19 rezultatų ieškant "kepsniu padazai"

Kepti kiaulių šonkauliukai

Kepti kiaulių šonkauliukai Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 4 Ingridientai: kiaulių šonkaulių – 400g aliejaus – 2 šaukštai česnakų – 2 skiltelės maltos paprikos, druska lauko kepsnių padažo (geriausia – „Santa Maria“) – 200 g. Gaminimas: Kiaulių š..

Recepto vertinimas: 3

Rudasis grybų padažas

Rudasis grybų padažas Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 1 šaukštas sviesto, 2 šaukštai miltų, 4 šaukštai pomidorų tyrės, 1 morka, 1 svogūnas, petražolė, 2 šaukšteliai cukraus, 2 stiklinės mdojo sultinio, druskos, pipirų, 200 g grybų, 2 šaukštai sviesto, 3 šaukštai raudonojo vyno..

Recepto vertinimas: 0

Grybų užkandis

Grybų užkandis Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1,5 stiklinės smulkintų marinuotų grybų, 5 griežinėliai kumpio, 5 griežinėliai kiaulienos kepsnio, 100 g rūkytos dešros, 2 virti kiaušiniai, 3 virtos morkos, 3 pomidorai, 3 rauginti agurkai, 1 svogūnas, 2 ankštiniai pipirai, 1 stiklinė v..

Recepto vertinimas: 0

Sojų kepsnys

Sojų kepsnys Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1 dėžutė sojų mėsos kepsnių150-200 g fermentinio sūrio1/2 saldžiosios paprikos1 obuolyspipiraicukrusdruskasojų padažas Gaminimas: Sojų mėsą paruošti pagal aprašymą ant dėžutės. Turimus maždaug 4x5 cm gabalėlius įpjauti horizontali..

Recepto vertinimas: 0

Vienos pjausnys

Vienos pjausnys Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.4 jautienos pjausniai (2cm storio po 180g), 2.1/4 l aliejaus, 3.400g svogūnų, 4.2 šaukštai miltų, druskos, pipirų, 5.1/8 l mėsos sultinio. Gaminimas: Mėsą aptepti aliejumi ir šiek tiek palaikyti kambario temperatūroje, kad sumink..

Recepto vertinimas: 1

Tikras jautienos žlėgtainis

Tikras jautienos žlėgtainis Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.250g svogūnų, 2.4 žlegtainiai po 150g, 3.1/2 šaukštelio pipirų, druskos, 4.2 šaukštai sviesto. Gaminimas: Svogūnus nulupti, supjaustyti žiedeliais ir kepti su 2 šaukšteliais aliejaus, kol gražiai pagels. Iškepusius s..

Recepto vertinimas: 0

POMIDORŲ PADAŽAS II

POMIDORŲ PADAŽAS II Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 2 dalys pomidorų, 1 dalis česnakų, aliejaus, druskos, pipirų, kario, raudonosios paprikos miltelių. Gaminimas: Pomidorus ir česnakus supjaustyti, supilti aliejų, sudėti prieskonius ir troškinti apie 10 min. Sudėti į indelius ir sanda..

Recepto vertinimas: 0

Bulvių ir rūkytos mėsos salotos

Bulvių ir rūkytos mėsos salotosIngridientai:3—4 virtos bulvės, 100 g rūkytos šoninės ar kumpio, svogūnas, šaukštas miltų, 2 šaukštai 9% acto, 2 šaukštai vandens, šaukštelis kmynų, petražolių lapelių.Gaminimas Bulvės supjaustomos griežinėliais, apibarstomos kmyn..

Recepto vertinimas: 0

Įdaryti obuoliai

Įdaryti obuoliaiIngridientai:1/4 l. pusiau saldaus baltojo vyno, šaukštas brendžio, arbatinis šaukstelis cukraus, 4 obuoliai, 50g sviesto, konservuotų spanguolių.Gaminimas Vyną sumaišykite su brendžiu ir cukrumi. Obuolius nulupkite ir išpiaukite sėklalizdžius, sudėkite į sviestu išt..

Recepto vertinimas: 0

Elnienos kepsneliai

Elnienos kepsneliaiIngridientai:1 kg elnienos, pusė litro sojų padažo, pusė litro gazuoto vandens, svogūnas, 2 šaukštai citrinų sulčių, kepsnių prieskonių, maltų juodųjų pipirų, druskos.Gaminimas Svogūną nulupame ir supjaustome žiedais. Sojų padažą sumaišome su gazuotu vande..

Recepto vertinimas: 0

Jaučio liežuvis, keptas ant grotelių

Jaučio liežuvis, keptas ant groteliųIngridientai:800 g jaučio liežuvio, 500 g lašinukų, šaukštas acto, šaukštas garstyčių, šaukštelis miltų arba krakmolo, 2 šaukštai vyno arba brendžio, kepsnių prieskonių, lauro lapelis, keli juodųjų pipirų žirneliai, mėsos sultinio (kuris ..

Recepto vertinimas: 0

Dešrelės "kailinukuose"

Dešrelės "kailinukuose"Ingridientai:8 dešrelės, 8 rageliai, 8 griežinėliai bekono (be odelės), 3 šaukštai kepsnių prieskonių, pomidorų padažo.Gaminimas Kiekvieną bekono gabalėlį apibarstome prieskoniais ir apsukame aplink dešrelę. Kad neišsivyniotų, sutvirtiname mediniu smeigtuk..

Recepto vertinimas: 0

Meksikietiškas jautienos kepsnys

Meksikietiškas jautienos kepsnysIngridientai:200 g jautienos išpjovos, 25 g augalinio aliejaus, 3 g česnako, 75 g svogūno, 75 g raudonosios saldžiosios paprikos, 75g pomidorų, 0,1 g maltų juodųjų pipirų, druskos.Gaminimas Jautienos kepsnius ištrinti česnaku, pabarstyti druska, pipi..

Recepto vertinimas: 5

Pomidorų ir majonezo padažas (Justės)

Pomidorų ir majonezo padažas (Justės)Ingridientai:100 g. pomidorų padažo, 100-120 g. majonezo, 1-2 skiltelės česnako. Gaminimas Pomidorų padažą ir majonezą sudėkite į padažinę, ar nedidelį dubenelį ir sumaišykite, kad pasidarytų vietisa masė. Taip pat smulkiai supjaustykite če..

Recepto vertinimas: 0

Kiaulienos šašlykai su baklažanais

Kiaulienos šašlykai su baklažanaisIngridientai:3 porcijoms: 500 g kiaulienos išpjovos; rytietiškų kepsnių prieskonių; ½ greipfruto sulčių; druskos ir ką tik maltų pipirų; žiupsnelis cukraus. Garnyrui: 2 vidutinio dydžio baklažanai; saujelė miltų; daržovių prieskonių ir soj..

Recepto vertinimas: 1

Konservuotas pomidorų padažas (Ramunės)

Konservuotas pomidorų padažas (Ramunės)Ingridientai:2 dalys pomidorų, 1 dalis česnakų, aliejaus, druskos, pipirų, kario, raudonosios paprikos miltelių.Gaminimas Pomidorus ir česnakus supjaustyti, supilti aliejų, sudėti prieskonius ir troškinti apie 10 min. Sudėti į indelius ir sandari..

Recepto vertinimas: 0

Paprastas pomidorų padažas su česnakais

Paprastas pomidorų padažas su česnakaisIngridientai:2 dalys pomidorų, 1 dalis česnakų, aliejaus, druskos, pipirų, kario, raudonosios paprikos miltelių.Gaminimas Pomidorus ir česnakus supjaustyti, supilti aliejų, sudėti prieskonius ir troškinti apie 10 min. Sudėti į indelius ir sand..

Recepto vertinimas: 0

Sūriu įdaryta vištiena (Ritos)

Sūriu įdaryta vištiena (Ritos)Ingridientai:500 g vištienos krūtinėlės; 200 g fermentinio sūrio; 50 g sviesto; 2 kiaušiniai; Džiūvėsėliai; Aliejus kepimui; Prieskoniai (druska, pipirai); Mediniai smeigtukai.Gaminimas Krūtinėlę supjaustome kepsnių pavidalu, pamušame ir apibarstome p..

Recepto vertinimas: 5

Padažas

PadažasIngridientai:2 nedideli pomidorai,1 paprika,2 šaukštai sviesto,100 gramu grietinėlės.GaminimasPomidorus ir paprika supjaustyti mažais kubeliais ir juos pakepinti kol suminkštės svieste.Tada supilti grietinėlę ir pakaitinti iki užvirimo.Tinka prie kepsnių ar žuvies.Skanaus! (Rasi..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: kepsniu padazai