25 rezultatų ieškant "kepsni"
Jūros lydekos kepsniukai Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 0.5 Kg jūros lydekos file, 2 svogūnai, 2 morkos, 200 g majonezo,2 česnako skiltelės,4 kiaušiniai, 2 dideli šaukštai bulvių krakmolo, vegetos Gaminimas: Žuvį supjaustyti kubeliais, sutarkuoti morkas, supjaustyti svogūną. Vis..
Recepto vertinimas:
Žuvies apkepas su citrina Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1 kg jūrų lydekų 3 nedideli svogūnai 2 citrinos 2 kiaušiniai 2 šaukštai krakmolo 2 batono riekės, mirkytos piene 2 šaukštai sviesto Žuvies prieskonių Druskos Gaminimas: Žuvį ir citriną sumalame..
Recepto vertinimas:
Maltos vištienos kepsniai Sudėtingumas: 3 Ingridientai: Pusė vištos, 1 stiklinė grietinėlės, 250 g slyvų, 1 šaukštas sviesto, druskos, pipirų, salotų lapų, acto, aliejaus. Gaminimas: Vištą nuvalykite nuo kaulų ir tris kartus permalkite. Į masę įberkite prieskonių iš maišant ..
Recepto vertinimas:
Nugarinės kepsnys su burgundišku padažu
Nugarinės kepsnys su burgundišku padažu Sudėtingumas: 4 Ingridientai: Produktai 4 porcijoms: 800 g jautienos krūtininės 3 šaukštai aliejaus l kg mažų svogūnų 150 g grietinės l šaukštas garstyčių ¼ burgundi6ko raudonojo vyno 4 lauro lapeliai maltų pipirų, druskos aliumini..
Recepto vertinimas:
Žuvies ir varškės kepsniukai Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 400 g šaldyta žuvis be odos 200 g varškė 100 g svogūnai 1 vnt. žalias kiaušinis 3 šaukštai miltai druska pipirai Gaminimas: Smulkiai supjaustykite šaldytą žuvį. Susmulkintą svogūną a..
Recepto vertinimas:
Įdarytas maltos mėsos kepsnys Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 300g jautienos 100g kiaulienos 1 svogūnas 5 šaukštai taukų 50g pyrago 2 virinti kiaušiniai 2 šaukštai džiūvėsėlių 1 kiaušinis druskos, pipirų Gaminimas: Smulkiai supjaustytas svogūnas pakepinamas taukuose, pyragas išmir..
Recepto vertinimas:
Silkės kepsniukaiIngridientai: silkės file majonezo Faršui: tarkuoto rūgštesnio obuolio 1 smulkinto virto kiaušinio 1 žalio kiaušinio pjaustyto svogūno pipirų Gaminimas: Ant folijos dedame filė gabalą, ant jo "faršo", užvožiame kita filė puselę ir suvynioję į fol..
Recepto vertinimas:
Gardūs sojos kepsniukai Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 4 sojos paplotėliaivištienos sultinio kubeliskiaušinis,džiūvėsėlių (kepsniukams apvolioti),druska, pipirai, petražolės, čili milteliai,200g pievagrybių,200g smulkiai supjaustytų raudonųjų ir geltonųjų paprikų,200g grietinėl�..
Recepto vertinimas:
Kepsniai su ananasu Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 1.1 kg kiaulienos (su labai nedaug riebaliukų),2.100 g prancūziško pusiau saldaus vyno, 3.500 g marinuotų ananasų griežinėliais, vorčesterio padažo, kiaulienos prieskonių, majonezo, fermentinio sūrio,4.2 galvutės česnako, truputėlis m..
Recepto vertinimas:
Marinuotos kiaulienos nugarines kepsnys su ananasais
Marinuotos kiaulienos nugarines kepsnys su ananasais Ingridientai: 1,5 kg kiaulienos nugarines (be odos) Kepsnineje (orkaiteje, bet tikrai nebūtina) keptų ananasų žiedų ir petražolių šakelių tiekiant. Marinatas: 250 ml ananasų sulčių 2 valg. šaukštai klevų sirupo (galim..
Recepto vertinimas:
Prismaigstytas šernienos kepsnys
Prismaigstytas šernienos kepsnys Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 1 kg šernienos (nugarinė arba kumpis), 2 stiklinės vandens, 1.1 šaukštelis druskos, 2.gabalėlis česnako, 3.3 pipirai, 4.3 kadagio uogos, 5.1 šaukštas acto, 6.1 šaukštas tarkuotų krienų, 7.100 g rūkytų ar sūdytų lašin..
Recepto vertinimas:
Elnienos ragu su raudonuoju vynu
Elnienos ragu su raudonuoju vynu Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1.800 g elnienos mentės be kaulo 2.1/2 šaukštelio pipirų 3.2 šaukštai miltų 4.4 šaukštai aliejaus 5.150 g svogūnų 6.3/8 l raudonojo vyno 7.1 laurų lapas, 8.2 gvazdikėliai 9.6 pipirų grūdeliai 10.150 g grietinės 11.1 ša..
Recepto vertinimas:
Įdarytas čigonų kepsnys Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 800 g kiaulienos, druskos, pipirų, 1 saldžioji paprika, 2 svogūnai, 50 g lašinukų, 2 šaukštai pomidorų tyrės, 2 šaukštai aliejaus, 2 šaukštai pomidorų daražo. Gaminimas: Atpjauti stačiakampį mėsos gabalą, pabarstyti drusk..
Recepto vertinimas:
Kaubojų kepsnys Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 125 g kiaulienos taukų, 1 šaukštas druskos, 1/2 šaukštelio maltų uoginių paprikų, 2 kg jautienos, 125 g sviesto, 100 ml acto pagardinto peletrūnais, 1 stiklinė raudonojo vyno, 50 g tarkuotų svogūnų, 2 šaukštai vorčesterio padažo. Gam..
Recepto vertinimas:
Kepta įdaryta višta Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1.1 višta, 2.2 riekelės pyrago, 3.1 šaukštas sviesto, vištos skilvis, рirdis, kepenys, 4.1 kiaušinis, pipirų, druskos. Gaminimas: Vištą paruošti. Įdarui skirtus vištos skilvį, širdį, sparnus ir kaklą pusiau išvirti. Apvi..
Recepto vertinimas:
Jautienos kepsnys (rostbifas) Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 1.1 kg jautienos filė arba nugarinės, 2.50 g riebalų, 3.druskos, pipirų, 4.30 g sviesto, 5.krienų, 6.vandens Gaminimas: Nuo mėsos nugramdyti plėves, įtrinti ją druska, pipirais ir palaikyti 30 minučių. Paskui apkepinti keptuv�..
Recepto vertinimas:
Keptas kalakutas su slyvomis Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.1 kalakutas , 2.0.5 - 1 kg džiovintų slyvų, druskos, petražolių ar salierų lapelių papuošimui. Gaminimas: Kalakutą paruošti, iškepti ir pusdubenyje sutvarkyti kaip keptą žąsį (receptas: kepta žąsis).Vietoj obuolių im..
Recepto vertinimas:
Kepsnys iš kalakutienos Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 8 porcijoms reikės: 1.1,75kg kalakuto krūtinėlės, 2.6 šaukštų aliejaus, 3.200g ryžių 4.indelio ananasų, 5.1 agurko, 6.2 spalvotų paprikų, 7.gūžinės salotos, 8.2 svogūnų, 9.6 šaukštų vyno 10.acto, 11.200ml čilio padažo, 12..
Recepto vertinimas:
Kepsnys iš kalakutienos Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 8 porcijoms reikės: 1,75kg kalakuto krūtinėlės, 6 šaukštų aliejaus, 200g ryžių indelio ananasų, 1 agurko, 2 spalvotų paprikų, gūžinės salotos, 2 svogūnų, 6 šaukštų vyno acto, 200ml čilio padažo, 150g tirštos g..
Recepto vertinimas:
Senoviškai sluoksniuotoje tešloje kepta menkė su šviežiomis salotomis, pagardintomis saldrūgščiu aliejaus užpilu Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 160g sluoksniuotos tešlos, 30g virtų ryžių, 5g petražolių, 200g menkės filė, 10g citrinų sunkos, 1,5g drusk..
Recepto vertinimas:
Sūrio kepsnys su špinatų padažu ir salotomis „Freese“
Sūrio kepsnys su špinatų padažu ir salotomis „Freese“Ingridientai:Kepsniui:30 g fermentinio sūrio1 kiaušinio 30 g duonos džiūvėsėlių 20 ml aliejaus (kepti)5 g salotų „Freese“ (papuošti)Padažui:50 g šaldytų špinatų 30 g ropinių svogū..
Recepto vertinimas:
Triušienos kepsniai su salierų ir porų salotomis
Triušienos kepsniai su salierų ir porų salotomisIngridientai:600g triušienos nugarinės, 75g lašiniukų ar triušio riebalų, 20 g sviesto, prieskoninių daržovių, druskos, 1 kiaušinis ir džiūvėsėlių. Salierų ir porų salotoms: 1 salieras, 1 raugintas agurkas, 2 porai, 2 šauk..
Recepto vertinimas:
Ėrienos kepsnysIngridientai:3-4 kg ėrienos šonkauliukų, druskos, pipirų, maltų paprikų, šaukštelis rozmarinų aliejaus, Padažui: stiklinė jautienos sultinio, šaukštelis miltų.Gaminimas Ištrinkite mėsą prieskoniais bei žolelėmis, susukite ratu ir padėkite ant kepino skardos. Šo..
Recepto vertinimas:
Veršienos kepsnysIngridientai:veršienos šlaunis (5-7kg.), 200g. sviesto, 200g. grietinės, 3-5 morkos, muskato riešutas, kvapiųjų pipirų, cukraus, druskos.Gaminimas Veršiena gerai nuplaunama, nušluostoma, iš jos išimami kaulai. 1 kg veršienos reikia 10-12 maltų kvapiųjų pipirų, ša..
Recepto vertinimas:
Kiaulienos didkepsniaiIngridientai:1,5 kg kiaulienos nugarinės, 100 ml aliejaus, 100 ml sojų padažo, 4 šaukštai acto, 4 šaukštai skysto medaus, 3 šaukštai saldžiųjų paprikų miltelių, šaukštas aitriųjų paprikų miltelių, uoginių paprikų, druskos.Gaminimas Mėsą supjaustome porc..
Recepto vertinimas: