25 rezultatų ieškant "virta zuvis"
Kukuliai unguryje Sudėtingumas: 4 Ingridientai: Ungurio galva 0,5 kg žuvies faršo Pora riekelių batono 0,5 stiklinės pieno Kiaušinis Virta morka Nedidelė svogūno galva Žuvies prieskonių Druskos Gaminimas: Išplauname ungurio galvą, su pagaliuku pražiodome, įdedame į verdantį vanden�..
Recepto vertinimas:
Jūros lydekos užpiltinė Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 2 karšto rūkymo jūros lydekos 1 virta morka 0.5 indelio konservuotų kukurūzų petražolių 0.5 l vandens 1 kubelis daržovių sultinio 1 pokelis greitai paruošiamos “Otker” želatinos 1 valg. šaukštas citrinos sulčių Ga..
Recepto vertinimas:
Žuvies salotos Sudėtingumas: 1 Ingridientai: Jūros kopūstai, virta šviežia žuvis, virtos bulvės, konservuoti žirneliai, majonezas. Gaminimas: Viską gerai sumaišome Skanaus ..
Recepto vertinimas:
Virta višta su majonezu Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1 nedidelė višta, 1,5 litro vandens, 200 g prieskoninių daržovių, lauro lapelis, pipirų, druskos, 1 stiklinė majonezo Gaminimas: Nuvalykite vištą, ištrinkite druska ir dėkite į verdantį pasūdytą vandenį ir virkite ant silpnos ..
Recepto vertinimas:
Paukštiena drebučiuose Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 190 g vištienos, 100 g drebučių, 1 kiaušinis, 15 g morkų, 25 g agurkų, 25 g pomidorų, 15 g konservuotų žirnelių, 15 g žiedinių kopūstų, 15 g salotų lapelių, 30 g krienų padažo, žalumynų, druskos. Gaminimas: Tuščią metal..
Recepto vertinimas:
Menkė virta agurkų sūryme Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 120 g žuvies, 150 g daržovių, 50 g agurkų sūrymo, 50 g padažo, prieskonių. Gaminimas: Inde su vandeniu užvirinkite prieskonines daržoves, pagardinkite prieskoniais ir pavirkite dar 5 minutes. Supilkite agurkų sūrymą, užvirki..
Recepto vertinimas:
Žuvis majoneze Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 95 g žuvies, 35 g majonezo, 10 g drebučių, 150 g virtų daržovių, 20 g salotų, druskos, pipirų, žalumynų. Gaminimas: Lėkštę išklokite salotų lapais, ant viršaus dėkite 50 g daržovių, užpilkite majonezu, ant jų sudėkite virtą, sup..
Recepto vertinimas:
Pupelių salotos Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 4 stiklinės virtų pupelių, 2 virta morka, 2 virta bulvė, 2 svogūnai, Žiupsnelis kmynų, 1 stiklinės aliejaus, Druska. Gaminimas: Morkas bei bulves supjaustyti mažais kubeliais ir sumaišyti su pupomis. Svogūną pakepinti aliejuje ir viską s..
Recepto vertinimas:
Pomidorų ir kumpio apkepas Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 6 pomidorai, 300 g virto rūkyto kumpio, 3 virtos bulvės, 2 – 3 šaukštai sviesto, 3 kiaušiniai, 6 šaukštai pieno, 1 šaukštas miltų, druskos, pipirų, džiūvėsėlių. Gaminimas: Pomidorus supjaustyti ir pabarstyti druska, pip..
Recepto vertinimas:
Virta mėsa su grybais ir agurkais
Virta mėsa su grybais ir agurkais Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 300 g virtos jautienos, 150 g grybų, 3 marinuoti agurkai, svogūnas, petražolių lapelių, 0,5 stiklinės aliejaus, 2 šaukštai acto, druskos, cukraus, 0,5 šaukštelio garstyčių. Gaminimas: Mėsą supjaustyti. Ant jos uždėti..
Recepto vertinimas:
Virta kiauliena su daržovėmis Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 500 g kiaulienos, 1 l vandens, svogūnas, 0,5 griežčio, 4 morkos, petražolės šaknis, 0,5 kg kopūstų, 6 bulvės, druskos, 3 pipirai. Gaminimas: Mėsą sudėti į šaltą vandenį ir užvirinti. Tada virti 1 valandą. Paskui sudė..
Recepto vertinimas:
Paukštienos sūris Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1.0,5 kg virtos vištienos, kalakutienos, triušienos ar kurapkos mėsos, 2.200 g sviesto, 3.100 g olandiško ar kitokio sūrio, pipirų, druskos. 4.1 virta morka, 5.1 kietai virtas kiaušinis, 6.2 - 3 stiklinės sultinio drebučiams, salierų la..
Recepto vertinimas:
Kilkių užkandisIngridientai:6 nedidelės virtos bulvės, maltų kmynų. Įdaras: 200 g kilkių, virta morka, svogūnas, virta bulvė, raugintas agurkas ar šaukštas raugintų kopūstų, 2 šaukštai majonezo, maltų kalendros grūdelių.Gaminimas Kilkės nuplaunamos, išimami kaulai, k..
Recepto vertinimas:
Virta kiaulienaIngridientai:800 g mėsos (jaunos kiaulės), prieskonių (pipirų, lauro lapelių), prieskoninių daržovių (svogūnų, morkų, petražolių), druskos.Gaminimas Jaunos kiaulės mėsa labai skani ir visų mėgstama virta ir patiekta be padažo. Išvirta sriuboje mėsa gražiai supj..
Recepto vertinimas:
Virta rūkyta šoninėIngridientai:800g šoninės, prieskonių, prieskoninių daržovių.Gaminimas Mėsa nuplaunama, dedama į verdantį vandenį, pridedama prieskonių bei prieskoninių daržovių ir verdama ant mažos ugnies. Virta šoninė supjaustoma porcijomis, tvarkingai sudedama į pusduben..
Recepto vertinimas:
Virta žuvis su česnakuIngridientai:500g žuvies, petražolių, saliero, 1 poras, 1 morka, lauro lapas, 2 kvapnieji pipirai, krapų, 1 galvutė česnako, vandens, druskos.Gaminimas Iš smulkmės su prieskoninėmis daržovėmis bei prieskoniais pasūdę išvirkite sultinį. Išvirusią smulkmę iš..
Recepto vertinimas:
Virta žuvis su razinomisIngridientai:1,5kg. žuvies (karpio, lydekos), prieskoninių daržovių (morkos, saliero, petražolės, svogūno, poro), maltų pipirų, druskos, laurų lapų. Padažui: 1 stiklinė baltojo vyno, 150g. razinų, gvazdikėlių, malto cinamono, 2 šaukštai cukraus, 1 šaukš..
Recepto vertinimas:
Lietiniai su vištienaIngridientai:Lietiniams: 200g miltų, 2 kiaušiniai, 200ml pieno, 40g sviesto, druskos. Įdarui: keletas pievagrybių (arba paprika), virta vištienos krūtinėlė, svogūno galvutė, tarkuoto fermentinio sūrio.Gaminimas Iš lietiniams skirtų produktų pagaminti te..
Recepto vertinimas:
Rusiška rūgštynių sriubaIngridientai:800 g jautienos, 500 g rūkyto kumpio, 300 g špinatų, 150 g rūgštynių, kuokštelis pipirnių, 2 vidutinio dydžio arba 4 mažos salotos, 50 g sviesto, 6 kiaušiniai, 100 g grietinėlės, 25 g miltų, druskos, pipirų, 3-3,5 l šalto vandens.Gaminimas Ja..
Recepto vertinimas:
Brokolių ir žiedinių kopūstų salotos
Brokolių ir žiedinių kopūstų salotosIngridientai:150 g brokolių; 300 g žiedinių kopūstų; 1 virta morka; 30 g sūdytų pistacijų; 2 valg. š. obuolių acto; 3 valg. š. vandens; 4 valg. š. aliejaus; Žiupsnelis druskos, cukraus ir pipirų.Gaminimas Brokolius ir žiedinius kopūstus apver..
Recepto vertinimas:
VIRTA ŽUVIS SU ČESNAKUIngridientai:500g žuviespetražolių, saliero1 poras1 morkalauro lapas2 kvapnieji pipiraikrapų1 galvutė česnakovandens, druskosGaminimasIš smulkmės su prieskoninėmis daržovėmis bei prieskoniais pasūdę i..
Recepto vertinimas:
VIRTAS JAUČIO LIEŽUVIS PADAŽEIngridientai:1 jaučio liežuvis, 150 g majonezo,100 g grietinės, 1 svogūnas,1 morka,1 petražolių šaknis,2 šaukštai razinų,1 šaukštas sviesto,1 šaukštas miltų,2 stiklinės sultini..
Recepto vertinimas:
VIRTAS LIEŽUVIS KRIENŲ-GRIETINĖLĖS PADAŽE
VIRTAS LIEŽUVIS KRIENŲ-GRIETINĖLĖS PADAŽEIngridientai:150 g virto liežuvio, 1 šaukštas krienų, 50 g grietinėlėsGaminimasLiežuvj supjaustome pailgomis juostelėmis. Į troškintuvą sudedame krienus ir supilame grietinėl..
Recepto vertinimas:
PORŲ IR VIŠTIENOS MIŠRAINĖIngridientai:1 virta vistienos krutinėlė,1 poras,5-8 džiovintos slyvos,žiupsnelis maltų juodųjų pipirų,majonezo(pagal poreikį).GaminimasVirtą vištienos krutinėlę supjaustyti smulkiais kubeliais.S mulkiai supjaustyti porą. Slyvas supjaustyti šiaudeliais. V..
Recepto vertinimas:
Salotos su ridikėliais ir liežuviu
Salotos su ridikėliais ir liežuviuIngridientai:100 g virto liežuvio,5-6 ridikėliai,100 g avokadų,75 g konservuotų kukurūzų,100 g konservuotų pievagrybių,25 g svogūnų laiškų,25 g juodųjų alyvų,50 g majonezo,30 g kečupo,10 g krienų.GaminimasVirtą liežuvį supjaustome kubeliais, ri..
Recepto vertinimas: