25 rezultatų ieškant "kepta zuvis"
Lašiša su greipfrutų salotomis
Lašiša su greipfrutų salotomis Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 2 vidutinio dydžio greipfrutų 2 guželių įvairių salotų 150 g salierų stiebų 4 šaukštų balzaminio acto 6 šaukštų vynuogių sėklų aliejaus druskos pipirų 240 g lašišos filė šaukšto alyvuogių aliejaus 4 šau..
Recepto vertinimas:
Kepta višta arba gaidys Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1 višta, 50 g rūkytų lašinių, 1 šaukštas taukų, 1 šaukštas sviesto, petražolių, druskos, citrinos sulčių. Gaminimas: Vištą nuvalykite, įtrinkite druska. Krūtinę ir šlauneles prismaigstykite supjaustytų lašinukų. Vištą..
Recepto vertinimas:
Kepta menkė Sudėtingumas: 3 Ingridientai: Produktai 4 porcijoms: 4 gabalai menkės po 200 g; 2 citrinų sultys; 2 citrinos; 6 šaukštai alyvų aliejaus; 1 ryšelis petražolių; 1 šaukštelis rozmarinų; 1 šaukštelis čiobrelių; maltų pipirų, druskos. Gaminimas: 1.Žuvį nuplaunama..
Recepto vertinimas:
Kepta žuvis marinate Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 100 g žuvies, 100 g daržovių, 5 g augalinio aliejaus, 5 g miltų, 75 g marinato, 10 g žalumynų, pipirų, druskos. Gaminimas: Žuvį supjaustykite, apibarstykite druska, pipirais, apvoliokite miltais ir kepkite aliejuje. Ataušintą dėkite ..
Recepto vertinimas:
Jautiena kepta ant iešmo Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 700 g jautienos, svogūnas, 100 g vyno, druskos, pipirų, džiovintų raugerškio uogų, riebalų. Gaminimas: Mėsą supjaustyti, sudėti į indą kartu su prieskoniais, įpilti vyno ir palaikyti 3 dienas šaltai. Paskui suverti ant iešmo i..
Recepto vertinimas:
Kepta jautiena Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 500 g jautienos, druskos, pipirų, 400 g riebalų. Gaminimas: Mėsą supjaustyti ir pamušti. Apibarstyti druska, pipirais ir kepti. Galima prieš patiekiant apipilti vynu ir patiekti su bulvėmis. Skanaus. ..
Recepto vertinimas:
Kepti avienos griežinėliai Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 500 g avienos, 2 šaukštai riebalų, druskos, pipirų. Gaminimas: Mėsą supjaustyti ir išmušti. Tada pabarstyti druska, pipirais ir kepti keptuvėje 12 minučių. Patiekti su kepta duona arba bulvėmis. Skanaus. ..
Recepto vertinimas:
Kepta aviena su ryžiais Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 500 g avienos, 3 obuoliai, 2 šaukštai sviesto, ½ šaukto miltų, druskos, pipirų. Garnyrui: ½ stiklinės ryžių, 600 g morkų, indelis konservuotų žirnelių, 2 šaukštai sviesto. Gaminimas: Mėsą supjaustyti, išmušti ir sudėt..
Recepto vertinimas:
Aviena, kepta riebaluose Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 500 g avienos, šaukštas miltų, kiaušinis, 3 šaukštai džiūvėsėlių, riebalų. Gaminimas: Mėsą supjaustyti, pavolioti miltuose, kiaušinyje, džiūvėsėliuose ir kepti. Patiekti su keptomis bulvėmis. Skanaus. ..
Recepto vertinimas:
Kiauliena tešloje Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 4 kiaulienos griežinėliai, druskos, pipirų, riebalų. Tešlai: 0,5 stiklinės miltų, 0,5 stiklinės pieno, kiaušinis, druskos, cukraus, šaukštelis citrinos sulčių. Gaminimas: Mėsą pamušti, pakepinti, apibarstyti druska ir pipirais. Milt..
Recepto vertinimas:
Ant iešmo kepta kalakutiena Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1 kg kalakuto, druskos, citrinos sulčių, 2 šaukštai sviesto, 2 obuoliai, 6 pomidorai. Gaminimas: Paukštieną supjaustyti, įtrinti druska, citrinos sultimis ir palaikyti 30 minučių šaltai. Mėsą suverti ant iešmo ir kepti palais..
Recepto vertinimas:
Kepta antis su daržovėmis Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 400 g virtos antienos, 4 svogūnai, 8 pomidorai, aliejus, 2 obuoliai, aštraus padažo, druskos, pipirų, pomidorų padažo. Gaminimas: Mėsą supjaustyti, svogūnus apvirti. Mėsą, svogūnus ir pomidorus pakaitomis suverti ant iešmo. Al..
Recepto vertinimas:
Kepta žuvis su sezamo sėklom Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 4 porcijos 1/4 stiklinės miltų 1 šaukštelis druskos žiupsnelis pipirų 1/4 stiklinės sezamo sėklų 1 kiaušinis 1 šaukštas pieno 4 bet kokios baltos žuvies muštiniai (apie 900 g) 2 šaukštai sviesto 2 šaukštai aliejaus 1/3 ..
Recepto vertinimas:
Apkepta žuvisIngridientai: 1 maišelis šaldytų daržovių 1 pakuotė šaldytos jūros lydekos filė 1 indelis grietinėlės Fermentinis sūrio Žuvies prieskonių pipirų druskos Atšildytą žuvies filė apvolioti miltų ir prieskonių mišinyje ir apkepti keptuvėje. Į bet kokį..
Recepto vertinimas:
Kepta žuvis su grybų ir daržovių padažu
Kepta žuvis su grybų ir daržovių padažu Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1 kg žuvies, 0,5 stiklinės miltų, pipirų, aliejaus, druskos. Padažui: 2 svogūnai, morka, petražolės šaknis, stiklinė marinuotų grybų, 2 šaukštai pomidorų padažo, druskos, cukraus, pipirų, lauro lapelis. Ga..
Recepto vertinimas:
Keptas kalakutas su slyvomis Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.1 kalakutas , 2.0.5 - 1 kg džiovintų slyvų, druskos, petražolių ar salierų lapelių papuošimui. Gaminimas: Kalakutą paruošti, iškepti ir pusdubenyje sutvarkyti kaip keptą žąsį (receptas: kepta žąsis).Vietoj obuolių im..
Recepto vertinimas:
Kepta žuvis su grybais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.1 kg plekšnės, druskos, acto, 2.1 kiaušinis, 3.1 šaukštas miltų, maltų džiūvėsėlių, aliejaus arba riebalų, 4.200 g konservuotų arba 5.400 g šviežių grybų, 6.4 svogūnai, 7.2 šaukštai margarino arba sviesto, krapų arba p..
Recepto vertinimas:
Paprasta kepta obuolienė Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 1 Ingridientai: Obuoliai,cukrus Gaminimas: labai paprasta,bet gera KEPTA obuoliene darau taip:gerai tinka zieminiai nukrite obuoliai.Nuplaunu obuolius,ispjaunu seklas.Nulupti nereikia.Tada sutarkuju(tarkuot galima bulviu tarkav..
Recepto vertinimas:
Kepta žuvis graikinių riešutų padaže
Kepta žuvis graikinių riešutų padažeIngridientai:800 g karpio, plekšnės ir kitos žuvies, 100 g miltų, 100 g pomidorų tyrės, 3 šaukštai aliejaus, petražolių lapelių. Graikinių riešutų padažui: 4 šaukštai nuvalytų susmulkintų graikinių riešutų, vyno acto, 1 saldžioji p..
Recepto vertinimas:
Kepta marinuota veršienaIngridientai:1kg veršienos, 50 g lašinukų, 20 g riebalų, prieskonių, prieskoninių daržovių, druskos, truputis acto ar l/2 citrinos sulčių, cukraus.Gaminimas Prieskoninės daržovės (morka, svogūnas, petražolė, salieras, poras) susmulkinamos ir jomis įtri..
Recepto vertinimas:
Prancūziškas batonas su kepta nugarine
Prancūziškas batonas su kepta nugarineIngridientai:Prancūziškas batonas, 2 šaukštai ančiuvių pastos, 50g. salotų, 2 šaukštai alyvų aliejaus, 10 mažų pomidorų, 50g. parmezano, 200g. keptos nugarinės, maltų pipirų, druskos.Gaminimas Prancūzišką batoną perpjauname išilgai per pu..
Recepto vertinimas:
Kepta žuvis (Ramintos)Ingridientai:800 g žuvie filė, 4 kiaušiniai, 4 šaukštai miltų, 6 šaukštai majonezo, žuvies prieskonių, druskos.Gaminimas Žuvį susmulkinkite, sumaišykite su prieskoniais. Įmuškite kiaušinius, suberkite miltus, sudėkite majonezą, druską (nebūtinai). Viską g..
Recepto vertinimas:
Kepta žuvis su imbieruIngridientai:750 g pjaustytos kubeliais menkės (ar kitos baltos žuvies), 2 šaukštai krakmolo, 1/2 šaukštelio malto imbiero, 1 šaukštas druskos, 3 šaukštai aliejaus, 2,5 cm smulkiai pjaustytos imbiero šaknies, 4 vnt. smulkiai pjaustytų svogūnų laiškų 1 šaukšta..
Recepto vertinimas:
Kepta žuvis su agurkais (Ingridos)
Kepta žuvis su agurkais (Ingridos)Ingridientai:300g šaldytos jūros žuvies, 150g svogūno, 100g agurko, 2 šaukštai citrinos sulčių, 75g fermentinio sūrio, 2 šaukštai majonezo.Gaminimas Supjaustyti svogūnus žiedais ir pakepti aliejuje, įberti druskos. Žuvį pabarstyti druska, pipirais,..
Recepto vertinimas:
KEPTA ŽUVIS SU SŪRIUIngridientai:1kg žuvies filė4 šaukštai tarkuoto fermentinio sūrio2,5 šaukšto tipinto sviesto3 svogūnai0,5 citrinos0,5 stiklinės aliejaus1 kiaušinistruputi miltų, džiūvėsėliųpipirų, drus..
Recepto vertinimas: