25 rezultatų ieškant "keksa"
Keksas su vaisiais ir sėlenomis
Keksas su vaisiais ir sėlenomis Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1 pakelis „Malsenos“ mišinio keksui, 1 stiklinė sėlenų, ½ stiklinės smulkių razinų be kauliukų, ½ stiklines džiovintų kapotų abrikosų, 2 nulupti ir sutarkuoti obuoliai. Gaminimas: Norint paruošti kekso tešl..
Recepto vertinimas:
Kalėdinis keksas Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 2 „Malsenos“ miltiniai mišiniai šokoladiniam keksui, 0,5 kg džiovintų vaisių (įvairių), 4-5 šaukštai romo. Karališkajam glajui reikės: 5 ½ stiklinės išsijotos cukraus pudros, keturių kiaušinių baltymų, 2 šaukštelių citr..
Recepto vertinimas:
Bananų keksas Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 6 kiaušiniai, 200 g sviesto, 200 g cukraus, 4 šaukšteliai vanilinio cukraus, 5 bananai, 200 g juodojo šokolado, 3 šaukšteliai romo, 500 g kvietinių miltų, 4 šaukšteliai kepimo miltelių, 100 g smulkintų lazdyno riešutų. Gaminimas: Sviestą..
Recepto vertinimas:
Morkų ir ananasų keksas Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 700 g miltų, 200 g cukraus pudros, 8 kiaušiniai, 6 morkos, skardinė konservuotų ananasų, 200 g graikinių riešutų, 300 g sviesto, 200 g kokoso drožlių, 120 g ištirpintų mielių, šaukštelis cinamono, stiklinė grietinėlės, šauk..
Recepto vertinimas:
Keksas su slyvomis ir mėlynėmis
Keksas su slyvomis ir mėlynėmis Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 500 g sviesto, 5 kiaušiniai, 3 tryniai, 400 g cukraus, 2 citrinos, 600 g miltų, 200 g krakmolo, 200 g džiovintų slyvų, 200 g razinų, 200 g džiovintų mėlynių, pakelis kepimo miltelių, margarino, džiūvėsėlių. Gaminimas:..
Recepto vertinimas:
Keksas su riešutais Sudėtingumas: 3 Ingridientai: Stiklinė kukurūzų miltų, 8 kiaušiniai, stiklinė kvietinių miltų, 100 g vanilinio cukraus, 200 g medaus, 300 g graikinių riešutų, margarino, džiūvėsėlių. Glajui: stiklinė cukraus pudros, 4 šaukštai citrinos sulčių, žiupsnelis ..
Recepto vertinimas:
Riebus keksas Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 300 g sviesto arba margarino, 7 kiaušiniai, 300 g cukraus, 300 g miltų, 3 g sodos, 125 g džiovintų vaisių, 125 g razinų, šaukštelis konjako, vanilės. Gaminimas: Sviestą arba margariną ištrinkite iki baltumo, į jį įmuškite po trynį, įpi..
Recepto vertinimas:
Paprastas keksas Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 300 g miltų, 100 g krakmolo, 0,5 stiklinės razinų, 10 g sviesto, 125 g cukraus, 5 kiaušiniai, 5 g sodos, citrinos žievelė. Gaminimas: Trynius ištrinkite su cukrumi, sudėkite krakmolą, iki baltumo ištrintą sviestą, dalį miltų ir razinas...
Recepto vertinimas:
Šokoladinis keksasIngridientai: 100 g šokolado, 500 ml stiklinės miltų, 1/2 šaukštelio kepimo miltelių, 1/2 šaukštelio sodos, 100 g sviesto, žiupsnelis druskos, 2 dideli kiaušiniai, šaukštelis vanilės, 250 g grietinės, šokolado drožlių. Gaminimas: Miltus sumaišom..
Recepto vertinimas:
Angliškas keksas Patiekalo šalis: Austrija Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1.200 g sviesto, 2.400 g cukraus, 3.4 kiaušiniai, 4.600 g miltų, tarkuotos citrinos žievelės, šaukštelis sodos, 5.2 šaukštai šilto pieno. Gaminimas: Sviestą sutriname su cukrumi, kiaušiniais. Sumaišome su ..
Recepto vertinimas:
Vyšnių keksasIngridientai:140 g maltų migdolų, 260 g miltinio cukraus, 3 šaukštai miltų, 8 kiaušinių baltymai, 150 g tirpinto sviesto, 18-24 vyšnios arba trešnės Gaminimas 1. Kekso formą patepame sviestu ir pabarstome miltais. 2. Dideliame dubenyje sumaišome migdolus, 250 g miltinio c..
Recepto vertinimas:
Varškės keksasIngridientai:300g miltų, 150g sviesto, 300g cukraus, 4 kiaušiniai, 300g varškės, vanilinio cukraus, 1 šaukštelis sodos, 15g miltinio cukraus apibarstymui.Gaminimas Sviestas gerai išsukamas, po vieną mušami kiaušiniai ir dalimis beriamas cukrus, kol sudedami visi šie..
Recepto vertinimas:
Paprastas keksasIngridientai:6 kiaušiniai, 2 stiklinės miltų, 1,5 stiklinės cukraus pudros, 250 g. margarino, kvapniosios esencijos, šaukštelis kepimo miltelių.Gaminimas Margariną ištrinti su cukrumi. Visą laiką maišant berti po 2 šaukštus miltų, dėti po vieną trynį. Baigiant mai�..
Recepto vertinimas:
Mėsos keksasIngridientai:700 g faršo ( jautiena su kiauliena per pusę), kepti svogūnai, prieskoniai ( j.pipirai, bazilikas, baltieji pipirai, prieskoniai maltai mėsai), 2 kaiušiniai ir 2 tryniai, nuplikyti kmynai, 3 šaukštai krakmolo, truputį mineralinio vandens.Gaminimas Visk�..
Recepto vertinimas:
Keksas su riešutaisIngridientai:Tešlai: 150 g miltų, šaukštelis kepimo miltelių, 100 g sviesto arba margarino, 3 kiaušiniai, 100 g cukraus, 25 g kapotų migdolų, nutarkuota citrinos žievelė. Glajui: 3 šaukštai citrinos sulčių, 150 g cukraus pudros, šaukštas skaldytų migdolų.Gami..
Recepto vertinimas:
Varškės keksas su vyšniomisIngridientai:Tešlai: 250 g sviesto, 250 g cukraus, pakelis vanilinio cukraus, žiupsnelis druskos, 4 kiaušiniai, 250 g varškės, 500 g miltų, pakelis kepimo miltelių, negazuoto mineralinio vandens, 50 g džiovintų vyšnių, 20 g migdolų drožlių, riebalų (forma..
Recepto vertinimas:
Sluoksniuotas keksas su šokoladu
Sluoksniuotas keksas su šokoladuIngridientai:275g sviesto, 250g cukraus, 1 pakelis vanilinio cukraus, 6 kiaušiniai, 1-2 šaukštai romo, 150g miltų, 100g krakmolo, 3 šaukšteliai kepimo miltelių, 100g šokolado.Gaminimas Į išsuktą sviestą įmaišykite cukrų, vanilinį cukrų, 2 kiaušiniu..
Recepto vertinimas:
Vokiškas Kalėdų keksasIngridientai:450g. miltų, 125g. tirpinto sviesto, 5 kiaušinių tryniai, 2 šaukštai cukraus, 150g. razinų, 75g. citrusinių vaisių cukatų, 150g. grustų riešutų, 100ml. pieno, 4 šaukštai romo, 7g. sausų mielių, 2 lašai vanilės esencijos, citrinos žievelė, �..
Recepto vertinimas:
Keksas "Zebras" (Skirmantės) (foto)
Keksas "Zebras" (Skirmantės) (foto)Ingridientai:6 maži kiaušiniai; 110 g cukraus pudros; 150 g miltų; 0,5-1 a.š. kepimo miltelių; 100 g tirpinto sviesto; 30 g kondensuoto pieno; 1 š. vanilės esencijos; 2 š. kakavos miltelių; 3-4 š. vandens arba pieno; Ištirpinti kakavos miltelius vanden..
Recepto vertinimas:
Riebus juodojo šokolado keksas (Ievos)
Riebus juodojo šokolado keksas (Ievos)Ingridientai:400g nesūdyto sviesto, papildomai skardai ištepti, 500g gero šokolado, sulaužyti gabaliukais, 350g miltelinio cukraus, 6 šaukštai kvietinių miltų, 6 dideli kiaušiniai, atskirai baltymai ir tryniai, žiupsnelis druskos. Aptepas: 6 šaukšt..
Recepto vertinimas:
Apelsininis keksas (Ramunės)Ingridientai:200 g minkšto sviesto, 200 g cukraus, 3 kiaušiniai, 4 tryniai, 150 g miltų, 1 citrinos žievelė, 2 apelsinų žievelės, 2 šaukštai apelsino sulčių, 100 g krakmolo, 100 g smulkintų migdolų, 100 g apelsinų cukatų, 2 šaukšteliai kepimo mil..
Recepto vertinimas:
Migdolų - apelsinų keksasIngridientai:4 kiaušiniai; 190 g cukraus; 2 pak. vanilinio cukraus; 1 citrina (arba 4 valg. š. citrinos sulčių ir citrinų esencijos); sviesto arba margarino formai ištepti; 75 g maltų migdolų; 100 g maltų džiūvėsėlių; žiupsnelis cinamono; 4 apelsinai; 250 ml..
Recepto vertinimas:
Keksas „Saulės bučinys“Ingridientai:Baltai tešlai: 75 g sviesto arba margarino; 125 g cukraus; 1 pak. Vanilinio cukraus; 4 kiaušinių baltymai; 150 g miltų; 2 nubraukti arb. š. kepimo miltelių; 3-4 valg. š. pieno; 125 g kokoso drožlių. Geltonai tešlai: 25 g sviesto arba mar..
Recepto vertinimas:
Bananinis keksasIngridientai:300 g miltų; 200 g cukraus; 3 bananai; 4 kiaušiniai; 3 valg. š. grietinės; 2 arb. š. kepimo miltelių; 2 valg. š įvairių vaisių cukrinukų (cukatų); 15 g vanilinio cukraus; Žiupsnelis druskos; 2 valg. š. sviesto formai patepti; 2 valg. š. džiūvėsėlių fo..
Recepto vertinimas:
Berlynietiškas varškės keksasIngridientai:100 g įvairių vaisių cukrinukų (cukatų); 100 g maltų migdolų; 200 g razinų; 50 ml romo; 250 g liesos varškės; 200 g cukraus; 320 g sviesto; 2 kiaušiniai; 500 g miltų; Tarkuota citrinos žievelė; 1 arb. š. kepimo miltelių; 1 arb. š malto ka..
Recepto vertinimas: