12 rezultatų ieškant "ziediniai kopustai tesloje"
Apkepti žiediniai kopūstaiIngridientai: Nedidelio žiedinio kopūsto kaušinių trupinių apvoliojimui druskos pipirų aliejaus Paruošimo būdas: Žiedinius kopūstus išskirstyti gabalėliais - šakelėmis ir apvirti pasūdytame vandenyje. Išplakti kiaušinius su pipirais ir dr..
Recepto vertinimas:
Žiediniai kopūstai su pomidorų padažu
Žiediniai kopūstai su pomidorų padažu Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.Nedidelę žiedinio kopūsto galvą, pusę šaukštelio maltų pipirų, šaukštelį itališkojo žolelių mišinio ir sutrintą česnako skiltelę. 2.Supilkite 440g. talpos skardinę konservuotų pomidorų tyrės. Gaminima..
Recepto vertinimas:
Marinuoti žiediniai kopūstai Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 3 Ingridientai: Žiediniai kopūstai, kiek tilps Gaminimas: Žiedinio kopūsto žiedinėlius išskistykite. Juos apipilkite verdančiu marinatu ir taip palaikykite 3 min. Po to išgriebkite ir nuplaukite šaltu vandeniu, sud..
Recepto vertinimas:
Daržovių sriubaIngridientai:2—3 bulvės, 2—3 kopūsto lapai arba 150 g žiedinių kopūstų, morka, petražolės šaknis, svogūnas, 2 šaukštai konservuotų žaliųjų žirnelių, šaukštas aštraus pomidorų padažo arba pomidoras, 30 g riebalų.Gaminimas Stambiai sutarkuo..
Recepto vertinimas:
Bulvių ir žiedinių kopūstų plokštainis
Bulvių ir žiedinių kopūstų plokštainisIngridientai:8 — 10 bulvių, 2 svogūnai, 300 g žiedinių kopūstų, 100 g lašinių, 0,5 stiklinės pieno, 2 kiaušiniai, šaukštas krakmolo, druskos, mairūno.Gaminimas Nuskustos bulvės sutarkuojamos, sumaišomos su kapotais svogūnais..
Recepto vertinimas:
Bulvių, žiedinių kopūstų ir virtos mėsos apkepas
Bulvių, žiedinių kopūstų ir virtos mėsos apkepasIngridientai:4—5 bulvės, 0,5l pieno, 0,5 kg žiedinių kopūstų, kiaušinis, 200 g virtos mėsos, 0,5 šaukšto kmynų, svogūnas, 50 g sviesto, druskos.Gaminimas Bulvės išverdamos, sutrinamos, supilamas karštas pienas, pasū..
Recepto vertinimas:
Žiediniai kopūstai žaliame padaže
Žiediniai kopūstai žaliame padažeIngridientai:1 žiedinis kopūstas. Padažui: 50 g svogūnų laiškų, 50 g špinatų, 50 g petražolių, 50 g kalendrų lapelių, 50 g jaunų dilgėlių lapelių 1/2 citrinos sultys, cukraus, druskos, 1 šaukštas miltų, 200 g grietinės. Gaminimas ..
Recepto vertinimas:
Žiediniai kopūstai su grietinėle ir bananais
Žiediniai kopūstai su grietinėle ir bananaisIngridientai:250 g žiedinių kopūstų, 2 bananai, www.skanus.lt 1 šaukštas šviesių razinų be kauliukų, 1 citrinos sultys, 150 g grietinėlės, prieskonių (maltų kvapniųjų pipirų, imbiero, cinamono), 100 g braškių salotoms papuošti...
Recepto vertinimas:
Marinuotas keptas starkis tešloje
Marinuotas keptas starkis tešlojeIngridientai:800 g šaldyto starkio filė, prieskonių, aliejaus kepimui, 1 kiaušinis, 2—3 šaukštai miltų, 2—3 svogūnai, 20 g sviesto, druskos.Gaminimas Saldyto starkio filė atšildoma, supjaustoma gabaliukais ir palaikoma marinate. Iš ki..
Recepto vertinimas:
Žiediniai kopūstai su sūriuIngridientai:žiedinis kopūstas, indelis majonezo, 100g fermentinio sūrio, druskos, pipirų.Gaminimas Žiedinį kopūstą supjaustyti šiek tiek didesniais nei kąsnio gabaliukais, tada suderti į indą, įdeti majonezą, druskos, pipirų, ir įdeti į orkaitę. ..
Recepto vertinimas:
Užkepti žiediniai kopūstaiIngridientai:žiedinis kopūstas, sviestas, grietinėlė, sūris, druska, pipirai, vegeta.Gaminimas Žiedinius kopūstus susmulkinti, apvirti sūditame vandenyje 5-7 min. Nukošti, išberti į kepimo indą. Pabarstyti prieskoniais pagal skonį, įdėti kelis nedidel..
Recepto vertinimas:
ŽIEDINIAI KOPŪSTAI TEŠLOJEIngridientai:1,5 kg. žiedinių kopūstų supjaustyti nedideliais gabaliukais ir įdėti į pasūdytą verdantį vandenį ir virti 10-15 min.GaminimasParuošti tešla: atskirai suplakti 3 kiaušinių..
Recepto vertinimas: