Avokado salotos su rūkyta lašiša
Ingridientai:4 porcijos
Aguonų padažo,
5 šviežių krapų šakelės,
4 greipfrutai,
2 avikadai,
175 g rūkytos lašišos riekelių,
1 nedidelė lapinės cikorijos galvutė,
90 g gražgarsčių.
Gaminimas
Pagaminkite padažą ir įplakite į jį smulkiai kapotų krapų. Išskaidykite skiltelėmis greipfrutą, supjaustykite avokadą riekelėmis. Lašišą supjaustykite juostelėmis. Nupjaukite lapinės cikorijos kerpę. Lapus išskirstykite ir nuplaukite.
Nuplautus lapinių cikorijų ir gražgarsčių lapelius padažykite į padažą ir išdėliokite į lėkštes. Ant viršaus išdėliokite greipfrutą ir avokadą. Viduryje iš lašišos riekelių susukite rožę. Papuoškite šviežių krapų šakelėmis.
Pasidalink su draugais!
Receptų kategorijos
Naujas komentaras
Recepto komentarai
Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!