25 rezultatų ieškant "kepsnys"
Smulkintos strutienos kepsnys Sudėtingumas: 4 Ingridientai: Supjaustyti: 1 svogūną ¼ žalio pipiro 1 morką Išmaišyti su : 1 kiaušiniu 680 gr. maltos strutienos mėsos 2 ½ valg.š.tarkuotu parmezano sūriu ½ puodelio itališkos duonos gabalė..
Recepto vertinimas:
Siūlauodegės menkės kepsnys Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 0,5 kg siūl. menkės filė 2 šaukštai miltų 100 g sukapotų lazdyno riešutų 1 šaukštas aliejaus 1 šaukštas lydyto sviesto 1 kiaušinis Citrinpipirių Druskos Gaminimas: Menkės filė pasūdome, pabarstome citrinpipiriais, apvo..
Recepto vertinimas:
Avienos kepsnys su troškintomis daržovėmis
Avienos kepsnys su troškintomis daržovėmis Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 500 gr avienos kumpio 1-2 anyžiai 1-2 cukinijos Pora šakelių šviežio čiobrelio Pora šakelių šviežio rozmarino 2 skiltelės pjaustyto česnako 1 raudonasis svogūnas 1 šaukštas cukraus Viena spausta citrin..
Recepto vertinimas:
Viščiuko sparnelių kepsnys su saldžiarūgščiu padažu
Viščiuko sparnelių kepsnys su saldžiarūgščiu padažu Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1 kg viščiuko sparnelių (apie 16 vnt.) 2 valgomieji šaukštai sausų garstyčių 1 valgomasis šaukštas vandens 1 puodelis miltų 1 arbatinis šaukštelis druskos ½ arbatinio šaukštelio pipirų 1 pu..
Recepto vertinimas:
Veršienos kepsnys su daržovėmis
Veršienos kepsnys su daržovėmis Sudėtingumas: 3 Ingridientai: Produktai 4 porcijoms: 7 kg veršienos be kaulų 100 g plonais griežinėliais pjaustytų lašinukų l kubelis koncentruoto mėsos sultinio 100 ml vandens 30 g sviesto 1 šalavijo šakelė Maltų pipirų, druskos Gaminimas: 1...
Recepto vertinimas:
Nugarinės kepsnys su burgundišku padažu
Nugarinės kepsnys su burgundišku padažu Sudėtingumas: 4 Ingridientai: Produktai 4 porcijoms: 800 g jautienos krūtininės 3 šaukštai aliejaus l kg mažų svogūnų 150 g grietinės l šaukštas garstyčių ¼ burgundi6ko raudonojo vyno 4 lauro lapeliai maltų pipirų, druskos aliumini..
Recepto vertinimas:
Troškinta bekoniena su grietine
Troškinta bekoniena su grietine Sudėtingumas: 4 Ingridientai: neriebi bekoniena 600 g riebalai 30 g pjaustytos prieskoninės daržovės 2 stiklinės pipirai svogūnas 1 vnt miltai 1 šaukštas grietinė 1 stiklinė Gaminimas: 4 asmenims Mėsa išmirkoma ir įtrinama pipirais. Į keptuvą sudedam..
Recepto vertinimas:
Pikantiškas troškintos menkės kepsnys
Pikantiškas troškintos menkės kepsnys Sudėtingumas: 4 Ingridientai: menkė arba kumpis 800 g cukrus druska marinuoti agurkai 2 vnt rūkytas kumpis 50 g svogūnas 1 vnt petražolė 1 vnt morkos 2 vnt miltai 1 šaukštelis riebalai 30 g Gaminimas: 4 asmenims Išmirkyta mėsa nusausinama, išimam..
Recepto vertinimas:
Nugarinės kepsnys su serbentais
Nugarinės kepsnys su serbentais Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 500 g jaučio nugarinės, 2 šaukštai aliejaus, prieskonių, stiklinė raudonųjų serbentų, 3 šaukštai tarkuotų krienų, sojų padažo, brendžio. Gaminimas: Mėsą supjaustyti, pamušti, kraštus įpjauti. Tada ją aptepti alie..
Recepto vertinimas:
Jautienos kepsnys Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1 kg jautienos, 50 g riebalų, druskos, pipirų, 30 g sviesto, krienų, vandens. Gaminimas: Mėsa įtrinti prieskoniais ir 30 minučių palaikyti. Tada pakepinti. Apkeptą mėsą kepti orkaitėje. Kepsnys turi būti ne visai iškepęs. Pagaminta mė..
Recepto vertinimas:
Įdarytas jautienos kepsnys Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 200 g jautienos kepsnio, 100 g varškės, 4 šaukštai tarkuotų krienų, 1 šaukštas pieno, druskos, cukraus. Gaminimas: Mėsą supjaustyti. Varškę sumaišyti su krienais, druska, cukrumi. Įdarą dėti ant mėsos griežinėlių ir juo..
Recepto vertinimas:
Kepsnys Bolivia Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 100g rapsų aliejaus 500g bulvių 300g žiedinių kopūstų 70g vandens 1 šaukštas kmynų Gaminimas: Į įkaitusios keptuvę pilame rapsų aliejų. Nuskutame ir šiaudeliais supjaustome bulves. Supjaustome žiedinį kopūstą kubeliais.Viską sudeda..
Recepto vertinimas:
Avienos kepsnys Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 1 kg avienos, garstyčių, druskos, česnako, ½ svogūno, morka, petražolės šaknis, šaukštas sviesto. Gaminimas: Mėsą aptepti garstyčiomis ir padarius duobutes prismaigstyti česnako gabalėlių. Kepti orkaitėje. Avieną supjaustyti ir tro..
Recepto vertinimas:
Avienos nugarinės kepsnys Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 2 kg avienos, druskos, pipirų, maltų raudonųjų pipirų, skiltelė česnako, garstyčių, mairūno, 2 šaukštai sviesto. Padažui: mėsos sulčių, 1,5 stiklinės vandens, 1,5 šaukštelio bulvių krakmolo, pomidorų padažo. Gaminimas:..
Recepto vertinimas:
Marinuotas avienos kepsnys Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1 kg avienos, 2 šaukštai kadagio uogų, 1 šaukštas acto, šaukštas miltų, druskos, 60 g riebalų, stiklinė pieno. Gaminimas: Kadagio uogas sugrūsti, įpilti acto. Mišiniu įtrinti mėsą ir palaikyti 24 valandas. Prieš kepant, iš..
Recepto vertinimas:
Veršienos kepsnys su lašinukais
Veršienos kepsnys su lašinukais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 500 g veršienos, 40 g lašinukų, druskos, šaukštas riebalų, poras, petražolė, morka, stiklinė vandens, šaukštelis miltų, grietinės. Gaminimas: Mėsą išmušti, įpjauti keliose vietose ir prismaigstyti lašinukų. Mėsą..
Recepto vertinimas:
Kiaulienos kepsnys Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1 kg kiaulienos, druskos, pipirų, vandens, svogūnas, petražolės šaknis, krakmolo. Gaminimas: Mėsą apkepti orkaitėje. Tada įtrinti ją druska, pipirais ir kepti 2 valandas.baigiant kepti, įdėti svogūną, petražolės šaknį. Padažą pa..
Recepto vertinimas:
Kiaulienos kepsnys su vaisiais
Kiaulienos kepsnys su vaisiais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1 kg kiaulienos, 100 g džiovintų slyvų, 50 g džiovintų obuolių, druskos, pipirų, garstyčių. Gaminimas: Mėsą įpjauti. Ten įdėti slyvų, obuolių. Tada mėsą palaistyti verdančiu vandeniu ir kepti orkaitėje. Vėliau apiba..
Recepto vertinimas:
Raganos kepsnysTai gana greitas skanus ir sotus patiekalas Ingridientai : 4 porcijoms 4 delno dydžio kiaulienos mentės ar kumpio (galima gaminti ir iš kalakutienos) 1 -1,5 cm storio mėsos gabėlių 1 didelio svogūno pjastyto žiedelias 4 šaukštų kečupo 4 šaukštų majonezo 20..
Recepto vertinimas:
Veršiuko šlaunies kepsnysIngridientai: Veršiuko užpakalinė šlaunelė 0,5 kg rūkytų lašinukų pipirų kelios skiltelės česnako 0,5l grietinės 2 l obuolių sulčių drusko žalumynų paruoštų krienų Veršiuko šlaunelę pamirkyti 12 val obuolių sultyse (marinuoti). Išimt�..
Recepto vertinimas:
Nugarinės kepsnys Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 160 g jautienos, 50 g mėsos sulčių, 20 g sviesto, 15 g krienų, pipirų, druskos. Gaminimas: Nugarinę apibarstykite druska, pipirais ir kepkite karštoje keptuvėje ant sviesto kol nugarinė pasidarys gražios aukso spalvos. Tada dėkite į ork..
Recepto vertinimas:
Įdarytas maltos mėsos kepsnys Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 300g jautienos 100g kiaulienos 1 svogūnas 5 šaukštai taukų 50g pyrago 2 virinti kiaušiniai 2 šaukštai džiūvėsėlių 1 kiaušinis druskos, pipirų Gaminimas: Smulkiai supjaustytas svogūnas pakepinamas taukuose, pyragas išmir..
Recepto vertinimas:
Pikantiškas kepsnys Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1kg avienos arba jautienos 1 stiklinė acto 1 stiklinė raudonojo vyno 3 kadagio uogos 1 svogūnas lauro lapelis 5 šaukštai aliejaus šalavijų lapelių 1 šaukštas taukų žiupsnelis pipirų, druskos Gaminimas: Vynas su actu užvirinami, sude..
Recepto vertinimas:
Sojų kepsnys Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1 dėžutė sojų mėsos kepsnių150-200 g fermentinio sūrio1/2 saldžiosios paprikos1 obuolyspipiraicukrusdruskasojų padažas Gaminimas: Sojų mėsą paruošti pagal aprašymą ant dėžutės. Turimus maždaug 4x5 cm gabalėlius įpjauti horizontali..
Recepto vertinimas:
Marinuotos kiaulienos nugarines kepsnys su ananasais
Marinuotos kiaulienos nugarines kepsnys su ananasais Ingridientai: 1,5 kg kiaulienos nugarines (be odos) Kepsnineje (orkaiteje, bet tikrai nebūtina) keptų ananasų žiedų ir petražolių šakelių tiekiant. Marinatas: 250 ml ananasų sulčių 2 valg. šaukštai klevų sirupo (galim..
Recepto vertinimas: