drebučiams Gaminimas: Lydeką n..
Recepto vertinimas:
Menkė su baklažanais Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1.600 g menkės, 2.2 svogūnai, 3.2 baklažanai, 4.100 g žaliųjų žirnelių, 5.skiltelė česnako, 6.aliejaus, 7.šaukštelis imbiero, 8.lauro lapelis, 9.petražolių lapelių, 10.cukraus, druskos. Gaminimas: Filė supjaustyti, apibarstyti ..
Recepto vertinimas:
Menkė su baklažanais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 600 g menkės, 2 svogūnai, 2 baklažanai, 100 g žaliųjų žirnelių, skiltelė česnako, aliejaus, šaukštelis imbiero, lauro lapelis, petražolių lapelių, cukraus, druskos. Gaminimas: Filė supjaustyti, apibarstyti druska, imbi..
Recepto vertinimas:
Kalėdinė banda su rūkytais lašinukais ir svogūnais
Kalėdinė banda su rūkytais lašinukais ir svogūnais Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 15g sausų mielių, 500g Ekstra miltų, 250g drungno pieno, 150g tirpdyto sviesto, 2 kiaušinių, 10g cukraus, 10g druskos, 5g džiovintų raudonėlių, 100g svogūnų, 100g rūkytos �..
Recepto vertinimas:
OBUOLINIS SŪRIS Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 7 kg pjaustytų antaninių obuolių, 1,5 kg cukraus, riešutai (graikiniai, lazdyno, žemės riešutai, anakardžiai) Gaminimas: Ant supjaustytų obuolių supilti 1,5 kg. cukraus, išmaišyti mediniu šaukštu ir palikti v..
Recepto vertinimas:
Daržovių suflėIngridientai:300 ml pieno, 300 g špinatų, 125 g saldžiųjų raudonųjų pipirų, 125 g svogūnų, 125 g baklažanų, 125 g aguročių, 175 g pomidorų, 100 ml balto vyno, 75 g sūrio, 50 g miltų, 65 g sviesto, 60 ml aliejaus, 30 ml pomidorų padažo, 6 kiaušiniai (..
Recepto vertinimas:
Paprasčiausios mielinės tešlos pyragas
Paprasčiausios mielinės tešlos pyragasIngridientai:500 g miltų, 250 g pieno, 30 g mielių, 120 g cukraus, 4 kiaušinių tryniai, 120 g margarino, 3 g druskos, citrinos žievelė, vanilinis cukrus, kiaušinis.Gaminimas Į dubenį išsijoti miltus, viduryje padaryti duobutę. Pieną paši..
Recepto vertinimas:
Bandelės su žemės riešutų įdaru
Bandelės su žemės riešutų įdaruIngridientai:Tešlai: 75 g sviesto arba margarino, 1,5 stiklinės pieno, 50 g mielių, 0,5 šaukštelio druskos, 0,5 stiklinės cukraus, 4,5 stiklinės kvietinių miltų, kiaušinis (aptepti). Įdarui: stiklinė žemės riešutų, 50 g sviesto arba margarino, 0,..
Recepto vertinimas:
Mielinės tešlos pyragaičiai su migdolais
Mielinės tešlos pyragaičiai su migdolaisIngridientai:100 ml pieno, 20 g mielių, šaukštas cukraus, 350 g miltų, kiaušinis, 75 g sviesto, citrina, 100 g migdolų, 100 g maltų migdolų, 100 ml citrinų marmelado, 100 ml mėlynių marmelado sviesto (aptepti).Gaminimas Pieną pašildyti ir į j..
Recepto vertinimas:
Angliškas troškinysIngridientai:jautiena (500 g) 2 svogūnai, morka, smulkintų petražolių, lauro lapų, pipirai, karis, "Guinesso" alus.Gaminimas Jautieną supjaustyti normaliais gabaliukais, prieskonius supjaustyti ir kartu su mėsa sudėti į vieną puodą. Palikti parai ar pusan..
Recepto vertinimas:
Vyniotinis su obuoliaisIngridientai:200 g miltų, 2 šaukštai aliejaus, 0,5 stiklinės vandens, druskos. Įdarui: 60 g razinų, 50 ml romo, 80 g sviesto, 100 g maltų džiūvėsių, 110 g cukraus, pakelis vanilinio cukraus, 1 kg obuolių, 50 g maltų migdolų, šaukštelis cinamono, pusės citrin..
Recepto vertinimas:
Pyragas su pomidorais (Jūratės)
Pyragas su pomidorais (Jūratės)Ingridientai:10 porcijų. Tešlai: 500g miltų, 42g šviežių mielių, 1/4 litro pieno, cukraus, druskos, 5v.š. alyvų aliejaus, 2 kiaušiniai. Aptepimui: 1kg nesultingų pomidorų, 200g kumpio riekelių, kelios skiltelės česnakų, bazilikų, druskos,..
Recepto vertinimas: