Grietinėje apkeptas karosas

Ingridientai:
1 kg karosų,
prieskonių,
1/2 stiklinės grietinės,
100 g sulesto,
3 šaukštai tarkuoto fermentinio sūriu,
1 šaukštelis miltų,
pyrago džiūvėsėlių,
druskos.
Gaminimas
Paruošti nepjaustyti karosai apibarstomi druska, sumaišyta su prieskoniais, pavoliojami miltuose ir karštuose riebaluose apkepinami, kol parusvės. Paskui sudedami į gilesnį emaliuotą keptuvą, užpilami grietine, pabarstomi tarkuotu fermentiniu sūriu, svieste pakepintais miltais, pyrago džiūvėsėliais ir sudedamas likęs sviestas. Keptuvas su žuvimi dedamas į karšty orkaite, kad paviršius gražiai rusvai apkeptų ir apsitrauktu plutele.
Karosas tiekiamas su keptomis ar virtomis bulvėmis, žiediniais kopūstais ar kitomis virtų daržovių salotomis.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!