23 rezultatų ieškant "kepta lydeka"
Lašiša su greipfrutų salotomis
Lašiša su greipfrutų salotomis Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 2 vidutinio dydžio greipfrutų 2 guželių įvairių salotų 150 g salierų stiebų 4 šaukštų balzaminio acto 6 šaukštų vynuogių sėklų aliejaus druskos pipirų 240 g lašišos filė šaukšto alyvuogių aliejaus 4 šau..
Recepto vertinimas:
Kepta višta arba gaidys Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1 višta, 50 g rūkytų lašinių, 1 šaukštas taukų, 1 šaukštas sviesto, petražolių, druskos, citrinos sulčių. Gaminimas: Vištą nuvalykite, įtrinkite druska. Krūtinę ir šlauneles prismaigstykite supjaustytų lašinukų. Vištą..
Recepto vertinimas:
Kepta menkė Sudėtingumas: 3 Ingridientai: Produktai 4 porcijoms: 4 gabalai menkės po 200 g; 2 citrinų sultys; 2 citrinos; 6 šaukštai alyvų aliejaus; 1 ryšelis petražolių; 1 šaukštelis rozmarinų; 1 šaukštelis čiobrelių; maltų pipirų, druskos. Gaminimas: 1.Žuvį nuplaunama..
Recepto vertinimas:
Kepta žuvis marinate Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 100 g žuvies, 100 g daržovių, 5 g augalinio aliejaus, 5 g miltų, 75 g marinato, 10 g žalumynų, pipirų, druskos. Gaminimas: Žuvį supjaustykite, apibarstykite druska, pipirais, apvoliokite miltais ir kepkite aliejuje. Ataušintą dėkite ..
Recepto vertinimas:
Jautiena kepta ant iešmo Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 700 g jautienos, svogūnas, 100 g vyno, druskos, pipirų, džiovintų raugerškio uogų, riebalų. Gaminimas: Mėsą supjaustyti, sudėti į indą kartu su prieskoniais, įpilti vyno ir palaikyti 3 dienas šaltai. Paskui suverti ant iešmo i..
Recepto vertinimas:
Kepta jautiena Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 500 g jautienos, druskos, pipirų, 400 g riebalų. Gaminimas: Mėsą supjaustyti ir pamušti. Apibarstyti druska, pipirais ir kepti. Galima prieš patiekiant apipilti vynu ir patiekti su bulvėmis. Skanaus. ..
Recepto vertinimas:
Kepti avienos griežinėliai Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 500 g avienos, 2 šaukštai riebalų, druskos, pipirų. Gaminimas: Mėsą supjaustyti ir išmušti. Tada pabarstyti druska, pipirais ir kepti keptuvėje 12 minučių. Patiekti su kepta duona arba bulvėmis. Skanaus. ..
Recepto vertinimas:
Kepta aviena su ryžiais Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 500 g avienos, 3 obuoliai, 2 šaukštai sviesto, ½ šaukto miltų, druskos, pipirų. Garnyrui: ½ stiklinės ryžių, 600 g morkų, indelis konservuotų žirnelių, 2 šaukštai sviesto. Gaminimas: Mėsą supjaustyti, išmušti ir sudėt..
Recepto vertinimas:
Aviena, kepta riebaluose Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 500 g avienos, šaukštas miltų, kiaušinis, 3 šaukštai džiūvėsėlių, riebalų. Gaminimas: Mėsą supjaustyti, pavolioti miltuose, kiaušinyje, džiūvėsėliuose ir kepti. Patiekti su keptomis bulvėmis. Skanaus. ..
Recepto vertinimas:
Kiauliena tešloje Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 4 kiaulienos griežinėliai, druskos, pipirų, riebalų. Tešlai: 0,5 stiklinės miltų, 0,5 stiklinės pieno, kiaušinis, druskos, cukraus, šaukštelis citrinos sulčių. Gaminimas: Mėsą pamušti, pakepinti, apibarstyti druska ir pipirais. Milt..
Recepto vertinimas:
Ant iešmo kepta kalakutiena Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1 kg kalakuto, druskos, citrinos sulčių, 2 šaukštai sviesto, 2 obuoliai, 6 pomidorai. Gaminimas: Paukštieną supjaustyti, įtrinti druska, citrinos sultimis ir palaikyti 30 minučių šaltai. Mėsą suverti ant iešmo ir kepti palais..
Recepto vertinimas:
Kepta antis su daržovėmis Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 400 g virtos antienos, 4 svogūnai, 8 pomidorai, aliejus, 2 obuoliai, aštraus padažo, druskos, pipirų, pomidorų padažo. Gaminimas: Mėsą supjaustyti, svogūnus apvirti. Mėsą, svogūnus ir pomidorus pakaitomis suverti ant iešmo. Al..
Recepto vertinimas:
Kepta lydekaIngridientai: 1 kg lydekos 3 svogūnai 6-7 šaukštai grietinės pomidorų padažo citrinų sulčių druskos pipirų žuvies prieskonių aliejaus skardai patepti Gaminimas: Lydeką nuskutame, išskrodžiame, išplauname ir supjaustome gabalais. Juos įtriname ..
Recepto vertinimas:
Kepta jūros lydeka marinate Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1 kg jūros lydekos, stiklinė miltų, pipirų, druskos, aliejaus. Marinatui: svogūnas, petražolės šaknis, gabaliukas saliero, juodųjų pipirų, 3 lauro lapeliai, kvapniųjų pipirų, 0,5 stiklinės acto, cukraus, druskos. Gaminimas:..
Recepto vertinimas:
Keptas kalakutas su slyvomis Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.1 kalakutas , 2.0.5 - 1 kg džiovintų slyvų, druskos, petražolių ar salierų lapelių papuošimui. Gaminimas: Kalakutą paruošti, iškepti ir pusdubenyje sutvarkyti kaip keptą žąsį (receptas: kepta žąsis).Vietoj obuolių im..
Recepto vertinimas:
Paprasta kepta obuolienė Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 1 Ingridientai: Obuoliai,cukrus Gaminimas: labai paprasta,bet gera KEPTA obuoliene darau taip:gerai tinka zieminiai nukrite obuoliai.Nuplaunu obuolius,ispjaunu seklas.Nulupti nereikia.Tada sutarkuju(tarkuot galima bulviu tarkav..
Recepto vertinimas:
Kepta marinuota veršienaIngridientai:1kg veršienos, 50 g lašinukų, 20 g riebalų, prieskonių, prieskoninių daržovių, druskos, truputis acto ar l/2 citrinos sulčių, cukraus.Gaminimas Prieskoninės daržovės (morka, svogūnas, petražolė, salieras, poras) susmulkinamos ir jomis įtri..
Recepto vertinimas:
Kepta lydekaIngridientai:1kg lydekos, prieskonių, 2 šaukštai aliejaus ar lydyto sviesto, 1 šaukštas miltų, 1 citrina arba citrinos rūgšties, 2 šaukštai grietinės, druskos.Gaminimas Paruošta lydeka nusausinama, įtrinama prieskoniais, sumaišytais su druska, sudedama į keptuvą su ..
Recepto vertinimas:
Prancūziškas batonas su kepta nugarine
Prancūziškas batonas su kepta nugarineIngridientai:Prancūziškas batonas, 2 šaukštai ančiuvių pastos, 50g. salotų, 2 šaukštai alyvų aliejaus, 10 mažų pomidorų, 50g. parmezano, 200g. keptos nugarinės, maltų pipirų, druskos.Gaminimas Prancūzišką batoną perpjauname išilgai per pu..
Recepto vertinimas:
KEPTA VIŠTIENOS FILĖ SU BRUKNĖMIS
KEPTA VIŠTIENOS FILĖ SU BRUKNĖMISIngridientai:4 vištienos filė,1/4 šaukštelio druskos,1/8 maltų juodųjų pipirų,1/3 stiklinės smulkinto svogūno,1 šaukštas raudonos aitriosios paprikos.2 šaukštai vyno acto,300 gr bru..
Recepto vertinimas:
ĮDARYTA NUGARINĖ, KEPTA GRILYJE
ĮDARYTA NUGARINĖ, KEPTA GRILYJEIngridientai:200 g kiaulienos nugarinės,30 g fermentinio sūrio,20 g paprikos,10 g šviežių brokolių,Vegetos prieskonių,juodųjų pipirų, aliejaus.GaminimasJautienos nugarinės gabalėlį įpjaunam..
Recepto vertinimas:
TRINTA DARŽOVIŲ SRIUBA SU PRIEDAIS
TRINTA DARŽOVIŲ SRIUBA SU PRIEDAISIngridientai:1 svogūnas, 1 morka,0,50 g saliero šaknies,30 g aliejaus,50 g lašišos filė,50 g vištienos filė,50 g marinuotų grybų,30 g grietinėlės,''Vegetos''juodųjų pipirų..
Recepto vertinimas:
Kepta žuvis su agurkaisIngridientai:300 g šaldytų juros lydekų,150 g svogūnų,100 g agurko,žuvies prieskonių,druskos,2 šaukštai citrinų sulčių,75 g fermentinio surio,2 šaukštai majonezo,krapų šakelių,aliejaus apkepimui.Gaminimas•Svogūnus supjaustome žiedais ir apkepame keptu..
Recepto vertinimas: