9 rezultatų ieškant "karsis"
Karšis su bulvių koše Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 800 g bulvių 150–200 ml pieno 50 g sviesto gūželės salotų saujelės šviežių krapų 4 gabaliukų karšio filė aliejaus druskos, pipirų Gaminimas: Bulves nuskusti ir išvirti. Sugrūsti ir išmaišyti su pienu bei sviestu. P..
Recepto vertinimas:
Karšis, įdarytas grybais ir ryžiais
Karšis, įdarytas grybais ir ryžiais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.1 karšis (800 g - l kg), druskos, acto, 2.0,5 stiklinės ryžių, vandens, 3.200 g sūdytų grybų, 4.1 kietai virtas kiaušinis, 5.60 g sviesto, 6.1 svogūnas, petražolių, maltų džiūvėsėlių arba tarkuoto sūrio, 7...
Recepto vertinimas:
Virtas karšis (supjaustytas)Ingridientai:1 kg karšio, prieskonių (pipirų, lauro lapelis, gvazdikėlių), prieskoninių daržovių (morka, svogūnas, salieras, petražolė), 1 citrina, druskos, 1/2 stiklinės tarkuotų krienų, 2 šaukštai grietinės, kietai virtas kiaušinis.Gaminimas Nu..
Recepto vertinimas:
Virtas karšis su krienais ir obuoliais
Virtas karšis su krienais ir obuoliais Ingridientai:1 kg karšio, prieskoninių daržovių, 1/2 stiklinės tarkuotų krienų, 2—3 antaniniai obuoliai, cukraus, citrinos sulčių ar citrinos rūgšties pagal skonį, druskos.Gaminimas Paruoštas karšis nepjaustytas išverdamas prieskoni..
Recepto vertinimas:
Sutintas karšisIngridientai:1 kg karšio, 20 g sviesto, 1/2 citrinos, prieskonių, prieskoninių daržovių, 1/2 stiklinės grietinėlės, druskos.Gaminimas Nuvalytas karšis supjaustomas gabalais, pašlakstomas citrinos sultimis, pabarstomas druska ir prieskoniais, dedamas į puodą su trupu..
Recepto vertinimas:
KARŠIS SU KONSERVUOTAIS ŽALIAISIAIS ŽIRNELIAIS
KARŠIS SU KONSERVUOTAIS ŽALIAISIAIS ŽIRNELIAISIngridientai:viena 1,5 kg žuvis200g konservuotų žaliųjų žirnelių40g sviesto, 1 citrina1 kiaušinispyrago džiūvėsėlių4 šaukštai aliejauscukraus, druskosGaminimasSupja..
Recepto vertinimas:
KARŠIS, ĮDARYTAS TROŠKINTAIS KOPŪSTAIS
KARŠIS, ĮDARYTAS TROŠKINTAIS KOPŪSTAISIngridientai:Viena 1,5 kg žuvis 500 g raugintų kopūstų6 šaukštai aliejaus2 svogūnaisvogūnų laiškųpetražolių lapeliųkrapų, druskosGaminimasPakaitinkite keptuvėje 2..
Recepto vertinimas:
KARŠIS ALUJEIngridientai:Viena 2 kg žuvis300 g alaus3 šaukštai miltų60 g sviesto2 svogūnaipetražolės šaknelėsalieraslauro lapaspyrago džiūvėsėlių4 kvapieji pipiraimaltų pipirųcukrausacto,druskosGaminimasNesupiaustyt..
Recepto vertinimas:
ŽVALI (ŽVALINANTI) ŽUVIENĖIngridientai:1 ką tik sugautas ir išskrostas karšis (didelė kuoja), 4-5 bulvės, 1 svogūno galvutė, 1 skiltelė česnako, 50 g degtinės, druskos, pipirų.GaminimasŽuvį supjaustyti gabalais, sudeti į katiliuką su supjaustytomis bulvėmis bei morka ir virti pus..
Recepto vertinimas: