21 rezultatų ieškant "karpis padaze"
Keptas karpis su cukinija Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 4 karpių filė be kaulų 6 šaukštai aliejaus 120 ml sauso baltojo vyno 1,5 stiklinės kubeliais pjaustytos cukinijos 1 šaukštelis raudonėlio Druskos Pipirų Padažui: 0,5 stiklinės majonezo Nedidelis smulkintas svogūnas Šaukštelis s..
Recepto vertinimas:
Įdarytas karpis Sudėtingumas: 5 Ingridientai: 6 asmenims 1-1,5 kg dydžio karpis, 2 vidutinio dydžio morkos, 2 svogūnai, 3 šaukštai alyvuogių aliejaus, 0,5 stiklinės manų kruopų, 0,5 stiklinės džiūvėsėlių, stiklinė pieno, žuvies prieskoniai, druska, žalumynai, 100 g lašinuk�..
Recepto vertinimas:
Karpis keptas folijojeIngridientai : 1 vidutinis karpis (~1 kg) žuvies prieskonių druskos pipirų česnako 2 šaukštų aliejaus 20 g sviesto Gaminimas: Karpį išvalome, nupjauname galvą. Ištriname prieskoniais, česnakais , pabarstome pipirais, drudska. Paliekame valandai marin..
Recepto vertinimas:
Keptas karpisIngridientai: 1 karpis 200 g majonezo 200 g fermentinio sūrio druskos juodųjų pipirų 50 g sviesto arba margarino 1 stiklinė vandens Gaminimas: Karpį nuskutame, išimame vidurius, nupjaunam galvą. Tada perpjauname išilgai į dvi dalis. Jas supjaustom..
Recepto vertinimas:
Karpis Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.1 didelis šviežias karpis, 2.2 morkos, 3.3 šaukštai smulkintų petražolių, 4.1 citrina, 5.1 svogūno galva, krapai, lauro lapeliai, pipirai, druska, didelė stiklinė baltojo vyno Gaminimas: Karpį ištrinkite prieskoniais, druska ir palikite por..
Recepto vertinimas:
Piene virtas karpis Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.1 kg karpio, 2.2-3 morkos, 3.1-2 svogūnai, 4.1 l pieno, ryšulėlis žalių arba džiovintų saliero lapelių, kmynų, druskos, keli malti kvapieji pipirai Gaminimas: Išvalytas, nuplautas ir nusausintas karpis supjaustomas vienodo dydžio ..
Recepto vertinimas:
Orkaitėje keptas karpis Ingridientai: 1 šviežias karpis (apie 1,5 kilogramo), 2,5 šaukšto miltų, 250 gramų grietinės, 1/3 stiklinės tarkuoto sūrio, druskos, prieskonių žuvims balto vyno Gaminimas Išvalytą ir nuplautą karpį įtriname prieskoniais ir druska. Įdedame karpį į ..
Recepto vertinimas:
Aluje troškintas karpis Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.1 kg karpis, 2.1,5 stiklinės alaus, 3.1 stiklinė atskiesto acto, 4.1 sauja razinų, nutarkuota citrinos žievelė, 5.3 gvazdikėliai, druskos, 6.4 šaukštai miltų, 7.1 stiklinė džiūvėsėlių, 8.6 kvapnieji pipirai, 9.6 juodieji pip..
Recepto vertinimas:
Pievagrybiais įdarytas karpis Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.1 karpis (apie 1,5kg) 2.1 šaukštas margarino 3.1 šaukštas sviesto 4.1 bandelė (nesaldi) 5.2 kiaušiniai nepilna stiklinė pieno 6.10 - 15 vidutinių pievagrybių petražolių lapelių maltų pipirų, citrinpipirių ir druskos p..
Recepto vertinimas:
Keptas karpis su obuoliais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: Karpis, prieskoniai, druska, citrina, 2 - 3 obuoliai. Gaminimas: Karpį nuskusti, išvalyti, išplauti, ištrinti prieskoniais, pašlakstyti citriniuke, palaikyti apie valandą. Tada dėti į sviestu iškeptą keptuvę, apdėlioti ob..
Recepto vertinimas:
Tešloje keptas karpis Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1 vidutinio dydžio karpis, druska, malti juodieji pipirai, 1 kiaušinis, 1 stiklinė pieno, miltai, 0,5 arbatinio šaukštelio kepimo miltelių Gaminimas: Karpį išdarinėjame ir supjaustome stačiakampiais gabalais. Juos įtriname dru..
Recepto vertinimas:
Karpis rytietiškai Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1,5 kg karpis, 2 morkos, 1 citrina, 2 svogūnai, 150 g razinų, 3 gvazdikėliai, 100 g meduolių, 1 lauro lapas,cukrus, druska Gaminimas: Karpį išdoroti, nuplauti, supjaustyti gabalais. Litrą vandens užvirinti su trupučiu citrinos s..
Recepto vertinimas:
Keptas karpisIngridientai:1 kg karpio, 1 šaukštas miltų, 1/2 stiklinės aliejaus, prieskonių, druskos, džiūvėsėlių.Gaminimas Paruoštas nusausintas karpis supjaustomas gabaliukais, pabarstomas druska, sumaišyta su maltais prieskoniais, pavoliojamas džiūvėsėliuose, ir kepamas didel..
Recepto vertinimas:
Keptas įdarytas karpisIngridientai:1 kg karpio, 100 g sviesto, 2—3 riekelės pyrago, 1/2 stiklinės pieno pyragui išmirkyti, 1 kiaušinis, 1/2 stiklinės grietinėlės, prieskonių (muskato riešuto, pipirų, kalendros), prieskoninių daržovių (morka, salieras, petražolė, svogūn..
Recepto vertinimas:
Piene virtas karpisIngridientai:1kg. karpio, 2-3 morkos, 1-2 svogūnai, 1l. pieno, ryšulėlis žalių arba džiovintų salierų lapelių, kmynų, druskos, keli malti kvapieji pipirai.Gaminimas Išvalytas, nuplautas ir nusausintas karpis supjaustomas vienodo dydžio gabalais. Kiekvienas jų ištrin..
Recepto vertinimas:
Daržovėmis įdarytas karpis (Vidos)
Daržovėmis įdarytas karpis (Vidos)Ingridientai:1 karpis, 2 morkos, 1 didelis svogūnas, druska, pipirai. Gaminimas Karpį išdarinėjame, gerai išplauname, įtriname druska bei pipirais ir palaikome trumpiausiai valandą, ilgiausiai per naktį (kuo ilgiau, tuo geriau). Supjaustome svogūną..
Recepto vertinimas:
PIEVAGRYBIAIS ĮDARYTAS KARPISIngridientai:1 karpis (apie 1,5kg)1 šaukštas margarino1 šaukštas sviesto1 bandelė (nesaldi)2 kiaušiniainepilna stiklinė pieno10-15 vidutinių pievagrybiųpetražolių lapeliųmaltų pipirų, citrinpipiri..
Recepto vertinimas:
ALUJE TROŠKINTAS KARPISIngridientai:1kg karpis1,5 stiklinės alaus1 stiklinė atskiesto acto1 sauja razinųnutarkuota citrinos žievelė3 gvazdikėliai, druskos4 šaukštai miltų1 stiklinė džiūvėsėlių6 kvapnieji pipirai6 juodiej..
Recepto vertinimas:
KARPIS SVOGŪNŲ PADAŽEIngridientai:1,5kg žuvies75g miltų125g sviesto300g vaisių acto4 svogūnai50g cukraus1 citrina, druskoslauro lapas2 gvazdikėliai300g vandensGaminimasKarpį supjaustyti gabalėliais, pasūdyti ir palaikyti 30 min. Svieste pakepink..
Recepto vertinimas:
Keptas karpis Ingridientai: 1 kilogramo karpis, 4 skiltelės česnako, 1 citrina, 2 morkos, 2 svogūnai, 150 gramų majonezo, druskos, pipirų, mairūnų Gaminimas Išvalytą, nuskustą ir gerai išplautą karpį įtriname druska, pipirais, susmulkintu česnaku ir 1/2 supjaustytos su žiev..
Recepto vertinimas:
Įdarytas karpisIngridientai:1 karpis (1-2kg), 250g žuvų filė, 2 bandeles, 100g sviesto, čiobrelių, laurų lapelių, petražolių, 1 svogūnas, druskos, pipirų.GaminimasŽuvų filė sumalti kartu su karpio kepenimis, pieniais arba ikr..
Recepto vertinimas: