20 rezultatų ieškant "kvapiuju"

Austrių apkepėlė

Austrių apkepėlė Sudėtingumas: 4 Ingridientai:  6–8 austrių laurų lapelio keleto kvapiųjų pipirų citrininių prieskonių druskos 100 ml grietinėlės 50 g fermentinio sūrio 5 plonų šoninės juostelių Gaminimas: Austres atverti, išimti minkštimą ir sudėti į puodą su vand..

Recepto vertinimas: 0

Neriebus meduolis

Neriebus meduolis Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 400 g medaus, 5 kiaušiniai, 1,2 stiklinės cukraus, 2,5 šaukšto tirpinto sviesto, stiklinė grietinės, 3,5-4 stiklinės miltų, šauktas sodos, 2 šaukšteliai prieskonių mišinio: maltų gvazdikėlių, cinamono, muskato riešuto, kvapiųjų pip..

Recepto vertinimas: 0

Agurkinė su inkstais

Agurkinė su inkstaisIngridientai: 1 jaučio inkstai 1 jaučio liežuvis (nebūtinai) 3-4 rauginti agurkai (jokiu būdu ne marinuoti) 1/2 stiklinės perlinių kruopų 1-2 morkos 1 petražolės šaknis 1 nedidelis salieras 2 bulvės 2 svogūnai, susmulkinti žalumy..

Recepto vertinimas: 4

Baltojo vyno marinatas paukštienai ir žuviai

Baltojo vyno marinatas paukštienai ir žuviai Sudėtingumas: 1 Ingridientai:  5 šaukšteliai maltų džiovintų peletrūnų (estragonų) 1 stiklinė sauso baltojo vyno 3 šaukštai aliejaus 1 šaukštas kaparėlių (arba aštriai marinuotų smulkintų agurkų) 3 šaukštai baltojo vyno acto ..

Recepto vertinimas: 0

Cukrinai biskvitiniai sausainiai

Cukrinai biskvitiniai sausainiai Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 225 g miltų, 200 g miltinio cukraus, 3 kiaušinio tryniai, 4 baltymai, 60 g cukraus, kvapiųjų lašų. Gaminimas: Cukrų ir kiaušinius suplakite šluotele, karšto vandens vonelėje kol mišinys įkais iki 40 laipsnių. Paskui išk..

Recepto vertinimas: 3

Vištienos salotos su daržovėmis

Vištienos salotos su daržovėmis Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 200 g. rūkytos vištienos; 4 _ 5 virtos bulvės; 1 žalia paprika; žalių salierų lapų. Padažui: 5 šaukštai aliejaus; 1 šaukštas cukraus; 2 šaukštai citrinų sulčių; truputis druskos, kvapiųjų pipirų.  Gaminimas..

Recepto vertinimas: 0

Ryžių sriuba

Ryžių sriuba Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 1,2 kg vištienos 0,5 kg jautienos kaulų 2 morkos petražolė pusė saliero pusė stiklinės ryžių druskos krapų kvapiųjų pipirų lauro lapelių 2 l vandens Gaminimas: Iš paruoštos sukapotos vištienos, susmulkintų jautienos kaulų ir prieskon..

Recepto vertinimas: 0

Bulviniai pyragiukai

Bulviniai pyragiukai Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.6 bulvės, 2.200 g cukraus, 3.400 g miltų, 4.250 g lydyto sviesto, 5.1 pakelis vanilinio cukraus, kvapiųjų lašų, 6.3 kiaušiniai. Gaminimas: Bulves išvirti, nulupti ir stambiai sutarkuoti. Maišant pilti lydytą sviestą. Po to suberti mi..

Recepto vertinimas: 0

Marinuoti pomidorai

Marinuoti pomidorai Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 3 Ingridientai:  1kg pomidorų, 1L vandens, 150ml acto, 1 šaukštas druskos, 1 šaukštas cukraus, garstyčių grudelių, kvapniųjų pipirų, lauro lapų.   Gaminimas: Žali arba rausvi surūšiuoti ir rūpestingai atrinkti k..

Recepto vertinimas: 0

Marinuotos šparaginės pupelės

Marinuotos šparaginės pupelės Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 3 Ingridientai:  1.L vandens, 3 šaukštai druskos, 200g acto, 3vnt lauro lapų, 3vnt kalendros grūdelių, truputis krapų, 500g špraginių pupelių, 6 šaukštai cukraus. i Gaminimas: Pupelių ankštis marinuokite n..

Recepto vertinimas: 0

Marinuotos voveraitės

Marinuotos voveraitės Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 3 Ingridientai:  1kg voveraičių, truputis druskos  Gaminimas: Marinatui paruošti papildomai reikės: 300 ml vandens, 100-200ml acto, šaukštelio cukraus, 2 šaukšteliai druskos, 3 lauro plapelių, 5 kvapiųjų, 5 juodų..

Recepto vertinimas: 0

BUROKĖLIAI RAUDONIEJI

BUROKĖLIAI RAUDONIEJI Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 1kg. burokėlių, 2 skiltelės česnako, kelios ruginės duonos plutelės, 0,5 šaukštelio kvapiųjų pipirų, lauro lapelis, 15g. druskos. Gaminimas: Burokėlius nuplauti, nulupti, dar kartą nuplauti, supjaustyti griežinėliais ir sudėti..

Recepto vertinimas: 0

ANKŠTINIAI PIPIRAI

ANKŠTINIAI PIPIRAI Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 1kg. raudonų arba žalių ankštinių pipirų, 2 ankštys aitriųjų pipirų, 6 skiltelės česnako, keletas krapų šakelių, šaukštelis kvapiųjų pipirų, 3-4 lauro lapeliai, 30g. druskos, 1l. vandens. Gaminimas: Ankštinius pipirus nuplaut..

Recepto vertinimas: 0

Imbieriniai keksiukai

Imbieriniai keksiukaiIngridientai:Didelė kriaušė, šaukštas citrinų sulčių, 100 g cukraus sirupo, 3 šaukštai rudojo cukraus, 75 g sviesto, 150 g miltų, pusė šaukštelio maltų imbierų, ketvirtadalis maltų kvapiųjų pipirų, pusė šaukštelio sodos, kiaušinis, 2 šaukštai ..

Recepto vertinimas: 5

Keptų obuolių kremas

Keptų obuolių kremasIngridientai:4 kepti obuoliai, 200 g cukraus, 3 kiaušiniai, 1 šaukštas želatinos, 1/2 stiklinės vandens želatinai ištirpdyti), kvapiųjų prieskonių.Gaminimas Kepti antaniniai obuoliai pertrinami pro sietelį. Tryniai gerai išsukami su cukrumi, sumaišomi su obuoli..

Recepto vertinimas: 0

Rūgusio pieno (kefyro) drebučiai

Rūgusio pieno (kefyro) drebučiaiIngridientai:1/2l. rūgusio pieno, 100 g grietinės, 100 g cukraus, vanilės ir kitokių kvapiųjų prieskonių, 1 kupinas šaukštas želatinos, 1/2 stiklinės vandens želatinai ištirpdyti), 1/2 stiklinės uogienės.Gaminimas Želatina emaliuotame dubenėl..

Recepto vertinimas: 2

Keptas rūkytas kiaulės kumpis

Keptas rūkytas kiaulės kumpisIngridientai:kiaulės kumpis, apie 1kg. ruginių miltų, maltų ir nemaltų gvazdikėlių, kvapiųjų pipirų, cinamono.Gaminimas Rūkytas kiaulės kumpis nakčiai pamerkiamas į šaltą vandenį. Rytą gerai nuplaunamas ir nusausinamas. Iš ruginių miltų, užplikiu..

Recepto vertinimas: 0

Kepta jautiena

Kepta jautienaIngridientai:2-3 jautienos filė, 0,5l. giros, morka, svogūnas, 2 lauro lapai, 10 kvapiųjų pipirų, druskos, riebalų mėsai kepti, petražolių, salierų.Gaminimas Jautiena nuplaunama šaltu vandeniu, nusausinama, išmušama ir pasūdoma. Keptuvėje ištirpinama riebalų, į juos ..

Recepto vertinimas: 5

Veršienos kepsnys

Veršienos kepsnysIngridientai:veršienos šlaunis (5-7kg.), 200g. sviesto, 200g. grietinės, 3-5 morkos, muskato riešutas, kvapiųjų pipirų, cukraus, druskos.Gaminimas Veršiena gerai nuplaunama, nušluostoma, iš jos išimami kaulai. 1 kg veršienos reikia 10-12 maltų kvapiųjų pipirų, ša..

Recepto vertinimas: 0

Bulvių sriuba su pievagrybiais

Bulvių sriuba su pievagrybiaisIngridientai:500 g bulvių; 1 l daržovių sultinio; 250 g pievagrybių; 1 svogūnas; 2 valg. š. sviesto; 1 valg. š. miltų; 1 lauro lapas; 2 grūdeliai kvapiųjų pipirų; 1 valg. š. smulkintų petražolių; Druskos ir pipirų; Grietinės.Gaminimas Bulves nuskusti..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: kvapiuju