20 rezultatų ieškant "kruopu patieklai"
Baklažanų sriuba Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 60 g baklažanų, 15 g morkų, 10 g pastarnokų, 15 g svogūnų, 5 g ankštiniu pipirų, 40 g bulvių, šaukštas manų kruopų, aliejus. Gaminimas: Vidutinio dydžio baklažanus supjaustyti griežinėliais ir pakepinti aliejuje, apvoliojus miltuos..
Recepto vertinimas:
Manų kruopų apkepas su slyvomis
Manų kruopų apkepas su slyvomis Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 1 l pieno250 gr. manų kruopų3 v.š. cukraus2 v.š. sviesto3 kiaušiniai1 v.š. razinų500 gr. slyvų 1 v.š. krakmolodruskoscitrinos žievelės Gaminimas: Pieną užvirinti, sudėti sviestą, įberti cukraus, tarkuotos citrinos ži..
Recepto vertinimas:
Kukurūzų kruopų košė Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 75 ml kukurūzų kruopų 250g mėgstamų šaldytų daržovių 2 valg. šaukštai aliejaus 1 kubelis vištienos sultinio su petražolėmis 600 ml vandens Gaminimas: Šaldytas daržoves patroškinti aliejuje. Užpilti verdančiu vandeniu, įd�..
Recepto vertinimas:
Močiutės pyragas Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 250 g “Malsenos Ekstra” miltų, 125 g sviesto, 60 g cukraus, 1 kiaušinis, žiupsnelis druskos. Įdarui reikės: 400 ml pieno, 60–70g manų kruopų, 3 kiaušinio baltymų, 100 g cukraus, maltų gvazdikėlių, malto cinamono, 5–7 prin..
Recepto vertinimas:
Kvietinių kruopų košė su vaisiais ir medumi
Kvietinių kruopų košė su vaisiais ir medumi Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 50 g kvietinių kruopų, 30 g džiovintų slyvų, 20 g džiovintų abrikosų, 20 g razinų, 100 ml. pieno, 20 g sviesto, 5 g cukraus, 30 g medaus. Gaminimas: Kvietines kruopas nuplikyti verdančiu vandeniu, suberti �..
Recepto vertinimas:
Grybų ir kruopų apkepas Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 400 g sūdytų arba savo sultyse virtų grybų, 2 svogūnai, 1 petražolė arba gabalėlis saliero, 3 šaukštai margarino, 1 stiklinė perlinių kruopų, 3 stiklinės vandens, druskos, 2 kiaušiniai, 3 šaukštai grietinės. Gaminimas: Gryb..
Recepto vertinimas:
Bulvinės širdelės Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 5 virtos bulvės 0,5 stiklinės skaldytų kukurūzų kruopų 1 stiklinė pieno 2 šaukštai cukraus 20 g sviesto arba margarino 1 kiaušinis miltų aliejaus kepimui Papuošimui: 200 g grietinėlės 2 šaukštai cukraus lazdynų riešutų Gaminima..
Recepto vertinimas:
Balandėliai su grybaisIngridientai: Kopūsto gūžė, 300 g pievagrybių arba 30 g džiovintų grybų, stiklinė ryžių ar miežių kruopų, didelis svogūnas, sviesto, druskos, pipirų, žalumynų. Gaminimas: Supjaustytus pievagrybius pakepinti (jei grybai džiovinti, prieš kepina..
Recepto vertinimas:
Agurkinė su inkstaisIngridientai: 1 jaučio inkstai 1 jaučio liežuvis (nebūtinai) 3-4 rauginti agurkai (jokiu būdu ne marinuoti) 1/2 stiklinės perlinių kruopų 1-2 morkos 1 petražolės šaknis 1 nedidelis salieras 2 bulvės 2 svogūnai, susmulkinti žalumy..
Recepto vertinimas:
Pomidorų sriuba su manų kruopų leistinukais
Pomidorų sriuba su manų kruopų leistinukais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 0,5 l jautienos sultinio, 1 stiklinė pomidorų sulčių, 1 šaukštas sviesto, druskos, cukraus. Leistinukams: 2 kiaušiniai, 4 šaukštai manų kruopų, 2 šaukštai petražolės lapelių, druskos. Gaminimas: Kiaušini..
Recepto vertinimas:
Grybų rasalas su karštomis bulvėmis
Grybų rasalas su karštomis bulvėmisIngridientai: 1 didelės saujos džiovintų grybų 2 valgomieji šaukštai perlinių ar miežinių kruopų 1 svogūnas krapai juodieji pipirai druska 1 rūgštus obuolys arba citrina bulvių Geriausia šiam patiekalui pasirengti iš anksto - Kūči..
Recepto vertinimas:
Serbiška manų kruopų chalva Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.50 g riešutų branduolių, 2.1 stiklinė manų kruopų, 3.400 g cukraus, 4.3 stiklinės vandens, 5.150 g sviesto. Gaminimas: Sumalti riešutai sumaišomi su manų kruopomis ir puode, nuolat maišant, paskrudinami. Kitame puode užvir..
Recepto vertinimas:
Spanguolių putėsis Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 200g spanguolių, 60g medaus, 120g cukraus, 60g manų kruopų Gaminimas: 200g perrinktų, gerai nuplautų ir nusausintų spanguolių sumalkite, išspauskite sunką ir padėkite šaltai. Likusius uogų tirščius užpi..
Recepto vertinimas:
“Stračiatela“ (manų sriuba)
“Stračiatela“ (manų sriuba)Ingridientai:1,5 l mėsos sultinio 1 stiklinė manų kruopų 150 g cukraus 5 kiaušiniai muskato riešuto druskosGaminimasManų kruopas, tarkuota sūrį ir kiaušinius sumaišyti, įpilti stiklinę sultinio, sudėti grūstus muskato ri..
Recepto vertinimas:
Porų ir perlinių kruopų sriuba su vištiena
Porų ir perlinių kruopų sriuba su vištienaIngridientai:1 vištos šlaunelė be odos, 1,5l. vandens, vištienos sultinio kubelis (arba paruošto vištienos sultinio), 50 g perlinių miežinių kruopų, 1 laurų lapas, 2 svogūnai, 1 morka, 2 šaukštai susmulkintų petražolių lapelių, drusk..
Recepto vertinimas:
Perlinių kruopų sriubaIngridientai:0,5kg jautienos su kaulais, 4 šaukštai perlinių kruopų, 1 morka, 0,5 stiklinės grietinės, 2—3 džiovinti grybai, petražolių, 1 lauro lapelis, 10 g sviesto, druskos, 2l. vandens.Gaminimas Iš jautienos su kaulais, morkos, džiovintų, gerai..
Recepto vertinimas:
Mėlynių sriuba su perlinėmis kruopomis
Mėlynių sriuba su perlinėmis kruopomisIngridientai:0,5 stiklinės perlinių kruopų, 3 stiklinės mėlynių, 1 stiklinė cukraus, 1 stiklinė grietinėlės, druskos, 2l. vandens.Gaminimas Mirkytos kruopos išverdamos truputį pasūdytame vandenyje. Kai suminkštėja, suberiamas cukrus, mėly..
Recepto vertinimas:
Manų kruopų putėsiaiIngridientai:0,5 stiklinės vaisių sulčių, 0,5 stiklinės cukraus, 0,5 stiklinės manų kruopų, 2-2,5 stiklinės vandens.Gaminimas Sultis su cukrumi užvirinti. Po truputį berti manų kruopas ir, nuolat maišant, pavirti 5 minutes. Išvirtas valgyti su sirupu arba užsig..
Recepto vertinimas:
Miežinių kruopų blynaiIngridientai:2—3 stiklinės miežinių kruopų košės, 1 stiklinė kvietinių miltų, 1—2 kiaušiniai, 1 stiklinė pieno, druskos, taukų kepimui.Gaminimas Dažniausiai kepami blynai iš vakarykštės likusios košės. Į ją įmušami kiaušiniai, suberi..
Recepto vertinimas:
Manų kruopų blyneliaiIngridientai:1 stiklinė kruopų, 3 stiklinės pieno, 1—2 kiaušiniai, 2—3 šaukštai miltų, 2—3 obuoliai, 1/2-1 šaukštas cukraus, cinamono, kalendros, druskos, riebalų kepimui.Gaminimas Į išvirta ir ataušusią manų košę įmušami kiauš..
Recepto vertinimas: