Įdarytas karpis

Ingridientai:
1 karpis (1-2kg),
250g žuvų filė,
2 bandeles,
100g sviesto,
čiobrelių,
laurų lapelių,
petražolių,
1 svogūnas,
druskos, pipirų.
Gaminimas
Žuvų filė sumalti kartu su karpio kepenimis, pieniais arba ikrais, dviem vandenyje išmirkytomis bandelėmis bei svogūnu ir sumaišyti su prieskoniais. Išdarinėtą karpį prikimšti šio įdaro ir susiūti. Ugniai atspariame keptuve išlydyti 100g sviesto ir su teptuku iš visų pusių aptepkite karpį. Jį orkaitėje kepti 15 minučių, tada apverskite ir dar kepti 15-20 min. esant vidutinei temperatūrai. Iš žvilgančios rudos odelės ir baltų, kietų akių galima suprasti, kad žuvis iškepė. Patiekite su virtomis daržovėmis. (Diana)

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!