11 rezultatų ieškant "susidarytu"
Viščiukas su imbieru ir vynuogėmis
Viščiukas su imbieru ir vynuogėmis Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1 viščiukas 1 kg (gali būti tik blauzdelės),2 valg. šaukštai alyvuogių aliejaus,200 g imbiero šaknies,2 apelsinų sultys,1 skiltelė česnako,200 g žaliųjų vynuogių be kauliukų,pundelis petražolių,1 šaukštas svies..
Recepto vertinimas:
Kriaušės kavos padaže Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 0,5 litro konservuotų kriaušių, 3 šaukštai cukraus, 40 g. krakmolo, 1 kiaušinis, 2 arbatiniai šaukšteliai maltos kavos, 1 stiklinė plaktos grietinėlės, vanilinio cukraus. Gaminimas: Išverdama stipri kava. Į kriaušių sulti..
Recepto vertinimas:
Persikų su krupniku šerbetas Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 70g konservuotų persikų, 30g saldaus putojančio vyno, 16g krupniko, 4g persijotos cukraus pudros. Gaminimas: 70g konservuotų persikų suplakite blenderiu su 30g saldaus putojančio vyno, 16g krupniko, 4g ..
Recepto vertinimas:
Greipfrutų su šampanu šerbetas
Greipfrutų su šampanu šerbetas Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 80g greifrutų sulčių, 20g cukraus, 24g saldaus putojančio gėrimo „Romeo“ Gaminimas: Iš raudonų greipfrutų išspauskite 80g sunkos, išplakite su 20g cukraus, 24g saldaus putojančio g..
Recepto vertinimas:
Užkandis "Jūros žvaigždė"Ingridientai:300g. miltų, 2 šaukšteliai garstyčių miltelių, 150g. sviesto, 150g. tarkuoto fermentinio sūrio, kiaušinis, pieno patepti, 2 šaukštai sezamo sėklų.Gaminimas Dvi skardas patepame sviestu. Miltus persijojame į dubenį su garstyčių milteliais. P..
Recepto vertinimas:
Šokoladiniai migdoliniai keksiukai
Šokoladiniai migdoliniai keksiukaiIngridientai:3 didelių kiaušinių atskirti baltymai ir tryniai, 100 g cukraus, 100 g paprastų kvietinių miltų, 50 g nesaldintų kakavos miltelių, 1 šaukštelis kepimo miltelių, 50 g smulkiai kapotų migdolų, 125 g abrikosų džemo, 2 šaukštai vandens. ..
Recepto vertinimas:
Marcipaninės rožėsIngridientai:350 g minkštos marcipaninės masės (žiūrėkite skyrelyje "Viskas desertams"), raudoni ir žali maistiniai dažai.Gaminimas Paruoškite 350 g minkštos marcipaninės masės pagal receptą (žiūrėkite skyrelyje "Viskas desertams"). 3/4 šios masės nudažykite ..
Recepto vertinimas:
Plakta mielinė tešlaIngridientai:500 g miltų; 20-30 g mielių; Apie 250 ml pieno; 150 g minkšto sviesto; 100-125 g cukraus; 2-4 tryniai; Žiupsnelis druskos; ½ citrinos tarkuota žievelė.Gaminimas Įmaišalui mieles puodelyje sumaišyti su šaukšteliu cukraus bei 2 šaukštais šilto pieno..
Recepto vertinimas:
Pyragėliai su varške ir razinomis
Pyragėliai su varške ir razinomisIngridientai:16 pyragėlių: 450 g šviežios arba šaldytos sluoksniuotos tešlos; 1 kiaušinis; 500 g varškės; 100 g cukraus; 1 pak. vanilinio cukraus; 30 g krakmolo; 50 g razinų; Trinta citrinos žievelė.Gaminimas Sluoksniuotą tešlą iškočioti (jei nau..
Recepto vertinimas:
„Kalėdų senelio batas“Ingridientai:500 g sirupo (galima naudoti ir medų); 300 g cukraus; 200 g sviesto arba margarino; 1 kg miltų; 100 g kakavos miltelių; 4 kiaušiniai; 2 arb.š. geriamosios sodos; ½ arb. š. maltų gvazdikėlių; ½ arb. š. malto kvapiojo pimento; ½ arb. ..
Recepto vertinimas:
Varškės spurgosIngridientai:0,5kg varškės miltų(kad susidarytų tešla, iš kurios galima formuoti spurgas) cukraus 3 kiaušinių 2 šaukšteliai kepimo miltelių aliejaus virimuimiltinio cukraus spurgoms apibarstyti GaminimasIšplakame kiaušinius su cukrumi. Į varškę pilame su cukrumi išp..
Recepto vertinimas: